?>

Özgür Özel, Gaziantep'te nikah törenine katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gaziantep'te Asım Mert Meriç ve Fatma Deniz Yılmazkaya’nın nikah törenine katıldı.

Gündem - 7 ay önce

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gaziantep'te Asım Mert Meriç ve Fatma Deniz Yılmazkaya’nın nikah törenine katıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç’in oğlu Asım Mert Meriç ve 27.Dönem CHP Milletvekili Bayram Yılmazkaya’nın kızı Fatma Deniz Yılmazkaya’nın nikah törenine katıldı.

Genç çiftin nikah şahitliğini de yapan CHP lideri Özel, Meriç ve Yılmazkaya ailelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Çiftin nikâhını Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan kıyarken, şahitliklerini CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Ahmet Yılmazkaya, Mehmet Şeker, İbrahim Erdemoğlu, Ali Erdemoğlu, damadın dedesi Asım Meriç, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdi, GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, Hamza ve Bahar Tahtacı ile Beyza Buyuran yaptı.

Nikâh cüzdanı CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından geline teslim edildi.

"BİZ HER İKİ TARAFI DA ÇOK SEVİYORUZ"

Özel, törende yaptığı konuşmada genç çiftin birbirine çok yakıştığını vurgulayarak şunları söyledi:

“Biz genelde Cumhuriyet Halk Partili bir aile nikâh töreninde bizi şahit ettiğinde, ‘Ailemiz büyüyor.’ diye seviniyoruz. Bugün aile büyümüyor çünkü hem kız tarafı bizden hem oğlan tarafı bizden. Ama birbirinden değer verdiğimiz iki ailenin en değerlileri birbirini bulmuşlar.

Sayın Valimin son sözünü ben de tekrar edeceğim. Çünkü gelin hanım ve damat beye karşıdan gelirlerken şöyle bir baktım. Tabii ki her gelin her damat birbirine yakışır ama burada gerçekten birbirine çok yakışmış bir çift var. Babasının yakışıklılığını üstünde taşıyan damat, annesinin güzelliğini ve babasının kalp güzelliğini taşıyan Deniz. El ele tutuşmuşlar, bir köprü kurmuşlar. O iki elin kurduğu köprüden bu iki aile arasında hep mutlu haberler gelsin gitsin. Biz her iki tarafı da çok seviyoruz.

‘Hiç olmayacak mı?’ dedim, korktum. Son anda üç tane kadın nikâh şahidi vardı. Onları yanımıza aldık. Şimdi ben, bu nikâh cüzdanını kadın nikâh şahitlerimizle birlikte elbette Deniz’e veriyorum. Aile cüzdanını Deniz’e emanet ediyoruz. Deniz’i de Mert’e emanet ediyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun.

Haftanın Öne Çıkanları

Yakınlaşma koordinatörlüğü,Öpüşme ve sevişme sahnelerini yeniden düzenliyor. Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı...

2025-09-02 10:11 - Magazin

Kayyum Gürsel Tekin’e bir kötü haber daha! Kaftancıoğlu'ndan sonra o il başkanı da reddetti

2025-09-05 16:49 - Siyaset

Cem Küçük: Özgür Özel istifa edecek, Kemal Bey ya da başkası CHP yönetimini devralacak!

2025-09-03 14:19 - Gündem

Manifest'in Küçükçiftlik Park'taki konserine 'teşhircilik' soruşturması!

2025-09-07 00:15 - Magazin

Kaftancıoğlu cephesinden Gürsel Tekin'e yalanlama

2025-09-05 13:13 - Siyaset

CHP kongresinin iptali sonrası borsa yüzde 5 düştü!

2025-09-02 16:25 - Ekonomi

MHP'li Semih Yalçın Özgür Özel'i hedef aldı

2025-09-04 15:33 - Siyaset

Bahçeli: CHP'nin sonunun karanlık

2025-09-02 19:40 - Siyaset

AKP'li Varank'tan 30 Ağustos'ta skandal Atatürk sansürü

2025-08-31 16:16 - Gündem

AKP'li Şamil Tayyar uyardı: 2017'deki mühürsüz oy kararı yarın bir mahkemece kaldırılırsa ne olur?

2025-09-03 12:59 - Siyaset

İlgili Haberler

CHP'li Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan tutuklandı!

07:19 - Gündem

Açlık grevine başlayan 110 madenci gözaltına alındı!

17:40 - Gündem

TMSF, el konulan TELE 1'i açık artırmayla satışa çıkardı!

17:32 - Gündem

Maden işçilerinin Ankara yürüyüşüne polis müdahalesi

07:05 - Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye soruşturma izni talebi

13:59 - Gündem

Günün Manşetleri

Eski Tunceli Valisi Sonel, polise ifade vermeyi reddetti!

10:59 - Asayiş

CHP'li Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan tutuklandı!

07:19 - Gündem

Açlık grevine başlayan 110 madenci gözaltına alındı!

17:40 - Gündem

TMSF, el konulan TELE 1'i açık artırmayla satışa çıkardı!

17:32 - Gündem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'ye soruşturma izni talebi

13:59 - Gündem