?>

Şampiyonlar geleneği bozmayacak

Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımları Zeugma Park Cafe’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Spor - 6 yıl önce

7-10 Haziran tarihleri arasında Gaziantep’in ev sahipliğinde Alanya’da gerçekleştirilecek olan Erkekler Açık Alan Avrupa Şampiyonası ile Ukrayna’nın Kiev kentinde gerçekleştirilecek olan Kadınlar Açık Alan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey Takımları Zeugma Park Cafe’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Mehmet Kaplan sporcularla yakından ilgilenerek başarılar diledi.

2018 yılında gerek açık alan gerek salon hokeyinde Avrupa Şampiyonu olan Gaziantep Polisgücü Spor kadın ve erkek hokey takımı sporcuları 7-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası öncesi iftarda buluştu. Zeugma Park Cafe’de Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan’ın sporculara verdiği iftar yemeğinde bir araya gelen şampiyonlar karşılıklı sohbet ederek gündemi ve katılacakları Avrupa Şampiyonasını değerlendirdiler. Kulüp yöneticileri ve teknik heyetinde katıldığı iftar yemeğinde başkan Mehmet Kaplan sporcularla yakından ilgilenerek şampiyona öncesi başarılar diledi. Başkan Kaplan “Önümüzde gerek kulübümüz, gerek Gaziantep ve gerekse ülkemiz için önemli iki ayrı Avrupa Şampiyonası var. Sizlere bu güne kadar inanıp güvendiğimiz gibi bundan sonra da inanıp güvenmeye devam edeceğiz. Sizler bu kentin evlatlarısınız ve Türkiye Süper Lig kupalarının ardından bu kezde Avrupa Şampiyonluk kupalarını Gaziantep’e getireceğinize , Türkiye’ye kazandıracağınıza, şanlı bayrağımızı bir kez daha Avrupa’da gönlere çektireceğinize inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

ŞAMPİYONLARA ÖZEL İFTAR MENÜSÜ

Zeugma Park Cafe’de sporcular için hazırlanan bir birinden lezzetli yöresel yemekler ve ızraganın yanı sıra yöreye ait tatlılar ikram edilirken Zeugma Park Cafe işletmecisi Mahmut Saman’da sporcularla yakından ilgilenerek geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemlerde de Polisgücü Spor Kulübüne ve sporcularına gerekli desteği vereceklerini ifade ederek şampiyona öncesi başarılar diledi. 

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’ten 24 firma ilk 500'de

2019-05-28 15:27 - Ekonomi

Erikçe Macera Parkı 2019 yaz kampı

2019-05-29 10:20 - Yerel

Gaziantep'te 19 yaşındaki genç feci kazada can verdi

2019-05-29 18:52 - Asayiş

Esat Kaya Turgay hayatını kaybetti

2019-05-28 22:06 - Gündem

Gaziantep Şehir Hastanesi işçileri: intihar ederiz

2019-05-31 22:13 - Gündem

İmamoğlu bu kez oğlunu dövdü...

2019-06-01 18:37 - Siyaset

Gaziantep'te yankesici bayanlar böyle yakalandı!

2019-05-31 16:49 - Asayiş

4 mahalleye çok amaçlı spor salonu

2019-05-28 14:53 - Yerel

Oba Makarna çalışanları iftarda buluştu

2019-05-31 11:04 - Yerel

Suriyeliler İstanbul'da kafa kesti!

2019-05-31 13:27 - Asayiş

İlgili Haberler

Dursun Özbek "Anlaşmayı sonlandırdık" dedi üyeler ayakta alkışladı!

15:49 - Spor

Jhon Duran'ın Al-Ittihad karşısındaki performansı gündem oldu!

12:52 - Spor

Gazi Yarı Maratonu 7’nci kez düzenlenecek

00:50 - Spor

Osimhen müjdesi: Transferin ayrıntıları ortaya çıktı!

00:30 - Spor

GBB sporcularından Fatma Şahin’e ziyaret

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

Bursa alev alev yanıyor! Dehşet verici görüntüler...

22:30 - Gündem

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş gözaltına alındı

09:24 - Gündem

Özgür Özel ve İmamoğlu'ndan, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi açılışına davet

08:28 - Siyaset

Mehmet Pamuk, Ümit Özdağ’ı ziyaret etti

00:40 - Siyaset

Bülent Arınç'tan Murat Çalık'a hastanede ziyaret

17:31 - Gündem