?>

Özgür Özel: Kasadan çıkan tek şey belediyenin mührü!

Özel, operasyon sonrası arşiv kasadan para çıkarma görüntülerini yeni gibi servis edilmesine tepki göstererek " Kasadan çıkan belediyenin mührü ve önceki belediye döneminden kalma hard disk. Bir kuruş para yok. TRT Genel Müdürüne o görüntüleri yayınlayanlara sesleniyorum. Eğer orada 1 lira çıkmışsa ben bugün siyaseti bırakıyorum" dedi.

Siyaset - 11 ay önce

Özel, operasyon sonrası arşiv kasadan para çıkarma görüntülerini yeni gibi servis edilmesine tepki göstererek, "Kasadan çıkan belediyenin mührü ve önceki belediye döneminden kalma hard disk. Bir kuruş para yok. TRT Genel Müdürüne o görüntüleri yayınlayanlara sesleniyorum. Eğer orada 1 lira çıkmışsa ben bugün siyaseti bırakıyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gözaltına alınan belediye başkanı Hakan Bahçetepe için belediye önünde konuştu Özel'in konuşmasında öne çıkanlar:

"Gaziosmanpaşa'yı da CHP mi kazanacak dediği birilerinin küçümesediği süreçte seçimleri kazanmış, buna inanamayanların itirazları ile mücadele sonucu Gaziosmanpaşa'nın iradesine sahip çıkıp mazbatasını almışız. Kazanamadığı belediyeyi kayyum ve iftira ile elde etmeye çalışan bir anlayışın kötülükleri ile mücadele etmeye çalışıyoruz.

"KASADAN ÇIKAN TEK ŞEY MÜHÜR"

Hakan Başkanı bugün evinden aldılar, bir şey yok. Her belediyede kasa olur, burada da var. İnternetten buldukları görüntüler ile haber yaptılar. Kasadan çıkan belediyenin mührü ve önceki belediye döneminden kalma hard disk. Bir kuruş para yok. TRT Genel Müdürüne o görüntüleri yayınlayanlara sesleniyorum. Eğer orada 1 lira çıkmışsa ben bugün siyaseti bırakıyorum.

Bir büyük yalanı daha buradan ifşa edelim. Geçenlerde ellerinde sopa almışlar televizyonda 'Bak, hemen arkasında' diyerek gösteriyorlar. Yakın koruma nerede duracak? Onunda gözaltına alındığı gün yakın korumanın kasası ele geçirildi diyerek haber servis ettiler. Kasada beylik silahı için iki kutu mermi çıktı. Orada da para yok. Ama bu utanmazlarda bitmek bilmeyen bir yalan var.

Aziz İhsan Aktaş, benzin istasyonu var. İBB'ye başvurur benzinlik yanına AVM yapmak için ruhsat verilmez. TBMM'ye 5 Aralık 2024 gecesi önerge geldi. Büyükşehirlerdeki ana artellerdeki benzinlik istasyonlarına belediye değil bakanlık ruhsat verir. Bu önergenin adı yukarıdan geldi önergesi. Bizim arkadaşlarımız sordu 'Gecenin bu saatinde benzinlik istasyonu neden torba yasada?' diye 'Yukarıdan geldi' diyorlar. Bugün Aziz İhsan Aktaş'ın benzinlik istasyonunun yanında hala inşaatı devam eden AVM'nin kanun yolu ile ruhsat veren sizsiniz. O orada duracak.

"AKŞAM İLÇEDE BU GENÇLERE ÇORBA İÇİRECEK PARA YOK"

Alın size Aziz İhsan Aktaş, Yargıtay'ın işini o yapar, THY'nin işini, TBMM'nin, Trabzon BB, Devlet kara yolları, Şanlıurfa BB, Bahçelievler Belediyesi, Isparta Belediyesi, Pamukkale Üniversitesi, 20'ye yakın üniversite hastanesinin işini yapar. Bunlara hiçbir şey yok. Ama Beşiktaş'a, Avcılar'a bu adamın tehdit edip aldığı ihalenin hesabını soracaksın, öyle mi? Önce kendi belediyelerine sor, sonra konuşalım. İstanbul, Bahçelievler geçtiğimiz ay 840 milyon liralık iş vermiş. Ona soru soran yok. Ama Aktaş demiş ki 'Ben belediyenin seçiminde yardımcı oldum' para verdim dememiş, aldım dememiş. Elde bir şeyimiz yok, partide siz biliyorsunuz. Tırnaklarınızla kazıyorsunuz, akşam ilçede bu gençlere çorba içirecek para yok. Namussuzlar bize iftira ediyor. 

Tayyip Bey aklınızı başınıza alın. Sizin lakap olarak 'Topal' dediğiniz Aktaş'ın isteği için 5 Aralık gecesi Meclis'te kanun getiren bu partiyi bugün değilse yarın yargının elinden alamazsınız. Ucu en az Bakan Murat Kurum'a çıkıyor. Sonra 'Müslümanım değil mi? Kul hakkı yemem değil mi?' diyorsunuz. Bundan büyük kul hakkı mı var? Millet ne derse o olur. Millete kafa tutunanın sonu berbat olur."

Haftanın Öne Çıkanları

Son dakika.. İBB Başkanvekili Nuri Aslan'a soruşturma açıldı!

2025-05-27 11:11 - Gündem

Tanju Özcan'dan Yarkadaş’a 'Delikanlı ol' çıkışı

2025-05-31 17:52 - Siyaset

Yaz geldi komisyon sadece 2 kez toplanabildi: Çiftçi derdiyle baş başa kaldı

2025-05-27 00:00 - Tarım

İstanbul Avcılar'da kan donduran anlar: Trafikte bıçaklı yol verme kavgası!

2025-05-30 00:00 - Asayiş

Galatasaraylı taraftarlardan koreografi şov

2025-05-30 21:34 - Spor

İBB’ye 5. dalga operasyon: Aykut Erdoğdu gözaltına alındı?

2025-05-31 17:49 - Gündem

Diyanet’e yeni yetkiler veren kanun teklifi TBMM’de kabul edildi

2025-05-30 01:09 - Gündem

Son Dakika... Bu kez mahkeme başvurdu: 'Kayyum' uygulamasında kritik gelişme!

2025-05-29 19:38 - Gündem

Mahmut Tanal'dan AKP'li isme zor sorular... 'Sizin çocuklarınız ne işle meşgul?'

2025-05-25 19:08 - Siyaset

Kılıçdaroğlu sessizliğini bozdu... Kurultay iddialarına yanıt verdi

2025-05-30 17:12 - Siyaset

İlgili Haberler

CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği nakdi olarak verilmelidir

00:18 - Siyaset

Özgür Özel'den Erdoğan'a çağrı

16:31 - Siyaset

Erdoğan'dan AKP'li vekillere uyarı

16:11 - Siyaset

Özgür Özel: 4 Mayıs'ta Cumhuriyet Halk Partisi 81 ildedir, 973 ilçededir...

17:32 - Siyaset

Bahçeli: Avrupa Türkiye'siz yapamaz!

11:49 - Siyaset

Günün Manşetleri

Ankara Valisi ve Emniyet Genel Müdürü görevden alındı

10:48 - Gündem

Muhittin Böcek'in gelini Zuhal Böcek ile 34 kişi hakkında gözaltı kararı

10:44 - Asayiş

AKP'li Şamil Tayyar: Neden açgözlü sermayenin yanındayız?

09:44 - Gündem

CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği nakdi olarak verilmelidir

00:18 - Siyaset

Madenciler direne direne kazandı!

19:35 - Gündem