?>

Şahin’e “Yılın Yerel Yöneticisi” ödülü

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, il genelinde spora yönelik yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projeleriyle ödüllendirildi.

Yerel -

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, il genelinde spora yönelik yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projeleriyle ödüllendirildi.

Ülke TV sponsorluğunda bu yıl 5’incisi düzenlenen “Sporun Devleri Buluşuyor” ödül töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e “Yılın Yerel Yöneticisi” ödülü verildi.

Ankara’da gerçekleyen törende, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, siyasetçiler, spor camiasının önemli isimleri ve birçok sporcu katıldı. 2018 yılının başarılı sporcu, yönetici, teknik adam, kulüp, kurum ve kuruluşlarının ödüllendirildiği törende, Başkan Fatma Şahin, Gaziantep’te spor alanında hayata geçirilen projelerden dolayı “Yılın Yerel Yönetici” ödülünü kazandı, ödülünü Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman’dan aldı.

GAZİANTEP’TE SPOR ALANINDA NELER YAPILDI?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Başkan Fatma Şahin döneminde spor alanında büyük bir atılımla adından söz ettirmeyi başardı.

Son 5 yılda 1 milyon 253 bin 199 kişiye ulaşan Büyükşehir Belediyesi, kente çok sayıda tesisi kazandırdı. Büyükşehir, Gençlik ve Spor Bakanlığı’yla imzaladığı protokol kapsamında 13 yüzme havuzu ve 10 spor salonunun yapım çalışmalarına başladı.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen turnuva ve etkinliklerle sporcuların yeteneklerini gösterebilme imkânı sağlandı. Ulusal ve uluslararası alanda 14 şampiyonaya ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi, şehirde faaliyet gösteren 75 spor kulübü, bin 800 sporcu ve 637 okula spor malzemesi desteği verdi.

Büyükşehir, Talat Özkarslı Spor Salonu, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi, Mehmet Şimşek Tenis Kompleksi, Hasan Doğan Futbol Sahası, Aktoprak Futbol Sahası ve Perilikaya Spor Salonunu Türk sporuna kazandırdı.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Özge Ulusoy konuştu...

- Gündem

Nagehan Alçı ile Soylu canlı yayında tartıştı

- Gündem

MMT Amerikan Hastanesi'nden açıklama

- Gündem

46 günde 37.5 ton 'Lop et' yemişler

- Gündem

Gaziantep'e şehit ateşi düştü!..

- Asayiş

Erdoğan’dan Ahmet Kaya’nın mezarıyla ilgili açıklama!

- Siyaset

Uzm. Dr. Hakan Bozkurt NCR’de

- Sağlık

Nöroloji Uzmanı Dr. Ekmekyapar Sanko'da

- Sağlık

Seçkin Koleji öğrencisi Türkiye birincisi

- Eğitim

AKP aleyhine tutanak imzalatılmaya çalışıldı!

- Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep'te sebze hali için esnaflarla istişare toplantısı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de 2'si yerel 3 zincir market 3’er gün kapatıldı

00:00 - Yerel

Yılmaz, Beykent Mahallesi’ni ziyaret etti

00:00 - Yerel

“Reflektör Tak, Görünür Ol” projesinin ilk dağıtımı yapıldı

00:00 - Yerel

CHP Gaziantep’ten kadınlarla iftar

00:54 - Yerel

Günün Manşetleri

MSB açıkladı: Malatya'ya Patriot konuşlandırılacak

11:53 - Gündem

Özgür Özel hakkında bir fezleke daha TBMM'ye gönderildi!

19:22 - Gündem

İran'dan ateşlenen balistik füze Gaziantep'te havada imha edildi!

15:36 - Gündem

ABD büyükelçiliğinden ‘Türkiye’nin güneydoğusuna seyahat etmeyin’ uyarısı

15:30 - Gündem

İlk celse sona erdi: İmamoğlu'nun 'reddi hakim' talebi reddedildi!

11:42 - Gündem