?>

Özgür Özel: Kafa kafayayız, kazanacağımız görülüyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Özgür Özel, genel başkanlık seçiminde delegelerin tercihlerine dair dengelerin her gün değiştiğini,mevcut tabloda 40-50 delege önde gözüktüklerini söyledi.

Siyaset - 2 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Özgür Özel, genel başkanlık seçiminde delegelerin tercihlerine dair dengelerin her gün değiştiğini,mevcut tabloda 40-50 delege önde gözüktüklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Özgür Özel, 5 Kasım Pazar günü yapılacak 38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı öncesi çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Medyascope'un Youtube kanalına konuk olan Özel, adaylığını ilk açıkladığı sıralarda “tavşan aday” nitelendirildiğini ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘yla yarışının göstermelik olduğu yönünde iddiaların ortaya atıldığını hatırlattı ve “Her şeye rağmen biz potadayız, kafa kafayayız ve biz git gide güçleniyoruz. Geldiğimiz yeri düşündüğümüzde bence biz sonuç alacağız. Ben kazanmak için her şeyi yapacağım” dedi.

"DELEGE SAYISINDA ÖNE GEÇTİK"

Adaylığını açıkladığı sıralarda 100 delegenin imzasını dahi toplayamayacağı ve resmen aday olamayacağı yönünde yorumların yapıldığını söyleyen Özel, genel başkanlık seçiminde delegelerin tercihlerine dair dengelerin her gün değiştiğine dikkat çekerek, mevcut tabloda 40-50 delege önde gözüktüklerini aktardı. Özel, bu sayının bazı hesaplamalara göre 70-75 arasında da değiştiğini söyledi. Partide bugüne kadar görülmemiş bir heyecanı dönüştürmeyi başarmak üzere olduklarını iddia eden Özel, “Biz bu seçimi kazanacağız” dedi.

14-28 Mayıs seçiminin ardından yaşanan hüsranı “kolumu kaldırmaya halim yoktu” diyerek açıklayan Özgür Özel, adaylığını ilan ettiğinden beri yükseldiğini ve bugün 600 delegeyi geçtiklerini öne sürdü. "Kazanacağımız görülüyor" diyen Özel, “100 oy alamaz” diyenlerin bugün ise “kafa kafayayız” demeye başladığını da sözlerine ekledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Yıldırım Öztürk'ün tahliyesi büyük sevinçle karşılandı

2023-10-14 23:26 - Yerel

Yılmaz Öztürkmen tahliye edildi

2023-10-13 18:29 - Asayiş

Metin Akpınar'ın önce kızları sonra torunları ortaya çıktı!

2023-10-14 14:55 - Magazin

Skandal: Temizlik görevlisi ameliyata girmiş!

2023-10-15 09:57 - Gündem

Meryem Uzerli üstsüz poz verdi!

2023-10-12 11:11 - Magazin

‘Hamas öldürdü’ denilen Shani Louk yaşıyor mu?

2023-10-11 10:57 - Gündem

MSB: Türk SİHA'sını düşüren uçak Ürdün'den kalktı!

2023-10-12 12:08 - Asayiş

Doğukan Çep'in ağzından şüpheli mektup!

2023-10-13 19:45 - Gündem

Menzil şeyhinin lüks aracına gül atan kamu görevlisi!

2023-10-17 12:44 - Gündem

Dilan Polat ve Engin Polat'ın üç şirketi naylon çıktı!

2023-10-12 09:02 - Magazin

İlgili Haberler

Öztürkmen: Güneydoğu Birlik yeniden kurulmalı

00:05 - Siyaset

Meriç: Emekliye geçim, çocuğa yemek yok!

00:48 - Siyaset

Meriç ve Acar, İmamoğlu ve Karalar'ı ziyaret etti

08:25 - Siyaset

Erdoğan: İdeolojisine bakmadan 86 milyonu kucaklıyoruz!

21:01 - Siyaset

Özgür Özel: Meclis nezle olursa, Türkiye kanser olur!

17:25 - Siyaset

Günün Manşetleri

Spiker Ela Rümeysa Cebeci tutuklandı!

21:05 - Gündem

DİSK, İstanbul’dan Ankara’ya yürüyüş başlatıyor...

15:21 - Gündem

AKP'li Tayyar: Kimse dokunulmaz değildir. Herkes öğrenecek!

08:18 - Gündem

Nur Köşker'den 'Mehmet Akif Ersoy' ile ilgili çok konuşulacak açıklama

08:15 - Magazin

Öztürkmen: Güneydoğu Birlik yeniden kurulmalı

00:05 - Siyaset