?>

Şahinbey-Polateli OSB, örnek oldu

Gaziantep ile Kilis’in kardeş şehirler olduğunu kaydeden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, birlikte gerçekleştirilen Şahinbey-Polateli OSB’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

Ekonomi - 8 yıl önce

Gaziantep ile Kilis’in kardeş şehirler olduğunu kaydeden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, birlikte gerçekleştirilen Şahinbey-Polateli OSB’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, Meclis Başkanı Ökkaş Karcı, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir konuşma yapan Ünverdi, her iki odanın büyük çaba gösterdiği projenin Türkiye için güzel bir eser olacağını belirterek, “Önümüzdeki dönemde de ilgili bakanlıklarla görüşmelerimizi sürdürerek projeyi devam ettireceğiz” dedi.

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) verilen eğitimler hakkında KİTSO üyelerini bilgilendiren Ünverdi, Kilisli sanayici ve işadamlarının istihdam noktasında buradan faydalanabileceklerini dile getirdi.

Ünverdi, “Merkezimizde sanayicilerimizin ihtiyacı olan kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak üzere, meslek sahibi olmak isteyenlere ve farklı branşlarda kendini geliştirmek isteyen çalışanlara mesleki eğitimler veriyor ve atölye imkanları sunuyoruz. Bu kapsamda üyeleriniz kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak ve mesleki eğitim noktasında merkezimizden istifade edebilirler” diye konuştu.

Ünverdi, konuşmasının sonunda ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celkanlı ve Yönetim Kurulu’na yeni görevlerinde başarılar diledi. Ünverdi, “İnşallah bu zamana kadar nasıl işbirliği içinde çalıştıysak bundan sonra da aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Ünverdi ve Yönetim Kurulu’na yeni görevlerinde başarılar dileyen KİTSO Başkanı Celkanlı da, çalışmalarında Gaziantep’i örnek aldıklarını belirtti.

Celkanlı Gaziantep’in sanayisiyle örnek bir şehir olduğunu ifade ederek, “Amacımız Kilis ve ülkemiz için değer üretebilmek. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şahinbey- Polateli OSB’de olduğu gibi işbirliği içerisinde çalışmaktan onur duyarız. Ev sahipliğiniz için teşekkür ediyor yeni görevlerinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından iki odanın yönetimi karşılıklı hediye takdiminde bulundu.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Taşdoğan, Sağlık Komisyonu'nda

2018-07-16 18:39 - Siyaset

Gaziantepli firari inşaatçı Alanya'da saklanıyor iddiası

2018-07-15 07:42 - Gündem

Gaziantep'te kaç Suriyeli var?

2018-07-13 07:15 - Gündem

'Hamdoş Dayı'ya hüzünlü veda...

2018-07-15 13:33 - Yerel

Avukat Cemal Altunbaş vefat etti

2018-07-18 19:46 - Yerel

Halil İbrahim Köprülü, Şahinbey'de

2018-07-19 09:20 - Spor

Gaziantep'te 15 yaşındaki kız 3 gündür kayıp

2018-07-18 16:39 - Asayiş

Yeşilevler Mahallesine taziye evi

2018-07-18 18:01 - Yerel

Diş Hekimliği Fakültesi'nde mezuniyet töreni

2018-07-13 20:00 - Eğitim

Kervancıoğlu, Sanko'da hasta kabulüne başladı

2018-07-14 09:26 - Sağlık

İlgili Haberler

Türkiye ile Suriye arasında ekonomik ve ticari ilişkilerde önemli adım...

00:30 - Ekonomi

Motorine 7 TL 80 kuruş, benzine 60 kuruş zam!

06:37 - Ekonomi

Motorine dev zam: Fiyatlar 90 TL'ye yaklaşacak!

11:42 - Ekonomi

Elektrik ve doğalgaza yüzde 25 zam!

21:58 - Ekonomi

Ünverdi: Tüm destek mekanizmaları ve kolaylaştırıcı adımlar devreye alınmalı

00:00 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Yusuf Tekin’e suç duyurusu

20:57 - Gündem

Kahramanmaraş'ta okulda silahlı saldırı: 9 ölü 13 yaralı

14:59 - Asayiş

CHP’den istifa eden belediye başkanı Kumbul AKP’ye mi geçecek?

06:40 - Siyaset

CHP’li Meriç’ten Tarım Kredi Kooperatiflerinin mali sorunlarına ilişkin soru önergesi

00:05 - Siyaset

CHP il başkanlarından ortak açıklama: Geri adım atmayacağız!

00:01 - Siyaset