?>

Şahin, GASMEK binasını inceledi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yılın son gününde tüm ekibiyle Aktoprak Mahallesi’nde tamamlanan yol ve yapımı süren yeni GASMEK binasını inceledi.

Yerel - 3 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yılın son gününde tüm ekibiyle Aktoprak Mahallesi’nde tamamlanan yol ve yapımı süren yeni GASMEK binasını inceledi.

Başkan Şahin Şehitkamil’e bağlı Aktoprak Mahallesi’nde, 87216 nolu caddede yapımı tamamlanan 350 metre uzunluğunda 22 metre genişliğindeki yeni yolda incelemelerde bulundu ve  altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Aktoprak’ta yapımı devam eden yeni GASMEK binasına geçerek, tesis inşaatını gezen Şahin, Aktopraklılara yeni senenin ilk aylarında içinde sanat, mesleki eğitim, etüt kursları, anaokulu gibi GASMEK binasının tamamlanarak hizmete gireceğinin müjdesini verdi.

İncelemelerde açıklamada bulunan Başkan Şahin, Aktoprak’ın şehir için kıymetli olduğu, konumu itibariyle şehrin giriş ve ana damarı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Çok ciddi altyapı ihtiyaçları var çünkü çok hızlı büyüyor. Muhtarımız, temsilcimiz, çalışma arkadaşlarımızla birlikte buranın ihtiyaçlarını gidermek için AYKOME altyapı çalışmasını yapınca biz üst yapıya başladık. Buranın en büyük ihtiyacı doğalgaz. Doğalgaz ile ilgili her türlü çalışmayı yaptık. GAZDAŞ’ın ilk çalışma yapacağı alanlardan biri burası. Bu yıl sonunda yeni yapılan yolu görmeye geldik hem de doğalgaz için halkımızın taleplerini biliyoruz, yapılacakları anlatmak için bir araya geldik.” 

Şahin, Aktoprak’ın hızla büyüdüğünü dike getirerek, “Sağlıklı bir büyüme için bütün altyapı ihtiyaçları var ama beraberinde sosyal ve kültürel belediyecilikte kadının, çocuğun, gencin, annenin ve babanın hizmet aldığı GASMEK var. GASMEK kurumsallaştı ve artık başarı hikayesine dönüştü. Burada da bir GASMEK ihtiyacı vardı. Şimdi bunu tamamlıyoruz. Sene başında burada çok güzel bir merkezi hayata geçireceğiz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Sinan Ateş'in katil zanlısının kimliği ortaya çıktı!

2022-12-31 11:55 - Gündem

Akit yazarı, AKP'li Özlem Zengin'i hedef aldı!

2022-12-28 09:29 - Siyaset

Fatih Altaylı'dan Ahmet Hakan'a: Ulan sana mı kaldı?

2022-12-29 13:00 - Gündem

AYM, Erdoğan'a verilen bütçe yetkisini iptal etti!

2022-12-27 08:58 - Gündem

Halk TV çalışanı Uğur Yanıkel yaşamını yitirdi!

2022-12-24 19:06 - Gündem

İstanbul gece hayatının Kraliçesi İrem…

2022-12-31 11:40 - Magazin

28 Şubat davasının hasta mahkumları hapishanede ölmeyi bekliyor!

2022-12-27 13:40 - Gündem

Ali Türkşen'den Mehmet Ali Çelebi'ye sert tepki

2022-12-30 17:09 - Gündem

'Erdoğan'a asla oy vermem' diyenlerin oranı patladı!

2022-12-29 08:00 - Siyaset

Sinan Ateş'in cenazesi helallik için baba ocağında...

2022-12-31 12:09 - Gündem

İlgili Haberler

Gazeteciler, Nurdağı’nda çocuklara bayram sevinci yaşattı

00:00 - Yerel

“Haremeyn Hatıraları, Kutsal Yolculuğun İzleri Sergisi” açıldı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan Kur’an-ı Kerim tilavetine davet

00:00 - Yerel

Fedaioğlu’ndan Kadir Gecesi mesajı

00:00 - Yerel

Şahinbey, Sakal-ı Şerif’i vatandaşlarla buluşturuyor

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tutuklandı!

22:17 - Gündem

Ümit Özdağ: PKK terörü Güney Azerbaycan'a yayılmadan müdahale edilmesi gerekiyor

18:27 - Siyaset

Hüseyin Baş: AKP seçimi kaybedeceği için bunları yaşıyoruz

18:24 - Siyaset

Dilek İmamoğlu: Bir tiyatro sahnesi oynanıyor gibi...

14:01 - Gündem

BİRTEK-SEN Genel Başkanı Mehmet Türkmen tutuklandı!

13:56 - Gündem