?>

Şahin, öğrencilerin taleplerini karşılıksız bırakmadı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Yerleşkesi’ndeki öğrencilerin yetersiz ulaşımdan oluşan taleplerini karşılıksız bırakmadı,

Yerel - 2 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Nizip Yerleşkesi’ndeki öğrencilerin yetersiz ulaşımdan oluşan taleplerini karşılıksız bırakmadı, başkanın verdiği talimatla otobüs seferlerine ek seferlerle iyileştirme yapılarak sayı arttırıldı. 

Uzun süredir devam eden GAÜN Nizip Yerleşkesi ile Nizip Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu arasındaki yetersiz toplu taşıma seferlerden mağdur olan öğrenciler için Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı oluşturduğu planlamayla yeni otobüs seferlerini başlattı.

MEVCUT SEFERLERE YENİ SEFERLER EKLENDİ

Yapılan iyileştirme ile birlikte görevlendirilen iki otobüs, GAÜN Nizip Yerleşkesi ile Nizip KYK Kız ve Erkek Öğrenci Yurdu arasında yarım saat aralıklarla otobüsler sefer yapacak.

Öğrencilerin talepleri karşısında Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, akşam saatlerinde yurt yöneticileri ve öğrencilerle iletişime geçti. Öğrencilerin istekleri için talimat veren Başkan Şahin sabah saatlerinde sorunları çözüme kavuşturdu.

“BAŞKAN ŞAHİN’E ÇOK MİNNETTARIZ”

İlk otobüs seferlerinin başlamasıyla birlikte büyük bir memnuniyet yaşadıklarını belirten, GAÜN Nizip Yerleşkesi’nde Türkçe Öğretmenliği 3’üncü sınıf öğrencisi Kübra Özdemir, “Nizip’te 3 yıldır buradayım. Ulaşımda büyük sıkıntılar yaşıyorduk ve bu sıkıntılar çözüme kavuşmuyordu. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin bu konuda bize yardımcı oldu. Otobüsler faaliyete geçti. Çok serzenişlerimiz vardı, çok sıkıntılar yaşıyorduk. Burası sonuçta bir eğitim kurumu ve bir eğitim şehri. Fatma Şahin’in bize sağladığı destekten dolayı çok gururluyuz. Çok teşekkür ediyoruz, Başkan Şahin’e çok minnettarız” diye konuştu. 

“BU KONUYLA İLGİLENDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ”

Sınıf Öğretmenliği 1’inici sınıf öğrencisi Reyhan Kurt, 4 aydır Nizip’te yaşadığını aktararak, “Yaşadığımız aksaklıklardan dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne başvurduk. Dün akşam yurt idaresi ile Başkan Fatma Şahin ile görüşme sağlandı. Görüşme sonucunda hatla birlikte seferler sistemli bir şekilde çalışmaya başladı. Bu konuyla ilgilendikleri için teşekkür ederiz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Meta, o uygulamasını sonlandıracağını duyurdu

2025-01-07 23:39 - Teknoloji

Gökçe Bahadır'dan Yaprak Dökümü açıklaması

2025-01-04 00:39 - Magazin

Sergen Yalçın'a eleştiri: 'Tatil, Beşiktaş'tan daha mı değerli?'

2025-01-04 00:38 - Spor

Ferdi Tayfur hayatını kaybetti!

2025-01-02 19:59 - Magazin

Survivor'da yeni takımlar belli oldu... İşte dengeleri değiştiren o takımlar!

2025-01-06 00:09 - Magazin

Ali Koç'tan basın toplantısı kararı: 'Stadımızda yaşananlar hakkında...'

2025-01-07 00:08 - Spor

'Thomas ve Arkadaşları' çizgi filminin yaratıcısı Britt Allcroft hayatını kaybetti

2025-01-04 00:39 - Magazin

Eski Vali Mustafa Malay hayatını kaybetti

2025-01-04 00:08 - Gündem

Ferdi Tayfur son yolculuğuna uğurlandı...

2025-01-04 17:09 - Gündem

Küfürler havada uçuşmuştu! Necla Nazır, Ferdi Tayfur'un cenazesindeki kavgayı anlattı

2025-01-05 11:08 - Gündem

İlgili Haberler

Yılmaz'dan düğün salonu sözü

00:00 - Yerel

Gaziantep Büyükşehir ile Gazimağusa Belediyesi kardeş şehir oldu

00:00 - Yerel

Şehitkamil Gençlik Orkestrası'ndan Vadi Park Özel Konseri

00:00 - Yerel

Boş araziye moloz ve inşaat atığı döken kişiye ceza

00:00 - Yerel

Şehitkamil'de çocuk şenliği başlıyor

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

İstanbul'da AKP'nin belediye sayısı CHP'yi geçti!

19:47 - Siyaset

Sinem Dedetaş'ın cezaevi sevki iki kez değiştirildi

13:11 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin: Türkiye’nin arınma merkezine hoş geldiniz...

12:21 - Siyaset

Cem Küçük tutuklanarak cezaevine gönderildi

19:00 - Asayiş

Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş tutuklandı

18:50 - Gündem