?>

Sağlık Sistemimiz Avrupa’dan ilerde

Medicalpark Gaziantep Hastanesi’nin Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, Türkiye’de sağlık sektörünün Avrupa’ya göre çok daha ilerde olduğunu söyledi.

Sağlık - 5 yıl önce

 

Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS) belgesi ve İSO 10002, 14001, 50001, 9001 alan, Gaziantep’in ve bölgenin tek, Türkiye’nin ise ikinci özel hastanesi olmanın gururunu yaşayan Medicalpark Gaziantep Hastanesi’nin Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba Korona Virüsü için pandemi alarmı verdiğimiz günlerde Türkiye’de sağlık sektörünün Avrupa’ya göre çok daha ilerde olduğunu söyledi.

Medicalpark Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Kubba; ‘’ “Türkiye’de doğru bilinen bazı yanlışlar var. Sağlık ihtiyaçlarınızı ertelememek gerekir. Hastaysanız, bir şikayetiniz varsa gelip tedavi olmak zorundasınız. Hatta böyle dönemlerde bunu daha hızlı yapmalısınız. Ertelemeyin, endişelenmeyin. Çünkü sağlık kuruluşları en güvenilir yerlerdir. Personel bilinçli ve en iyi korunandır. Her türlü koşula göre eğitim almış, kriz planlarını sürekli yenileyen kadrolardır. Yine de evden çıkmak istemeyen hastalarımız için online çözümlerimiz mevcuttur. Telefonla da destek olabiliyoruz. Bu konuda her zaman doktorlarımıza ve bütün sağlık kurumlarımıza güvenin...” Ben Türkiye’deki sağlık sektörünün Avrupa’nın birçok ülkesinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Doktorlarımıza güveniyorum. Hastanelerimizin yetişmiş personeline inanıyorum. Ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı ekonomik paketten aslında önce sağlık sektörünün yararlanması gerektiğini düşünüyorum. Muhtasar, KDV indirimlerinden sağlık kuruluşları da yararlanmalıdır. Çünkü hepsine bir teşekkür, şükran borcumuz var.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te genç öğretmenin ölümü yasa boğdu

2020-03-17 19:48 - Yerel

Corona virüsü İmamoğlu’na bağladı!

2020-03-22 22:36 - Gündem

Haluk Levent mağdur ailelere sahip çıktı

2020-03-19 09:42 - Gündem

Pınar Fidan serbest bırakıldı!..

2020-03-19 21:07 - Gündem

Sağlık çalışanlarına ulaşım ücretsiz

2020-03-19 18:52 - Gündem

Suriye'den acı haber: 2 asker şehit

2020-03-19 17:45 - Asayiş

Karantinadan kaçış girişimi!..

2020-03-17 10:27 - Gündem

Kılıçdaroğlu, kardeşinin cenazesine katılmadı

2020-03-22 16:08 - Gündem

AKP'li 'Yeliz'den çocuk tavsiyesi!..

2020-03-17 20:39 - Gündem

Gaziantep'te Corona vakası var mı?

2020-03-19 16:11 - Gündem

İlgili Haberler

Medical Point Gaziantep Hastanesi’nden kalp krizine karşı erken tanı hamlesi

00:10 - Sağlık

Gaziantep Şehir Hastanesi’nde Süpermikrocerrahi başarısı

00:00 - Sağlık

GAÜN Çocuk Hastanesi’nde Anneler Günü kutlaması

00:00 - Sağlık

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nden "Yaza Merhaba" etkinliği

00:00 - Sağlık

Özyılmaz: Hemşireler kutsal bir görevi yerine getiriyor

00:59 - Sağlık

Günün Manşetleri

CHP Lideri Özgür Özel: Çözümün yeri Meclis'tir!

09:49 - Siyaset

Diploma iptali kararı 55 gün sonra İmamoğlu’na iletilebildi!

08:37 - Gündem

AKP'li Tayyar: DEM'in Cumhur İttifakı’na katılma ihtimali yüksek

08:31 - Siyaset

Ümit Özdağ'dan fesih kararı yorumu

08:22 - Siyaset

İkinci Habur rezaleti son anda önlendi!

08:21 - Gündem