?>

Peryön, İnsan Yönetimi Zirvesi

PERYÖN, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Güneydoğu Anadolu Şubesi tarafından Gaziantep’te "İnsan 4.0=Mutluluk " temalı 8’inci İnsan Yönetimi Zirvesi gerçekleştirildi.

Ekonomi - 8 yıl önce

PERYÖN, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Güneydoğu Anadolu Şubesi tarafından Gaziantep’te "İnsan 4.0=Mutluluk " temalı 8’inci İnsan Yönetimi Zirvesi gerçekleştirildi.

PERYÖN Güneydoğu Anadolu Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Bakkaloğlu, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri salonunda düzenlenen toplantı ile insan yönetimine gönül verenler arasındaki mesleki iş birliği ve sosyal dayanışmayı kurmayı, işveren-çalışan ilişkilerinin olumlu ve yasal koşullar içinde gelişmesini sağlamayı ve çalışma barışını gerçekleştirmeye katkıda bulunmayı amaçladıklarını söyledi.

Uzun süren titiz çalışmalar sonucu gerçekleştirilen zirvede, değerli konuşmacıları dinleme fırsatı bulduklarını belirten Bakkaloğlu, “Konuklarımızı katılımcılarımızla bir araya getirerek, bilgi ve tecrübelerini aktarmalarına vesile olduk” dedi.

Bakkaloğlu, zirveyi düzenlemekteki en büyük amaçlarının, bölgede faaliyet gösteren İşletmelerin, kurum karlılığı ve sürekliliğiyle ilgili kısa ve uzun vadeli stratejik planlarını yaparken, proses ve ürün geliştirme, teknolojik yatırımlar gibi konuları değerlendirmeden önce, stratejik insan kaynakları yönetimine, işveren-çalışan ilişkilerinin geliştirilmesine, çalışan mutluluğunun arttırılmasına yönelik uygulamaları hayata geçirmelerinin ne kadar elzem ve önemli olduğunun altını kalın çizgilerle çizmek olduğuna vurgu yaptı.

“Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, işveren markasını yaratarak, motivasyonu yüksek, mutlu çalışanlara sahip olan firmalar, kısa ve uzun vadede, kurum performansı ve karlılığı yüksek, gelecek nesillere taşınan firmalar listesinde yerlerini almaktadır “diyen Bakkaloğlu, şunları kaydetti:

“Gazi şehrimize ve bölgemize katma değer sağlayan 8’inci İnsan Yönetimi Zirvesi’ni gerçekleştirmek için bizlere destek olan tüm sponsor firmalarımıza, kuruluşlara, değerli konuşmacılarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum.”

KONUŞMACILAR

SANKO’nun da sponsorları arasında bulunduğu zirvenin konuşmacıları şu isimlerden oluştu:

“Duman Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Yiğit Oğuz Duman, NLP Trainer (Eğitimci) Ayşe Gürel, Üsküdar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sinan Canan, SANKO Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Saltuk Ertop, Psikolog, Akademisyen, Yazar Ozanser Uğurlu, Coca Cola İçecek İnsan Kaynakları Direktörü Ece Sueren Ok, Datassist Genel Müdürü Ayça Uca, Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Siraç Ekin, Kurumsal Eğitmen, Opera Sanatçısı Aslı Gökçe, Faveo Genel Müdürü Barış Gül, Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Üyesi Tijen Mergen, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdem Özdemir ve PERYÖN Güneydoğu Anadolu Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Bakkaloğlu.”

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te 17 yaşındaki genç kız 4. kattan ölüme atladı

2018-05-01 00:08 - Asayiş

İYİ Parti’nin Milletvekili aday adayları sahaya indi

2018-04-25 18:57 - Siyaset

Prof. Dr. Ömer Arpacıoğlu, İYİ Parti'den aday adayı

2018-04-26 20:56 - Siyaset

Mahsum Altunkaya  güven tazeledi

2018-04-25 19:26 - Yerel

Gaziantep'te 7 şirketin kayyımı Ak Parti'den istifa etti...

2018-04-27 09:26 - Gündem

Karaşahin, Ak Parti'den aday adayı oldu

2018-04-30 18:47 - Siyaset

Gaziantep'te 7 kilo eroin ile 4 kilo Ateş-Buz yakalandı

2018-04-25 10:21 - Asayiş

Yeşilvadi'ye köprülü kavşak

2018-04-26 15:03 - Yerel

Kadooğlu Holding, öğrencileri ağırladı

2018-04-27 10:16 - Yerel

MHP İl Başkanlığı'na Muzaffer Çelik getirildi

2018-04-26 09:13 - Siyaset

İlgili Haberler

GSO Başkanı Ünverdi, Kent Ekonomileri Zirvesi'nde konuştu

00:00 - Ekonomi

Yıldırım: Ya değişimi izlersiniz ya da değişimin bir parçası olursunuz

00:24 - Ekonomi

TOBB Nefes Kredisi yeniden başladı

00:00 - Ekonomi

Gaziantep ihracatı 4,1 milyar dolara ulaştı

00:00 - Ekonomi

Güneydoğu Anadolu'dan 902,7 milyon dolarlık ihracat

00:00 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Özgür Özel: Ferdi’nin yokluğuna katlanmak o kadar kolay değil!

20:42 - Gündem

Mahiroğlu’ndan Halk TV’yi hedef alan Kılıçdaroğlu'na yanıt

20:29 - Gündem

Kılıçdaroğlu grup toplantısını Genel Merkez'e taşıdı...

11:10 - Siyaset

Mansur Yavaş'tan Kılıçdaroğlu'na sağduyu çağrısı, Kılıçdaroğlu'ndan yanıt...

10:57 - Siyaset

CHP'li Melih Meriç: Esnaf ve çiftçi çaresiz!

00:13 - Siyaset