?>

Şahinbey'de karla mücadele çalışmaları sürüyor

Şehri etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrası Şahinbey Belediyesi, vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi için ilk andan itibaren karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yerel - 2 ay önce

Şehri etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrası Şahinbey Belediyesi, vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi için ilk andan itibaren karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri başta ana arterler olmak üzere mahalle yolları, kaldırımlar ve yaya geçitlerinde yoğun bir çalışma yürütüyor.

Kar yağışının başlamasıyla birlikte sahaya inen ekipler, yolların açık tutulması ve ulaşımda aksama yaşanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını 24 saat esasına göre gerçekleştiriyor. Özellikle hastane, okul, kamu kurumları ve toplu taşıma güzergâhlarında öncelikli çalışma yapılıyor. Kaldırımlar ve yaya yollarında ise buzlanmaya karşı temizlik ve tuzlama çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.

“EKİPLERİMİZ 24 SAAT GÖREV BAŞINDA”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kar yağışı sürecini yakından takip ettiklerini belirterek, “Yoğun kar yağışının başladığı ilk andan itibaren tüm ekiplerimiz sahada. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için 24 saat esasına göre çalışıyoruz. Özellikle sürücülerimizden kar lastiği olmadan trafiğe çıkmamalarını rica ediyoruz. Hem kendi can güvenlikleri hem de trafik akışının aksamaması için bu konu büyük önem taşıyor” dedi.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Şahinbey Belediyesi’nin hızlı ve koordineli çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. Kar yağışına rağmen ana yolların açık tutulması ve kaldırımların temizlenmesi, özellikle yaşlılar ve çocuklar için güvenli bir ortam sağladı. Vatandaşlar, karla mücadelede gösterilen özverili çalışmalardan dolayı Şahinbey Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Şahinbey Belediyesi, kar yağışının etkisini sürdürmesi ihtimaline karşı ekip ve ekipmanlarıyla teyakkuz halinde olmaya devam ederken, vatandaşların olası olumsuzluklara karşı belediyenin çağrı merkezleri üzerinden bildirimde bulunabilecekleri belirtildi.

Haftanın Öne Çıkanları

TFF'nin eski başkan vekili ve 3 kişi serbest bırakıldı!

2025-12-25 12:06 - Spor

Ali Koç'tan Sadettin Saran'a destek açıklaması

2025-12-24 21:27 - Spor

Futbolda bahis soruşturması: Erden Timur ve 29 kişi hakkında gözaltı kararı

2025-12-26 08:17 - Spor

Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Hayırlı olmasını diliyorum

2025-12-24 14:58 - Siyaset

Yargıdan CHP İstanbul İl Kongresi için yeni karar

2025-12-30 13:33 - Gündem

Öcalan fetva verdi, 'Demokratik İslam'a çağırdı!

2025-12-26 07:17 - Gündem

Gazeteci Barış Terkoğlu 'Adli kontrol' ile serbest bırakıldı!

2025-12-25 16:34 - Gündem

Şehit polisler için tören: Gözyaşları sel oldu...

2025-12-30 13:39 - Gündem

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan IŞİD operasyonu açıklaması

2025-12-29 12:19 - Gündem

AİHM'den flaş 'Ekrem İmamoğlu' kararı!

2025-12-26 13:42 - Gündem

İlgili Haberler

GSO'da “Dijital Dönüşüm Programı” tanıtım toplantısı

00:00 - Yerel

Büyükşehir sporcularından büyük başarı: 71 madalya

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de Kadınlar Matinesi devam ediyor...

00:00 - Yerel

Gaziantep Polisgücü Avrupa’da yeni destanlar yazmaya hazır!

00:00 - Yerel

GABDER’de Demir, güven tazeledi!

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Muhittin Böcek yeniden hastaneye kaldırıldı

12:08 - Gündem

AKP Ankara İl Başkanı'ndan canlı yayında 'AKP' müdahalesi

12:03 - Gündem

Hüseyin Baş: Kemal Kılıçdaroğlu verdiği sözü tutmadı!

16:34 - Siyaset

FETÖ'nün Hazine Bakanlığı yapılanmasına operasyon: 93 gözaltı!

09:03 - Asayiş

Akın Gürlek: TCK ve infaz sisteminde değişiklikler düşünüyoruz

06:53 - Gündem