?>

Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli: '54 kilo verdim'

Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli, tedavi sürecinde 2,5 ayda 54 kilo kaybettiğini açıkladı.

Sağlık - 2 yıl önce

Bir süredir pankreas kanseriyle mücadele eden ünlü oryantal Tanyeli, tedavi sürecinin hala devam ettiğini ve son iki buçuk ayda büyük bir kilo kaybı yaşadığını duyurdu. Asıl adı Öznur Kral olan Tanyeli, geçirdiği operasyonlar ve tedavi sürecindeki zorluklara rağmen güçlü bir şekilde mücadele etmeye devam ediyor.

Uzun zamandır hastanede tedavi gören ünlü oryantal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında sağlık durumu hakkında bilgi vererek sevenlerine durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ünlü isim, pankreas kanseri tedavisinin zorlu bir süreç olduğunu ve hastalık nedeniyle kilo kaybı yaşadığını şu sözlerle belirtti:"2,5 ay hastanede, dile kolay. Artık iştah sıfır, toplamda 54 kilo vermişim. Yemek gözümde değil, iştahım sıfır." "HASTANE MASRAFLARIMI DOSTLARIM ÖDEDİ"Birkaç hafta önce de hastane masraflarını karşılayan dostlarından bahseden Tanyeli, Haluk Levent, Hakan Altun ve Avustralya’daki yakın dostlarının desteğiyle tedavi sürecinin devam ettiğini belirtti.

Ünlü oryantal, hastane masraflarının büyük kısmının arkadaşları tarafından karşılandığını ve büyük bir indirimle tedavi edilmesinin de sağlık hizmetlerinin kalitesi açısından önemli bir fark yarattığını söyledi.Tanyeli, "Hastane sadece tedavi ücreti alıyor ve çok büyük bir indirim yaptılar. 3 milyon TL'den 500 bin TL gibi bir fiyata indiler. İlaç paralarını ise Haluk Levent, Hakan Altun ve Avustralya’daki dostlarım ödedi. Onlara teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" şeklinde ifadeler kullanarak minnettarlığını dile getirdi.

Ayrıca, Tanyeli, ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in de Sydney’de kendisi için dua ettiğini belirterek, onun desteğinden de bahsetti.

Haftanın Öne Çıkanları

Abdülkerim Bardakcı'dan Galatasaray'a kötü haber: Oyuna devam edemedi!

2024-12-01 19:38 - Spor

Son Dakika... Çekmeköy'de polis dehşet saçtı… Tartıştığı kişilere ateş açtı: 2 ölü, 2 yaralı!

2024-12-01 21:40 - Asayiş

Merkez Bankası'ndan iskonto kararı

2024-12-05 09:08 - Ekonomi

TFF'de Ahmet Köse'den istifa kararı!

2024-12-06 00:39 - Spor

Fransa'da tasarruf tedbirlerine karşı 200 bin kamu çalışanı sokağa indi

2024-12-06 00:38 - Dünya

MİT’ten Irak'ta operasyon: PKK/KCK'nin sözde sorumlusu etkisiz hale getirildi!

2024-12-07 15:09 - Asayiş

Manisa Basket evinde kayıp!

2024-12-05 00:00 - Spor

Burdur-Antalya yolunda korkunç kaza! Kontrolden çıkan araç TIR'ın altına girdi: Yaralılar var..

2024-12-04 00:00 - Asayiş

'El sürenlerin elini kırarım' demişti: İtalya'da gündem Galatasaray Başkanı Dursun Öz

2024-12-05 05:08 - Spor

Yoğun bakımda kalmıştı... Reha Muhtar'ın son hali ortaya çıktı!

2024-12-05 16:38 - Gündem

İlgili Haberler

Geçmeyen öksürük hastalık belirtisi olabilir

00:00 - Sağlık

İnfertilitede yaş faktörüne dikkat!

00:00 - Sağlık

Prostat büyümesine su buharıyla müdahale: Rezum tedavisi nasıl uygulanıyor?

00:00 - Sağlık

ÇOCUKLARDA KASIK FITIĞINA ERKEN MÜDAHALE ÖNEM TAŞIYOR

00:00 - Sağlık

Op. Dr. Abdullah Erzurum Medical Point Gaziantep'te

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Özgür Çelik, Üsküdar iddialarıyla ilgili ifade verdi

13:53 - Gündem

Zeynel Emre Üsküdar'da yapılan 'pazarlıkları' tek tek anlattı!

16:13 - Siyaset

Özgür Çelik, meclis üyelerine yapılan tehditleri tek tek sıraladı!

16:11 - Gündem

Dilek İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

14:54 - Gündem

Üsküdar Belediyesi AKP'ye geçti!

14:34 - Gündem