?>

Sakarya'da kadın cinayeti... Eşinin boğazını keserek katletti!

Sakarya'da 12 yıllık eşi, 2 çocuk annesi Simge Kodalak’ı (31) boğazını keserek öldüren müzisyen İskender Kodalak (42) “Bıçağı elime aldım ama kırıldı. Aramızda boğuşma yaşandı. Ben de arabadan tornavidayı aldım. Daha sonrasında kendisini yerde gördüm, gerisini hat?

Asayiş - 3 ay önce

Olay, 30 Aralık 2024'te, Kaynarca ilçesinde meydana geldi. Müzisyen İskender Kodalak, 2 çocuk annesi eşi Simge Kodalak’ı boğazını kesip öldürdükten sonra cesedini Müezzinler Göleti yolunun kenarına bıraktı. Kocaali Emniyet Amirliği'ne gidip teslim olan İskender Kodalak, tutuklandı.

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianameyle İskender Kodalak hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle Sakarya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Davanın bugün görülen ilk duruşmasında sanık İskender Kodalak salonda hazır bulundu. Duruşmada, 6 tanıktan 3'ü dinlendi. Sanık avukatları, İskender Kodalak'ın psikolojik sorunlarının olduğunu öne sürdü.

"BIÇAĞI ELİME ALDIM AMA KIRILDI"

İskender Kodalak ise savunmasında, eşiyle aralarında sorun olmadığını fakat son zamanlarda problem yaşamaya başladıklarını belirtti. Kodalak, duyduğu kıskançlıktan dolayı olayın yaşandığını öne sürerek, "Gözümle bir şey görmedim ama kendisinden şüphelendim. Olay günü, sabah evde bu konuyu konuştuğumuzda tartışmaya başladık. Yüksek ses olunca da dışarıya çıkmaya karar verdik. Olay yerine gittiğimizde de tartışmaya devam ettik. Bıçağı elime aldım ama kırıldı. Aramızda boğuşma yaşandı. Ben de arabadan tornavidayı aldım. Daha sonrasında kendisini yerde gördüm, gerisini hatırlamıyorum" dedi.

"GERÇEK ADALET İSTİYORUZ"

Sakarya Kadın Platformu, duruşma öncesinde Sakarya Adliyesi önünde Simge Kodalak'ın ailesiyle basın açıklaması yaptı. Platformun dönem sözcüsü Müyesser Metin'in okuduğu açıklamada; "Bugün burada, 2 gün önce Şelale'nin duruşması için toplanmıştık. Bugün ise yine bir erkek tarafından canice katledilen kız kardeşimiz Simge için adalet talebiyle bir araya geldik. Katledilişinin ardından başlatılan adalet arayışının, takipçisi ve bir parçası olarak tekrar söylüyoruz, erkek adalet değil gerçek adalet istiyoruz" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Berkay Gezgin'den Cem Küçük hakkında suç duyurusu

2025-04-17 18:30 - Gündem

Yozgatlı Ahmet Hakan’dan, Özgür Özel'e traktörlü tebrik

2025-04-20 13:00 - Gündem

Yandaşlar birbirine girdi! Ahmet Hakan'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki: "Korunaklı değilsin, şarlatansın!"

2025-04-17 10:16 - Gündem

Avukatı duyurdu: Lütfü Savaş, 21. Olağanüstü Kurultay için de iptal davası açacak!

2025-04-17 16:09 - Siyaset

Arınç'tan 'Can Atalay' çıkışı: Karar okunmuştur, iş bitmiştir!

2025-04-20 18:09 - Gündem

Rasim Ozan Kütahyalı'nın ifadesi ortaya çıktı!

2025-04-18 10:09 - Gündem

Demir parmaklı oy pusulası sosyal medyada gündem oldu!

2025-04-19 13:06 - Gündem

Özgür Özel, barikatları yıkarak yürüme talimatı verdi!

2025-04-23 17:29 - Gündem

Son dakika: Rasim Ozan Kütahyalı serbest bırakıldı!

2025-04-17 20:39 - Gündem

Avukat Selçuk Kozağaçlı, 24 saat geçmeden yeniden cezaevinde!

2025-04-17 13:38 - Gündem

İlgili Haberler

200 bin liralık alkol çaldılar sorguda 'Hepsini içtik' dediler

00:17 - Asayiş

İstanbul Çekmeköy'de ormana yakın bölgede yangın

22:46 - Asayiş

Gaziantep'te iş yerinde yangın paniği...

00:08 - Asayiş

Bursa'da ormanı yakmaya çalışan şüpheli kaçtı!

07:34 - Asayiş

Bursa'da su tankeri uçuruma yuvarlandı, 3 kişi yaşamını yitirdi!

23:44 - Asayiş

Günün Manşetleri

Arınç'tan Gökçek'e: Onlar benim sakalımı kesti, ben onların kolunu kopardım

19:10 - Siyaset

Mansur Yavaş, Aziz İhsan Aktaş’ın ticari sicilini çıkarttırdı

09:16 - Gündem

Diyanet'in cuma hutbesinde "giyinik çıplaklar" vurgusu

09:12 - Gündem

Sedat Peker, uzun süren sessizliğini bozdu

17:20 - Gündem

RTÜK'ten Tele 1'e 5 gün karartma cezası

14:30 - Gündem