Şahinbey'den öğrencilere karne hediyesi

Üç yıldır öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısı dağıtan Şahinbey Belediyesi bu yıl ki dağıtımıyla birlikte öğrencilere toplamda 399.307 adet spor ayakkabısı hediye etmiş olacak.

Yerel -

Şahinbey Belediyesi bu yılda öğrencileri ödüllendirip karne hediyesi olarak spor ayakkabısı veriyor. Üç yıldır öğrencilere karne hediyesi olarak spor ayakkabısı dağıtan Şahinbey Belediyesi bu yıl ki dağıtımıyla birlikte öğrencilere toplamda 399.307 adet spor ayakkabısı hediye etmiş olacak.

Şahinbey Belediyesi okulların kapanması ile birlikte öğrencilere spor ayakkabısı hediye etme geleneğini bu yılda sürdürüyor. Bu yıl 148.000 öğrenciye spor ayakkabısı dağıtan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu daha önceki iki yıl boyunca 251.307 adet spor ayakkabısı hediye etmişti.

DAİMA ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin yaz tatilinde kitap okuma ve spor yapmaları yönünde tavsiyelerde bulunarak “Öncelikle öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum. Öğrencilerimizin tatil döneminde kitap okuyarak ve spor yaparak geçirmelerini öneriyoruz. Bunun içinde 3 yıldan bu yana karne hediyesi olarak spor ayakkabısı hediye ediyoruz. Bu yıl da İlkokuldan ortaokula geçen, ortaokul ve lise öğrencilerimize 148.000 adet spor ayakkabısı hediye ediyoruz. Ayrıca ilkokul ve anasınıfında okuyan 94.000 öğrencimize de karne hediyesi olarak kitap seti hediye ediyoruz. Öğrencilerimizin başarılarını her zaman destekleyerek onların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

19 AYRI NOKTADA DAĞITIM YAPILACAK

Şahinbey Belediyesi öğrencilere ve velilere büyük kolaylık sağlayarak spor ayakkabısı dağıtımını 19 ayrı noktada gerçekleştirecek. Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nin yanı sıra Akkent Spor Köyü,  Yaşar Torun Gençlik Merkezi, Kurban Baba Gençlik Merkezi, Karataş Kültür Merkezi, Selçuklu Gençlik Merkezi, Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi, Şahinbey Spor ve Eğitim Merkezi, Beydili Hatice Belgin Sosyal Tesisi, Selahaddin Eyyubi Sosyal Tesisi, Boyacı Sosyal Tesisi, Binevler Sosyal Tesisi, Dumlu Pınar Sosyal Tesisi, Yunus Emre Sosyal Tesisi, Bozoklar Sosyal Tesisi, Mehmet Akif Sosyal Tesisi, Şehit Polis Taner Cinpolat Sosyal Tesisi, Aydınbaba Sosyal Tesisi ve Burç Sosyal Tesisi’nde dağıtımlarını gerçekleştirecek.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Özge Ulusoy konuştu...

- Gündem

Nagehan Alçı ile Soylu canlı yayında tartıştı

- Gündem

46 günde 37.5 ton 'Lop et' yemişler

- Gündem

Gaziantep'e şehit ateşi düştü!..

- Asayiş

MMT Amerikan Hastanesi'nden açıklama

- Gündem

AKP aleyhine tutanak imzalatılmaya çalışıldı!

- Gündem

Erdoğan’dan Ahmet Kaya’nın mezarıyla ilgili açıklama!

- Siyaset

İşkur Genel Müdürü seçmene 'Beyinsizler' dedi

- Gündem

Dülükbaba yanıyor...

- Asayiş

En büyük 1000 listesinde Gaziantep’ten 61 firma

- Ekonomi

İlgili Haberler

Başkan Yılmaz, Şehitkamil Belediyespor maçını izledi

18:38 - Yerel

Çocuk Şenliği’ne 200 bin kişi katıldı

18:35 - Yerel

Başkan Yılmaz: Halkın ayağına gideceğiz...

00:13 - Yerel

“Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizması Riskleri ve Doğrulamanın Önemi”

17:38 - Yerel

Ayşen Ahi: Girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük ediyoruz

13:16 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP'den Et ve Süt Kurumu hakkında suç duyurusu

11:49 - Gündem

Saray’ın dakikalık masrafı bir asgari ücret!

11:15 - Gündem

AKP'li başkan oy oranını beğenmedi çiftçiye sitem etti!

09:47 - Gündem

Özgür Özel: Kaybede kaybede kazanmayı öğrendik!

21:25 - Gündem

Mehmet Uçum'dan yeni anayasa mesajı

21:17 - Gündem