?>

Özkeçeci‘den 15 Temmuz mesajı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yerel - 4 yıl önce

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci mesajında, "15 Temmuz 2016 gecesi hain terör örgütü FETÖ; milli birlik ve beraberliğimizi hedef alarak, milletimizin iradesini hiçe saymaya çalışmış, ülkemizin bütünlüğünü bozmak için menfur darbe girişiminde bulunmuştur. Ancak vatansever halkımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla canları pahasına meydanlara dökülmüş; namlusunu halka çeviren tanka göğsünü siper etmiştir.

Aziz milletimizin yeniden doğuşu olan 15 Temmuz, modern silahların, uçakların ve tankların millet iradesi karşısında anlam ifade etmediğinin; söz konusu vatan, bayrak ve bağımsızlık ise Türk milletinin asla boyun eğmeyeceğinin kanıtıdır. Şanlı tarihimiz boyunca vatanımızın birlik ve beraberliğini bozguna uğratacak her hamleye, ecdadımızın yüreği ve bileğiyle mücadele vermesi gibi 15 Temmuz gecesinde de yüce halkımız gerekli cevabı atalarımız gibi vermiştir. Çünkü biliyoruz ki değişen zaman da olsa eşgal de olsa damarlarımızda bulunan kan, asil kan; düşman ise aynı düşmandır.

İnanıyorum ki Büyük Türk Milletimiz; açıkça veya haince yapılan bütün saldırıları daima ortadan kaldıracak inanç ve cesarete sahip olarak vatanımızı koruyacak; hür ve aydınlık yarınlar için daha fazla çalışarak ülkemizi ilelebet payidar kılacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve demokrasimize karşı yapılan hain kalkışmaya direnerek ülkemizin kaderini değiştiren 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor; kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Uzman Çavuş Nurettin Tokyürek şehit oldu!

2022-07-09 21:57 - Gündem

Erk Acarer'den bomba Sedat Peker iddiaları...

2022-07-10 18:17 - Gündem

Orhan Adıbelli cinayeti ile ilgili yeni iddialar

2022-07-11 10:46 - Gündem

Şehidin son mesajı yürek dağladı...

2022-07-10 12:49 - Gündem

Esad 11 yıl sonra Emevi Camii'nde namaz kıldı

2022-07-09 20:05 - Dünya

Kurban Bayramınız kutlu olsun...

2022-07-09 09:24 - Yerel

Mehmet Cengiz'den Başarır'a 1 milyonluk dava

2022-07-13 21:49 - Siyaset

Bu kez Bodrum Cennet Koyu’na göz dikti!

2022-07-12 17:30 - Gündem

15 Temmuz'da ABD’ye iade edilecek...

2022-07-11 21:00 - Dünya

Sedat Peker bu olayı da anlatır mı?..

2022-07-12 08:24 - Gündem

İlgili Haberler

Şahin’den teşekkür: Her hizmetin altında Bozgeyik’in imzası var...

00:00 - Yerel

GSO Başkanı Ünverdi, Ramazan Bayramı’nı kutladı

00:00 - Yerel

Fedaioğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

00:00 - Yerel

Yılmaz, belediye personeliyle bayramlaştı

00:00 - Yerel

Ak Parti'den “Umudu Giydir, Mutluluğu Paylaş” programı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Danıştay, MEB’den “Ramazan Genelgesi” için savunma istedi

17:55 - Gündem

Ümit Özdağ: Türk Silahlı Kuvvetleri tarikat ve cemaatlerin ya da iktidarın değil, Türk milletinin ordusu olacak!

16:41 - Siyaset

170 akademisyenden Mehmet Türkmen için destek bildirisi

02:00 - Gündem

Türkiye yine 'özgür olmayan ülke' kategorisinde...

00:11 - Gündem

CHP Sözcüsü Emre'den Bakan Gürlek'e yanıt

13:39 - Siyaset