?>

Şahinbey'de Sevgililer Günü yoğunluğu

Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen 132 çift günler öncesinden Şahinbey Nikâh Müdürlüğü’ne başvuruda bulundu. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yeni çiftlerin nikâh akdini Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu gerçekleştirdi.

Yerel - 8 yıl önce

Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen 132 çift günler öncesinden Şahinbey Nikâh Müdürlüğü’ne başvuruda bulundu. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yeni çiftlerin nikâh akdini Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu gerçekleştirdi.

Nikâhlarını 14 Şubat Sevgililer Günü gibi önemli bir tarihte gerçekleştirmek isteyen yüzlerce çift sabahın erken saatlerinden itibaren Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğu önünde sıraya girmeye başladı. Nikâh Memurluğuna başvuru sırasına göre isimleri okunarak çağrılan çiftlere sürpriz yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çiftlerin nikâhlarını kıydı. 

2017 YILININ EN FAZLA NİKÂH KIYAN BELEDİYESİYİZ

Günün anlam ve öneminden dolayı bazı çiftlerin nikâhlarını kendisinin kıydığını ifade eden Başkan Tahmazoğlu,  " Şahinbey Belediyesi olarak 2017 yılının en fazla nikâh kıyan belediyesi ve en fazla çocuğun doğduğu ilçesiyiz. Geçtiğimiz yıl 6.890 çiftimizin nikâhını kıyarak açık ara Türkiye birincisi olurken, yine 2017 yılında 21.715 bebeğin dünyaya gelmesiyle Türkiye’de en fazla bebeğin doğduğu ilçe olduk. Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Aslında her gün Sevgililer Günü, her gün birbirimizi sevmemiz, saymamız, karşılıklı hürmet göstermemiz lazım. Şahinbey Belediyesi olarak bu özel günde 132 çiftimizin nikâhını kıydık. Onlara bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" diye konuştu. 

ÇİFTLER BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ

Nikah için özel bir gün seçtiklerini ifade eden çiftler ise nikahlarını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kıymasıyla daha da özelleştiğini söylediler. Böylesi özel bir günde kendilerine destek olduğu için Başkan Tahmazoğlu'na  teşekkür eden çiftler,  bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek yaşanan anı ölümsüzleştirdiler. Başkan Tahmazoğlu, nikâh sonrası çiftlere hediye paketi vererek tebrik etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Karpuzatan yenilendi

2018-02-13 10:54 - Yerel

Şahinbey'in dağıttığı o kitaplara tepki

2018-02-11 09:15 - Yerel

Gaziantepli avukat kazada hayatını kaybetti

2018-02-10 09:24 - Asayiş

MHP’li Canpolat Bahçeli’ye tabanca hediye etti

2018-02-07 17:28 - Siyaset

Gaziantep’in yeni lezzet durağı: ‘Misgilim Künefe’

2018-02-09 11:52 - Yerel

Gaziantepli kunduracılar 'Mehmet Emin İnce' dedi

2018-02-14 11:44 - Yerel

Bağda öldürülmüştü, zanlıları 3 yıl sonra yakalandı

2018-02-09 17:35 - Asayiş

Avukat Ambaroğlu son yolculuğuna uğurlandı

2018-02-11 14:22 - Yerel

Milli Eğitim Müdürü Mete Nizip'te kütüphane açtı

2018-02-07 17:04 - Eğitim

Gaziantep'in sevilen sanatçısı Karakuş'u kaybettik

2018-02-11 08:11 - Yerel

İlgili Haberler

Yıldırım: Üretim gücünü korumadan enflasyonla mücadele etmek, uzun vadede rekabet gücünü zayıflatabilir

00:00 - Yerel

Ticaret Bakanlığı'ndan GSO'ya UR-GE ödülü

00:00 - Yerel

Gaziantep'te Kurban Bayramı süresince toplu taşıma ücretsiz

00:00 - Yerel

Ticaret Bakanlığı’ndan GAİB’e ödül

00:00 - Yerel

2026 Türkiye Drift Şampiyonası Gaziantep’te gerçekleştirilecek

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

YSK, CHP'nin 'mutlak butlan' başvurusunu reddetti

21:09 - Gündem

Ümit Özdağ'dan 'erken seçim' çağrısı

19:47 - Siyaset

Kılıçdaroğlu'nun avukatları, Özgür Özel'in temyiz başvurusunu geri çekti

16:32 - Gündem

Butlan kararı Kılıçdaroğlu'na tebliğ edildi, icra heyeti CHP'ye gidiyor...

14:44 - Gündem

CHP'nin 'mutlak butlan' itirazı reddedildi

14:41 - Gündem