?>

Şahinbey'li kadınlar ürünlerini sergiledi

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Şehit Taner Cinpolat Sosyal Tesisinde düzenlenen mefruşat kursuna katılan kadınlar, yıl boyunca ürettikleri birbirinden güzel ürünleri sergiledi.

Kültür & Sanat - 9 ay önce

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Şehit Taner Cinpolat Sosyal Tesisinde düzenlenen mefruşat kursuna katılan kadınlar, yıl boyunca ürettikleri birbirinden güzel ürünleri sergiledi.

Şehit Taner Cinpolat Sosyal Tesisi’ne gelen kursiyerler, aldıkları eğitimler sayesinde hem yeni beceriler kazandı hem de ortaya çıkardıkları el emeği göz nuru eserlerle adeta hünerlerini sergiledi. Dantel işlemelerden yatak örtülerine, dekoratif yastıklardan masa örtülerine kadar birçok ürün, zarif tasarımlarıyla göz kamaştırdı.

KURSİYERLERİMİZ AİLE BÜTÇELERİNE KATKI SAĞLIYOR

Kursiyerlerin yıl boyunca büyük emek vererek hazırladıkları ürünlerin sergilendiğini ifade eden Hatice Özkan, “Bu yıl kursumuz Ekim ayında başladı. Önce makinelerimizi tanıttık. Daha sonra makinelerle birlikte neler yapabileceğimizi kursiyerlerimize anlattık. Kursiyerlerimiz sandıkta bulunan ürünlerini ve kumaşlarını değerlendirdiler. Bu şekilde kursumuzu ilerlettik. Yaptığımız bu kursla birlikte öğrencilerimiz hem kendi ürünlerini yaptılar, daha sonra aldıkları siparişlere üretmeye başladılar. Yaptıkları ürünlerle aile bütçesine katkıda bulundular. Bu dönem içinde yaptığımız bütün ürünleri kursiyerlerimiz sipariş üzerine hazırladı” dedi.

Yıl boyunca eğitmenlerden öğrendikleri dikiş, nakış ve el becerileriyle yaptıkları ürünleri sergilemenin mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten kursiyerler desteklerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

Haftanın Öne Çıkanları

Bilal Erdoğan: Ülke hiçbir zaman olmadığı kadar iyi yönetiliyor

2025-08-07 20:41 - Gündem

Selçuk Alagöz yaşamını yitirdi

2025-08-05 00:27 - Magazin

Nurdağı ve İslahiye'de akıllı basınçlı sulama sistemi

2025-08-07 00:00 - Tarım

Açılım sonrası ankette MHP'ye şok: Barajı geçemedi!

2025-08-08 14:34 - Siyaset

Özgür Özel'in açıkladığı avukat kaçarken yakalandı!

2025-08-07 22:44 - Gündem

Enflasyon ENAG'a göre yüzde 65, TÜİK'e göre yüzde 33

2025-08-04 13:35 - Ekonomi

Kerem Aktürkoğlu'nun gerçekte hangi takımı tutuyor?

2025-08-05 00:57 - Spor

Memur-Sen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde açıklama yaptı

2025-08-05 13:51 - Ekonomi

Mehmet Şimşek yurtdışı gezilerinde ne kadar borç buldu?

2025-08-05 13:29 - Ekonomi

İsrail, Gazze’nin tamamını işgal etme kararı aldı!

2025-08-04 22:06 - Dünya

İlgili Haberler

Şehitkamil'de 19 Mayıs coşkusu Gençlik Festivali ile başlıyor

00:00 - Kültür & Sanat

HKÜ Bilim İletişimi Ofisi ve Bey Mahallesi Kültürevi’nden “Seçkiler” sergisi

00:00 - Kültür & Sanat

Mehmet Pamuk'un “Kapanan Kapılar Açılan Yaralar” isimli kitabı okuyucuyla buluştu

00:22 - Kültür & Sanat

Hasan Süzer Evlilik ve Yaşam Kültürü Müzesi törenle açıldı

00:00 - Kültür & Sanat

Gazeteci Ali Atalar'ın Anadolu’nun Yüzleri sergisi açıldı

00:00 - Kültür & Sanat

Günün Manşetleri

CHP’den Burcu Köksal tepkisi: Halkın arasında nasıl dolaşacaksın?

06:51 - Siyaset

Burcu Köksal sessizliğini bozdu: AK Parti'ye katılıyorum...

06:49 - Siyaset

CHP, Burcu Köksal’ı kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti

15:29 - Siyaset

Muhittin Böcek için "etkin pişmanlık" iddiası

15:22 - Gündem

Akbelen direnişçisi Esra Işık'a tahliye kararı

14:32 - Gündem