?>

Şahinbey, zincir market şubesini kapattı!

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelindeki denetimlerini aralıksız sürdürmeye devam ederken daha önce üç kez ayrı denetimde son kullanma tarihi geçmiş ürün sattığı tespit edilen zincir market şubelerinden birini encümen kararı ile kapattı.

Yerel - 1 yıl önce

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelindeki denetimlerini aralıksız sürdürmeye devam ederken daha önce üç kez ayrı denetimde son kullanma tarihi geçmiş ürün sattığı tespit edilen zincir market şubelerinden birini encümen kararı ile kapattı.

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde halk sağlığı için denetimlerini ara vermeden sürdürürken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun katıldığı denetimler sırasında, zincir bir marketin şubesinde son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satıldığı tespit edildi. Yapılan işlemler sonrasında zincir market şubesi Encümen kararı ile kapatıldı.

VATANDAŞIN SAĞLIĞI GÖZETİLİYOR

Daha önce birçok kez gece ve gündüz denetimleri yapan Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri bu anlamda kesinlikle taviz vermiyor. Geçtiğimiz günler içerisinde yaptığı denetimlerle 75.000’den fazla ürüne el koyan ve imha eden Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri bu konudaki hassasiyetini yaptığı sıkı denetimlerle sürdürüyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun halkın sağlığına yönelik yapılacak hiçbir olumsuzluğu kabul etmemesi vatandaş tarafından da takdir görüyor.

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri ile birlikte sık sık denetimlere katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurguladı. Başkan Tahmazoğlu, denetimler sırasında halkın sağlığını tehlikeye atan herhangi bir kurum veya kuruluşun kim olduğuna bakılmaksızın gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını belirtti.

Haftanın Öne Çıkanları

Kayıp Narin’in evinin yakınında kan lekeleri bulundu!

2024-08-25 20:31 - Gündem

Üniversitede İkinci Yılım filminin konusu ne? Üniversitede İkinci Yılım filminin oyuncuları kim?

2024-08-28 08:09 - Magazin

8 yaşındaki Narin'in kaybında kan donduran gelişme!

2024-08-29 13:09 - Gündem

Ümraniye’de fabrikada yangın : 100 işçi tahliye edildi

2024-08-26 09:38 - Asayiş

Narin'i arama çalışmaları 6. gününde: 11 bin dönüm alan tarandı, 130 kişinin ifadesi alındı

2024-08-26 20:20 - Asayiş

Ekrem İmamoğlu 'Allah onu ıslah etsin' demişti... Hutbede Atatürk'ü anmayan Ali Erbaş Saray'da andı

2024-08-31 02:09 - Siyaset

Narin'i arama çalışmaları sürüyor: Gözaltına alınan ağabeyi serbest bırakıldı

2024-08-30 01:09 - Gündem

Dilruba açılışa katıldı, Özgür Özel ziyaretini anlattı: '24 saat olmadan...'

2024-08-30 21:39 - Siyaset

Özgür Özel’den ‘ayrımcılık’ mesajı: ‘Dilara da Dilruba da bizimdir’

2024-08-28 23:08 - Siyaset

Önce paylaşıldı sonra silindi: İşte ‘kovboy şapkalı’ TCMB Başkanı…

2024-08-27 19:09 - Gündem

İlgili Haberler

GSO'da Savunma Sanayii İstişare toplantısı

00:00 - Yerel

GastroANTEP'te 7 noktada 19 sergi

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan esnaf ve vatandaş ziyaretleri

00:00 - Yerel

Yeni nesil kiosklar hizmete girdi!

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Sefaşehir Mahallesi’ne ziyaret

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Özgür Çelik: Belediye Meclis üyeleri ölümle tehdit edildi!

20:13 - Gündem

Başarır: Artık davaların bittiğini, önümüze bakmamız gerektiğini söylemeli...

14:52 - Siyaset

Fatih Altaylı kurultay davasında ikinci perdeyi açıkladı!

14:39 - Gündem

Seçim kurulu kayyum Gürsel Tekin'in talebini reddetti!

12:19 - Gündem

İsrail ordusu Gazze'ye kara harekâtı başlattı!

09:57 - Dünya