?>

Sandıktan umudu kesen yandaş yazardan provokatif paylaşım!

İktidara yakınlığıyla bilinen İbrahim Karagül, 'Kürtler' ve 'Alevi' başlıklı videolar paylaşan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığı paylaşımla tepki çekti.

Gündem - 3 yıl önce

İktidara yakınlığıyla bilinen İbrahim Karagül, 'Kürtler' ve 'Alevi' başlıklı videolar paylaşan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yaptığı paylaşımla tepki çekti.

AKP'ye yakın Yeni Şafak gazetesinin eski genel yayın yönetmeni İbrahim Karagül, yazar olduğu dönem boyunca gazetesinin köşesinde devam ettirdiği kışkırtıcı üslubunu şimdilerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla sürdürüyor. 

Hemen her yazı ve sosyal medya paylaşımında din ve mezhepsel kimliklere vurgu yaparak provokatif çağrılarda bulunmasıyla bilinen Karagül, bu kez de Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Kürtler' ve  'Alevi' başlıklı videolarını hedef aldı. 

Karagül, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nun "Türk-Kürt" ve "Sünni-Alevi" olarak iç savaş çağrısı yaptığını öne sürmekten çekinmedi. Karagül, "Bu adamı durdurun. Artık bu işin seçimle, siyasetle alakası yok" diye yazdı. 

"BU İĞRENÇLİKLER YANINA KALMAYACAK"

CHP Parti Meclisi üyesi Eren Erdem, Karagül'ün paylaşımı üzerine sert bir tepki gösterdi. Erdem, Twitter hesabı üzerinden ilgili paylaşımın görselini paylaşarak "İbrahim, işlediğin tüm nefret suçları sebebiyle yargılanacaksın! Yalancı! Bu iğrençlikler asla yanına kalmayacak!" ifadelerini kullandı. 

Haftanın Öne Çıkanları

Özgür Demirtaş : Bankadan para çekip gidiyorlar!

2023-04-17 17:37 - Ekonomi

Müge Anlı yayına 10 dakika kala neden vazgeçti?

2023-04-19 14:32 - Gündem

Muhammed Yakut'u Sedat Peker mi konuşturuyor?

2023-04-18 18:03 - Gündem

Soylu, yine "Ohhhhhhhhhh" çekti!

2023-04-16 10:39 - Gündem

Akşener: Muhammed Yakut’un iddialarının binde biri doğruysa

2023-04-18 21:37 - Siyaset

Demirtaş'tan İnce'ye: Muharrem Hoca çok ayıp ediyor...

2023-04-17 16:30 - Siyaset

YSK: 16 ilde Millet İttifakı ismi kullanılamaz!

2023-04-19 12:40 - Gündem

Muhammed Yakut’un Youtube kanalına erişim engeli!

2023-04-19 14:00 - Gündem

İnce'ye verilen oyların çok çok küçük bir kısmının bile...

2023-04-15 12:11 - Siyaset

İYİ Parti'den yeni video: Tek adam rejimi sunar...

2023-04-15 23:11 - Siyaset

İlgili Haberler

Özgür Özel ile Bahçeli şehit cenazesinde bir araya geldi

17:46 - Gündem

İBB davasında 8'inci gün: İmamoğlu'ndan mahkeme heyetine ve savcılığa tepki

17:26 - Gündem

Özgür Özel'den İsmail Arı tepkisi: Gazetecilik suç değildir!

15:15 - Gündem

Soylu'dan 'İsrail' çıkışı: 300-400 bin şehit veririz belki ama…

09:46 - Gündem

BirGün muhabiri İsmail Arı tutuklandı!

07:30 - Gündem

Günün Manşetleri

Emine Ülker Tarhan yeniden CHP'ye katıldı

14:39 - Siyaset

Akın Gürlek'in tapusunu sorgulayan memur gözaltına alındı!

10:23 - Asayiş

Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde 7 şüpheli tutuklandı!

06:54 - Asayiş

BirGün muhabiri İsmail Arı tutuklandı!

07:30 - Gündem

Karamahmutoğlu: Türk milleti zam bombardımanı altındadır!

00:20 - Siyaset