?>

Şahinbey Belediyesi bir zincir marketi daha mühürledi!

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, gerçekleştirdikleri kontroller sırasında büyük bir zincir markette son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışa sunulduğunu tespit etti.

Yerel - 1 yıl önce

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, gerçekleştirdikleri kontroller sırasında büyük bir zincir markette son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışa sunulduğunu tespit etti.

Aynı denetimlerde bir simit fırınında ise üretimde tarihi geçmiş malzemeler kullanıldığı belirlendi. Halk sağlığını tehlikeye atan işletmelere geçit vermeyen ekipler, her iki iş yerini de 3 gün süreyle mühürledi.

Daha önce zincir market, kasap, tatlıcıları ve birçok iş yerini denetleyen Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde yaptığı denetimleri artırarak sürdürmeye devam ediyor. Zabıta ekipleri ilçe genelinde yapılan denetimlerde yine tarihi geçmiş ürün satan bir zincir market şubesini ve tarihi geçmiş malzemeleri yaptığı ürünlerde kullanan simit fırını şubesini 3 gün süreyle kapattı.

“HALKIN SAĞLIĞI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, halk sağlığıyla oynayan işletmelere karşı sert tedbirler almaya devam edeceklerini belirterek "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşması bizim en öncelikli görevlerimizden biridir. Denetimlerimiz sonucunda tarihi geçmiş ürün satan bir zincir market ile sağlıksız üretim yapan bir simit fırını tespit edilmiştir. Bu işletmelere 3 gün kapatma cezası verilmiş olup, ayrıca haklarında yasal işlem başlatılmıştır. Halkımızın sağlığını riske atan hiçbir duruma müsamaha göstermeyeceğiz. Denetimlerimiz artarak devam edecektir."

VATANDAŞLARIMIZ USULSÜZLÜKLERİ BİLDİRSİN

Başkan Tahmazoğlu, denetimlerin rutin olarak devam ettiğini ve halk sağlığını tehdit eden işletmelere karşı tavizsiz bir politika izlendiğini vurguladı. Aynı zamanda vatandaşlara da çağrıda bulunarak, gördükleri olumsuzlukları ve şüpheli durumları belediyenin şikâyet hatlarına bildirmelerini istedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Dilek İmamoğlu: Ekrem İmamoğlu millete emanettir...

2025-03-19 23:25 - Gündem

Tanju Özcan'dan sine-i millet çağrısı

2025-03-19 17:00 - Siyaset

Uruguay ve Brezilya maçları öncesi... Arjantin'den flaş Lionel Messi kararı!

2025-03-17 00:00 - Spor

Saraçhane'ye nasıl gidilir? Saraçhane nerede? Saraçhane hangi metro durağında?

2025-03-19 00:09 - Gündem

Doğu Perinçek, Öcalan’a gönderdiği mektubu yayımladı

2025-03-18 08:09 - Siyaset

Bahçeli'den 'kurucu önder' ve 'Öcalan' açıklaması: Kim ne derse desin

2025-03-16 18:39 - Siyaset

CHP’li Meriç: Şaibeli sınavlarla kadrolaşan FETÖ’nün diplomaları iptal edilmeli!

2025-03-18 09:15 - Siyaset

Gözaltına alınan Ece Üner adli kontrolle serbest bırakıldı!

2025-03-18 17:28 - Gündem

Yeşilçam'ın Turist'i: Sadri Alışık ölümünün 30. yılında anılıyor

2025-03-18 00:09 - Kültür & Sanat

Mehmet Muhittin Palazoğlu kimdir? İş insanı Mehmet Muhittin Palazoğlu neden gözaltına alındı?

2025-03-19 00:08 - Biyoğrafi

İlgili Haberler

Gaziantep’te Yeşil Okullar Projesi'nde büyük başarı

00:00 - Yerel

AK Parti Gaziantep, Turdu bebek için seferber oldu!

00:00 - Yerel

Şahinbey ekipleri LGS için seferber oldu

00:00 - Yerel

Yılmaz, Beykent'te “Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor” programına katıldı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan milli maça davet

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Özşen Madencilik’ işçilerinin ve ailelerinin üzerine ateş açıldı!

20:00 - Gündem

Bizim çoçuklar Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı!

11:00 - Spor

Muharrem İnce'den çağrı: Genel Başkanı üyeler seçsin

08:33 - Siyaset

Kılıçdaroğlu, üç büyükşehir il başkanını görevden alacak!

08:22 - Siyaset

Hüseyin Baş: Vatandaş, siyasetçilerden dertlerine derman olacak çözümler bekliyor

08:08 - Siyaset