?>

"Plana sadık kal" diyen Sinan Oğan'dan 'atkı' savunması

2023 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen ve seçim sonrası servetindeki ani artışla gündeme gelen Sinan Oğan, Noel tatili için gittiği İngiltere'nin başkenti Londra'da görüldü.

Gündem - 2 yıl önce

2023 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyen ve seçim sonrası servetindeki ani artışla gündeme gelen Sinan Oğan, Noel tatili için gittiği İngiltere'nin başkenti Londra'da görüldü.

Seçimlerin ardından kaybolan Sinan Oğan, Londra'da çektirdiği fotoğrafla gündeme gelmişti. Oğan, söz konusu fotoğraf ve taktığı atkı hakkında açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı ilk tur seçimlerinde aday olduktan sonra ikinci turda AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren Sinan Oğan, aylar sonra konuştu. Oğan, Londra'da çektirdiği fotoğraf hakkında açıklama yaptı. 

Oğan, Londra’nın ünlü Türk lokantası Sofra’da yemek yerken ünlü şef Hüseyin Özer ile fotoğraf çektirmiş, Özer fotoğrafı sosyal medya hesabından “Restoranımda sizi ağırlamak gerçekten bir zevkti. İyiliğiniz ve varlığınız gerçekten özel kıldı. Harika bir misafir olduğunuz için teşekkür ederim!” mesajıyla paylaşmıştı.

12 askerin Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit operasyonunda hayatını kaybetmesinin konuşulduğu dönemde Oğan'ın bu fotoğrafı tepki çekmiş, ayrıca Oğan'ın üzerindeki atkının oldukça pahalı (27 bin TL) olduğu ifade edilmişti.

"AHLAK YOKUSUNU KESİMİN İFTİRALARI"

Yaşanan tartışmalar üzerine Oğan, sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Seçimin ikinci turunda 'Plana sadık kal' sloganı üreten ancak planın ne olduğunu izah edemeyen Oğan, kendisi hakkındaki tartışmalar için "Seçim mağlubiyetlerini her türlü iftiraya başvurarak örtmeye çalışan ahlak yoksunu bir kesimin iftiraları devam ediyor" dedi.

Açıklamasında, aynı atkıyla çektirdiği dört fotoğrafı paylaşan Sinan Oğan, atkıdan 2013 yılında 11 dolara birkaç tane aldığını, 10 yıldır kullandığını iddia etti. 

Londra’ya hem akraba ziyaretine hem de 'yurt dışı siyasi örgütlenmeyi görüşmek için' gittiğini öne süren Oğan, 3 gün kalıp döndüğünü söyledi. 

Haftanın Öne Çıkanları

TGRT, Starbucks bardağı bulunan sunucuyu işten kovdu!

2023-12-24 22:10 - Gündem

Kuzey Irak'tan acı haber: 6 şehidimiz var!

2023-12-22 22:21 - Asayiş

Yeşilay şube başkanı uyuşturucudan tutuklandı!

2023-12-22 19:00 - Asayiş

CHP’nin çelengini parçalayan provakatör AKP'li çıktı!

2023-12-25 10:10 - Gündem

Prag’da silahlı saldırı: 15 ölü 30 yaralı

2023-12-21 20:00 - Dünya

Kurye Yunus Emre Göçer’in eşi şikayetinden vazgeçti!

2023-12-26 19:12 - Gündem

Halil Konakçı, Atatürk’ü hedef aldı!

2023-12-22 15:22 - Gündem

HÜDA PAR Sözcüsü: Şeyh Said, Peygamberimizin soyundan...

2023-12-20 19:51 - Siyaset

"Rapunzel" tarikatı gündem oldu...

2023-12-21 08:52 - Gündem

Özgür Özel: Halk fakir, kral zengin. Artık yeter!

2023-12-26 14:08 - Siyaset

İlgili Haberler

Tutuklu Başkan Murat Çalık'a biyopsi yapıldı, boynundan kitle alındı!

19:30 - Gündem

Şehzadeler Belediyesinin yeni başkanı Hakan Şimşek oldu

18:26 - Gündem

Habertürk'ün eski Genel Yayın Yönetmeni Veyis Ateş ifadeye çağrıldı

17:49 - Gündem

'6 yaşındaki kız çocuğu evlenebilir' diyen Nureddin Yıldız okullarda ders verecek!

00:38 - Gündem

Saray'da sürpriz görüşme: Erdoğan, YSK Başkanı Ahmet Yener'i kabul etti

08:13 - Gündem

Günün Manşetleri

Saadettin Saran ifadeye çağrıldı! Evinde arama yapılıyor...

20:56 - Asayiş

CHP'li Tanal'dan AKP'li Özlem Zengin'e: Bu ülkenin Bakanı Belçika vatandaşı olamaz!

19:34 - Siyaset

Tutuklu Başkan Murat Çalık'a biyopsi yapıldı, boynundan kitle alındı!

19:30 - Gündem

Şehzadeler Belediyesinin yeni başkanı Hakan Şimşek oldu

18:26 - Gündem

Gözaltına alınan oyuncu Ezgi Eyüboğlu serbest bırakıldı!

13:12 - Asayiş