?>

Şahinbey'de yerel yönetimler formu eğitimi...

Yerel Yönetim Reformu III. Aşama Projesi kapsamında ilk eğitimini Şahinbey Belediyesi personeline verdi.

Yerel - 5 yıl önce

İçişleri Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın eş faydalanıcısı olduğu, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından yürütülen Yerel Yönetim Reformu III. Aşama Projesi kapsamında ilk eğitimini Şahinbey Belediyesi personeline verdi.

Yerel Yönetim Reformu Destek Projesi III. Aşaması kapsamında Şahinbey Belediyesi, personeline eğitim verildi. Proje kapsamında personele verilen eğitim ile kapasite geliştirme, belediyelere mali yönden katkı sağlanması amaçlanıyor. İçişleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yönelik özellikle mevzuat geliştirme ve izleme konusunda destek olunurken aynı zamanda belediyelerin proje faaliyetlerine ve çıktılarına aktif katkı sağlamasını teşvik edici mekanizmaları sayesinde belediyeleri de proje uygulama sürecinden kapasitelerini artıracak şekilde yararlanmaları hedefleniyor.

LAR III PROJESİ

LAR III Projesi ile Performans Yönetim Sistem çalışmasında pilot belediye olma imkânları sunarak, Farklı Büyükşehir Modelleri Geliştirme Çalışmasında tecrübe paylaşımı sağlayacak belediye eşleştirmelerine katılımlarını temin edip, Hizmet Standartları Belirleme çalışmasında odak grup çalışmalarına katılmalarına imkân vererek, Katılımcı Yerel Yönetişim Modeli uygulaması içinde pilot belediye olma imkânı tanıyarak, projeden yararlanma imkânı sağlanacak. Proje sadece bunlarla sınırlı kalmayacağı gibi eğitim alan personeller için düzenlenecek birçok çalıştay, yüz yüze mülakat ve konferanslara davet edilmeleri suretiyle bilgi paylaşımı imkânlarını arttırmak ve proje faaliyetlerinden yararlanma imkânı sunulacak. Şahinbey Belediyesi uygulanan proje kapsamda pilot belediyeler arasında yer alacak. Şahinbey Belediyesi personeli performans yönetim sisteminin geliştirilmesi noktasında Haziran 2021 tarihinden itibaren online düzenlenen eğitimlere katılarak en son 8-9 Temmuz 2021 tarihlerinde programın uzmanları tarafından düzenlenen yüz yüze eğitim faaliyetlerin kapasite geliştirme eğitimi yapıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

10 bin dolar sorusuna Şentop'tan şaşırtan yanıt!

2021-07-10 12:11 - Gündem

CHP'li Öztunç: Peker'in iddiaları doğru çıktı...

2021-07-09 18:15 - Gündem

Flaş SBK iddiası: Pazarlıkla ABD’ye konuşacak...

2021-07-10 12:30 - Gündem

CHP’li Veli Ağbaba savcıları göreve çağırdı!..

2021-07-10 08:52 - Gündem

Ali Tarakçı: Sedat Peker'in anlattıkları yüzde 99 doğru çıktı!

2021-07-06 17:29 - Gündem

23 Nisan Sosyal Tesisi hizmete açıldı...

2021-07-11 17:52 - Yerel

Ali İsmail Korkmaz'ın katledilişinin 8. yılı...

2021-07-10 13:25 - Gündem

İki seçmenden biri 'istifa etmesi gerek' diyor...

2021-07-07 09:46 - Gündem

Tolga Ağar'dan CHP’li Tuba Torun'a suç duyurusu!

2021-07-06 20:40 - Gündem

Doğa Koleji’nden LGS başarısına burs imkanı

2021-07-08 16:28 - Eğitim

İlgili Haberler

Gaziantep’te Yeşil Okullar Projesi'nde büyük başarı

13:53 - Yerel

AK Parti Gaziantep, Turdu bebek için seferber oldu!

00:00 - Yerel

Şahinbey ekipleri LGS için seferber oldu

00:00 - Yerel

Yılmaz, Beykent'te “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programına katıldı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan milli maça davet

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

11:00 - Spor

Muharrem İnce'den çağrı: Genel Başkanı üyeler seçsin

08:33 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, üç büyükşehir il başkanını görevden alacak!

08:22 - Siyaset

Hüseyin Baş: Vatandaş, siyasetçilerden dertlerine derman olacak çözümler bekliyor

08:08 - Siyaset

Ümit Özdağ: 100 seçmenimizden 27'si kadın, bu büyük bir eksiksik!

07:56 - Siyaset