?>

Şahinbey zabıtası bayram denetimi yaptı

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde faaliyet gösteren, fırın, pastane, kasap, şarküteri ve unlu mamul imalathanelerini denetledi.

Yerel - 5 yıl önce

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde faaliyet gösteren, fırın, pastane, kasap, şarküteri ve unlu mamul imalathanelerini denetledi.

Koronavirüsüne karşı alınan tedbirleri ve Ramazan Bayramı öncesinde yapılan hazırlıkları yakından takip eden Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tatlı ve şekerleme üretimi yapan imalathaneler ile satış noktalarına yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Yapılan denetimlerde, tatlı üretim noktaları başta olmak üzere gıda üretimi, depolama, satış noktaları, temizlik ve hijyen koşulları, personelin kişisel bakımı, gramaj, son kullanım tarihi ve saklama koşulları açısından titiz bir denetimden geçiriliyor. Özellikle korona virüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyulması ve işletmelerin bu yönde gerekli tedbirleri alması, kişisel ve genel temizlik kurallarının aksatılmaması yönünde uyarılarını yineleyen ekipler maske, eldiven ve bone kullanımının aksatılmaması gerektiğinin altını çizdi.

EKİPLERİMİZ YILIN HER GÜNÜ GÖREV BAŞINDA

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Ayı boyunca gıda üretimi ve satışı yapan işyerlerini sürekli olarak denetlediklerini belirterek, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Ayı’nın son günlerine geldik. Bu bayramı korona virüsü nedeniyle vatandaşlarımız evlerinde geçirecekler. Ancak bayram öncesinde vatandaşlarımız bayram telaşındalar. Bir yandan kıyafet diğer yandan ise pasta, şeker gibi ürünlerin alışverişini yapıyorlar. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak, zabıta ekiplerimizle birlikte tüm Şahinbey İlçesinde vatandaşlarımızın bayramı sağlıklı bir şekilde geçirebilmesi için denetimler yapıyoruz. Denetimler sırasında ekiplerimiz korona virüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirleri de yakından takip ediyorlar. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun Şahinbey Belediyesi yılın 365 günü denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ben, bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, tüm İslam Âlemi’ne de hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Deniz Gezmiş'in 50 yıl sonra ortaya çıkan fotoğrafları

2021-05-05 23:47 - Gündem

İntihar eden babasının son mesajı paylaştı...

2021-05-03 18:30 - Gündem

Bir kahvehane esnafı daha intihar etti!

2021-05-01 21:41 - Gündem

Tatlıses, 43 yaş küçük sevgilisi ile evlendi

2021-05-02 11:14 - Magazin

Üç Fidan’ın idam edilişinin 49’uncu yılı...

2021-05-06 09:59 - Gündem

Silah arkadaşını öldürüp intihar etti!..

2021-05-01 15:29 - Asayiş

Siftah edemeyen esnaf intihar etti!..

2021-05-01 12:55 - Gündem

Babacan: Enflasyon sonuç, Erdoğan sebep

2021-05-05 14:18 - Siyaset

Öztrak: Bekçiler, polisler camiyi basmış!

2021-05-03 15:32 - Siyaset

'İştiraklerimiz, artık İstanbulluya yardım ediyor'

2021-05-03 18:49 - Gündem

İlgili Haberler

Tahmazoğlu'na “Yılın Kurumsal Kan Bağışçısı” ödülü

00:00 - Yerel

Avrupa Ödülü kazanan kentler Gaziantep'te buluştu

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den Umut Mahallesi’nde asfalt çalışması

00:00 - Yerel

Şehitkamil, 700 öğrenciyi Dülük Antik Kenti ile buluşturdu

00:00 - Yerel

Gaziantep’te öğrenciler ve okullar için ödül töreni

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP'nin ''128 milyar dolar nerede?'' sorusu kişilik haklarına saldırı sayıldı

12:18 - Gündem

Beyaz et sektöründe 13 şirkete kayyım atandı!

11:56 - Asayiş

CHP'li Silivri Belediyesi'ne operasyon: Başkan Bora Balcıoğlu gözaltına alındı

08:16 - Asayiş

Özgür Çelik: Mücadelemiz bu toprakların ikinci kurtuluş mücadelesidir

08:06 - Siyaset

Butlan yönetiminin danışmanından gazetecilere çirkin itham: Sarı zarf alıyorlar!

19:56 - Gündem