?>

Samet Akaydın: Milli takımdan vazgeçmedim

Samet Akaydın, Antalyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor - 1 yıl önce

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 8 Mart'ta deplasmanda Onvo Antalyaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un oyuncusu Samet Akaydin, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Samet Akaydin, Mehmet Cengiz Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, iki maç üst üste kazanmanın takımın moral ve motivasyonunu artırdığını belirtti.

Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Akaydin, "Her maçı kazanmak için çalışıyoruz, Antalyaspor maçı da bizim için öyle olacak. Kazanmak için çıkacağız. Bunun için elimizden gelenin iyisini sahaya koymaya çalışacağız." dedi.

Akaydin, galibiyet serilerine devam etmek istediklerini belirterek, "Güzel bir birlik ve beraberliğimiz var, gerçekten takımda uyum falan her şey çok iyi, arkadaşlık çok iyi. Ben Antalyaspor'dan da iyi bir sonuçla ayrılacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Rize'de yabancılık çekmediğini anlatan Akaydin, şöyle devam etti:

"Ben bu yörenin evladıyım. Uzun bir süredir Karadeniz'de değildim ama burada doğdum, burada büyüdüm. Buraların insanlarının nasıl olduğunu biliyorum. İnatçı, pes etmeyen ve hırslı bir yapımız olduğunu her zaman biliyorum. Ben de öyleyim. Sahada her zaman en iyisini vermeye çalışırım. Çaykur Rizespor'da mutluyum. Ligin ikinci yarısında geldim. Şu anda buradaki hedefim Çaykur Rizespor'u en iyi yerlere taşımak."

Çaykur Rizespor'da bir yıl daha sözleşmesinin devam ettiğini dile getiren Akaydin, "Onu şu an düşünmüyorum. Hedefimiz bu dönem Çaykur Rizespor'u en iyi şekilde hak ettiği yere getirmek. Ondan sonrasını tabii bakacağız. Süreç ne gösterecek, göreceğiz hep beraber." ifadelerini kullandı.

Akaydin, A Milli Takım'da oynamaya devam ettiğini de belirterek, şunları kaydetti:

"İyi bir Avrupa Şampiyonası geçirdik. Hedeflerim tabii ki devam ediyor. Çaykur Rizespor'a gelmem demek, milli takımdan vazgeçmem demek veya milli takıma daha gidemeyeceğim anlamına gelmiyor. Nerede olursam olayım performansımı en iyi şekilde göstermek, oralara ait olduğumu göstermek istiyorum. Burada da aynı şekilde. Önümüzde milli takım maçı var, 20-23 Mart'ta. İnşallah oraya da gideceğim. Buna inanıyorum. Fiziksel olarak çok iyi durumdayım. Daha da iyi oluyorum. Oynadıkça daha iyi olacağım. İnşallah milli takımımızda ülkemizi temsil etmeye devam edeceğim."

Haftanın Öne Çıkanları

Edip Akbayram hayatını kaybetti!

2025-03-02 20:08 - Gündem

Voleybolda KFC Kadınlar 1. Ligi yarı final etabı Alanya'da başladı

2025-03-04 00:00 - Spor

Hakkında gözaltı kararı verilen Dilan Polat: 'Yaşamak istemiyorum'

2025-03-02 02:39 - Gündem

Acun Ilıcalı ve Saadettin Saran hakkında iddianame

2025-03-04 21:47 - Gündem

AXA Sigorta Kupa Voley Dörtlü Final programı belli oldu

2025-03-04 00:00 - Spor

Devlet Bahçeli'den İmralı çağrısı açıklaması

2025-03-01 23:08 - Siyaset

Ünlü isimlerden Edip Akbayram paylaşımları...

2025-03-03 11:39 - Magazin

Son dakika deprem... Marmara Denizi'nde deprem! Çevre illerden de hissedildi...

2025-02-27 01:39 - Gündem

MHP'den Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında yeni açıklama

2025-02-27 18:10 - Gündem

Memur ve emeklinin zam farkı belli oldu: İşte 2 aylık enflasyon hesabı...

2025-03-03 11:08 - Ekonomi

İlgili Haberler

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

11:00 - Spor

Fenerbahçe'de ikinci Aziz Yıldırım dönemi başladı

22:12 - Spor

Şahinbey Ampute şampiyonluğunu ilan etti...

00:00 - Spor

Premier Lig'de şampiyon 22 yıl sonra Arsenal!

00:08 - Spor

Şampiyon Galatasaray, Rams Park’ta kupasına kavuştu

00:00 - Spor

Günün Manşetleri

CHP'li Silifke Belediyesi'ne operasyon: Belediye Başkanı gözaltında!

09:17 - Asayiş

CHP'li Adalar Belediyesi'ne operasyon!

08:29 - Asayiş

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay CHP'den istifa etti

21:35 - Siyaset

Kaçırılan İBB Kültür AŞ Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal kurtarıldı!

14:05 - Asayiş

CHP'deki 'butlan' YDK'si Gökhan Günaydın'ın tedbirini kaldırdı

12:06 - Siyaset