?>

Şahinbey Belediyesi bayram denetimlerini sıkı tutuyor

Şahinbey Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde halk sağlığını korumak amacıyla denetimlerini sıkı tutuyor.

Yerel - 9 ay önce

Şahinbey Belediyesi Ramazan Bayramı öncesinde halk sağlığını korumak amacıyla denetimlerini sıkı tutuyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, zabıta ekipleriyle birlikte pastaneler, fırınlar, kasaplar ve şekerlemecileri denetledi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Ramazan Bayramı öncesinde her zaman olduğu gibi gıda ürünü satan çeşitli iş yerlerinde denetimler yaptı. İlçe genelinde bulunan pastanelerde genel olarak hijyen denetimi yapan zabıta ekipleri, ürünlerin son kullanma tarihi, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı ile ilgili de incelemelerde bulundu.

“HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN DENETİMLER SÜRÜYOR”

Denetimlerde, iş yerlerinin hijyen kurallarına uygunluğu, ürünlerin son kullanma tarihleri, çalışanların kişisel bakımı ve üretim alanlarının temizliği incelendi. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, denetimlerin bayram öncesinde daha da sıklaştırıldığını belirterek, vatandaşların güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamayı amaçladıklarını belirterek “Başı Rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan Ayı’nın son günlerine geldik. Bayram öncesinde çarşı oldukça kalabalık ve vatandaşlarımız bayram telaşındalar. Bir yandan giyecek diğer yandan ise pasta şeker gibi ürünlerin alış verişini yapıyorlar. Bizde Şahinbey Belediyesi olarak, zabıta ekiplerimizle birlikte tüm Şahinbey İlçesinde vatandaşlarımızın bayramı sağlıklı bir şekilde geçirebilmesi için denetimler yapıyoruz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun Şahinbey Belediyesi yılın 365 günü denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ben, bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, tüm İslam âlemine de hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Kayseri'de yurttaşlar kar yağışına aldırış etmeden İmamoğlu için yürüdü

2025-03-22 00:09 - Gündem

ROK: Ekrem İmamoğlu en az 6-7 sene hapiste kalacak!

2025-03-21 11:04 - Gündem

İğrençlikte 'birinci'... AKP'li Mücahit Birinci'den çirkin gönderme!

2025-03-24 22:09 - Gündem

AKP’li Birinci’den skandal paylaşımlar: ‘Bir emrinize bakarız’

2025-03-21 04:05 - Gündem

Sanatçılar İmamoğlu'na destek için Saraçhane'de

2025-03-22 19:01 - Gündem

Ümit Özdağ'dan İmamoğlu açıklaması: 'Selamlaştık...'

2025-03-23 23:09 - Siyaset

AKP'de ilk 'İmamoğlu' istifası... 'Devletin dini adalettir'

2025-03-24 20:39 - Siyaset

Tanju Özcan'dan sine-i millet çağrısı

2025-03-19 17:00 - Siyaset

Tüm Türkiye ayaktayken... Fahrettin Altun: Türkiye, sokağa teslim olmayacak

2025-03-22 02:38 - Gündem

Saraçhane'de polis, Atatürklü bayrak taşıyan eylemciye uçan tekme attı

2025-03-22 01:09 - Gündem

İlgili Haberler

Güçyetmez: Toplumsal ilerlemenin lokomotifiyiz

00:00 - Yerel

Güneydoğu’da hububat ihracatı 3,2 milyar dolar oldu

00:00 - Yerel

Kamil Ocak Spor Salonu, 25 Aralık’ta hizmete giriyor

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de 25 Aralık coşkusu yaşanacak

00:00 - Yerel

Gaziantep, Japonya'da ziyaret edilebilir şehirler arasına alındı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Saadettin Saran ifadeye çağrıldı! Evinde arama yapılıyor...

20:56 - Asayiş

CHP'li Tanal'dan AKP'li Özlem Zengin'e: Bu ülkenin Bakanı Belçika vatandaşı olamaz!

19:34 - Siyaset

Tutuklu Başkan Murat Çalık'a biyopsi yapıldı, boynundan kitle alındı!

19:30 - Gündem

Şehzadeler Belediyesinin yeni başkanı Hakan Şimşek oldu

18:26 - Gündem

Gözaltına alınan oyuncu Ezgi Eyüboğlu serbest bırakıldı!

13:12 - Asayiş