?>

Psikolog Işıl Afat, Sanko'da göreve başladı...

Psikolog Işıl Afat, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapmaya başladı.

Sağlık - 5 yıl önce

Psikolog Işıl Afat, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapmaya başladı.

Işıl Afat, 1992 yılında Gaziantep’te doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Gaziantep Kolej Vakfı’nda, lise eğitimini Erdem Koleji’nde tamamladı.

2010-2015 yılları arasında Girne Amerikan Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde Lisans Eğitimi, 2015-2017 döneminde Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Tezli Yüksek Lisans Eğitimi alan Afat, 2018’de Gaziantep’te özel bir hastanede, sonrasında ise Şahinbey Belediyesi Konuşma Bozukluğu Projesi’nde görev yaptı.

Eğitimi süresince çeşitli eğitimlere ve kongrelere katıldı. Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi Mehmet Zihni Sungur (Kognitif ve Davranış Terapileri Eğitimi) ve Çocuk Terapisi (Başkent Üniversitesi) eğitimleri aldı.

Uygulamış olduğu ölçek ve envanterler; Scl90 (Psikolojik Belirti Tarama Ölçeği), MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri), KENT EGY (zeka testi), AGTE (Ankara Gelişim Envanteri), standardize mini mental test (demans tarama testi), gessel gelişim testi (çocuk psiko-motor gelişim testi), peabody resim kelime testi (çocuk dil gelişim ölçeği), bender geştalt algı testi (görsel motor algılama testi), draw a person (psikolojik yansıtmalı kişilik ve bilişsel tarama ölçeği) ve good enough (çocuklardaki zihinsel gelişme tarama ölçeği) ve MOXO (dikkat eksikliği ve hiperaktivite tarama ölçeği).

Afat, Mart 2021 itibariyle Psikiyatri Uzmanları Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Barış Yılbaş, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burcu Gökalp Özcan, Uzm. Psikolog Didem Doğru, Uzm. Psikolog İrem Kileci ve Psikolog Gizem Başkılıç Turan’ın görev yaptığı SANKO Üniversitesi Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde görev yapmaya başladı.

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ

Çağdaş hastane yönetimi anlayışıyla yönetilen ve sağlıkta yüksek kalitenin adresi haline gelen SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde;

Acil Servis, Biyokimya, Patoloji ve Tıbbi / Klinik Mikrobiyoloji Laboratuvarları, Radyoloji, Nükleer Tıp, Kardiyovasküler Cerrahi, Organ Nakli Merkezi, Nefroloji, Hematoloji, Terapötik Aferez Merkezi, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Dahiliye, Gastroenteroloji, Endokrinoloji, Kulak, Burun ve Boğaz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Tıbbi Onkoloji, Çocuk Hematolojisi ve Çocuk Onkolojisi, Kardiyoloji, Göğüs Hastalıkları, Üroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Nöroloji, Psikiyatri, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi, Dermatoloji, Uyku Laboratuvarı, Obezite Merkezi, Periton Diyalizi Merkezi, Pulmoner Rehabilitasyon Merkezi, GETAT (Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp) ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkeziyle uzman tanı ve tedavi yöntemleri uygulanmaktadır.
Haftanın Öne Çıkanları

Sanko Okulları ilk ve tek okul oldu...

2021-03-26 16:20 - Eğitim

Araplar rahatsız olduğu için Atatürk çıkarılmış!

2021-03-27 09:29 - Gündem

AKP'li Mahir Ünal: Hazırlıklarımız 19 yıl sürdü

2021-03-23 14:54 - Siyaset

Öykü Serter'den Aile Bakanı'na çok sert sözler!

2021-03-20 19:24 - Gündem

Fatih Terim’den ‘adalet terazili’ tepki!

2021-03-25 23:39 - Spor

İmamoğlu ve Yavaş Erdoğan'a fark attı!

2021-03-23 22:34 - Gündem

Dr. Fatih Çakır Defalife Hastanesi’nde

2021-03-22 11:47 - Sağlık

Destici: Türkiye’de aç insanımız yok

2021-03-20 23:29 - Gündem

19 yaşındaki bir genç kafasına sıktı!

2021-03-25 18:35 - Asayiş

Biden, Erdoğan'ı davet etti...

2021-03-26 23:09 - Dünya

İlgili Haberler

Ağrısız Tüp Midesi ameliyatıyla 6 ayda 50 kilo verdi

00:00 - Sağlık

Medical Point, TMS cihazıyla tedavilerde öncü rol üstleniyor

00:00 - Sağlık

İmmün Yetmezliği: Erken tanı ve doğru takip hayat kurtarıyor

00:00 - Sağlık

Erkeklerde sperm kalitesi sandığınız kadar ‘Kalıtsal’ değil

00:00 - Sağlık

Dikkat: Ferahlık sandığınız tehlike olabilir!

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Eski Tunceli Valisi Sonel, polise ifade vermeyi reddetti!

10:59 - Asayiş

CHP'li Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan tutuklandı!

07:19 - Gündem

Açlık grevine başlayan 110 madenci gözaltına alındı!

17:40 - Gündem

TMSF, el konulan TELE 1'i açık artırmayla satışa çıkardı!

17:32 - Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye soruşturma izni talebi

13:59 - Gündem