?>

Özgür Özel: Emeklinin cebinden ayda beş buçuk altın çalınmış!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere 25 gün kala partisinin Afyonkarahisar mitingine katıldı.

Siyaset - 2 yıl önce

CHP lideri Özgür Özel, Afyon'da yaptığı konuşmada ekonomi üzerinden Erdoğan'a yüklendi: "Emeklilerin geçen sene 19 kilo sucuk alan maaşı bu sene 11 kilo alıyor. Bu iktidar emeklilerin mutfağından 8 kilo sucuğu çalmış. Tayyip bey geldiği günden bu yana emeklinin cebinden ayda beş buçuk altın çalmış."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere 25 gün kala partisinin Afyonkarahisar mitingine katıldı. Özel, partisinin şehirdeki adaylarını tanıttığı mitingde anketlerde yükselen bir trendlerinin olduğunu söyledi.

“Eğer bir aksilik olmazsa 1 Nisan gününün Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'dır” diyen Özel, partisinin bütün belediye başkanlarının mal varlıklarını belediyeye asacaklarını ve görevleri sürecinde de güncelleyeceklerini söyledi.

“TAYYİP BEY GELDİĞİ GÜNDEN BU YANA EMEKLİNİN CEBİNDEN AYDA BEŞ BUÇUK ALTIN ÇALMIŞ”

Ekonomiye de değinen CHP lideri, şunları kaydetti:

“En büyük sıkıntıyı emekliler çekiyor. Bütün Türkiye'de bu durum böyle. Ben Türkiye'nin dört bir yanında bunun nasıl bir sorun olduğunu söylüyorum.

Emeklilerin geçen sene 19 kilo sucuk alan maaşı, bu sene 11 kilo alıyor. Bu iktidar emeklilerin mutfağından 8 kilo sucuğu çalmış. Sadece sucuk, kaymak, lokum almakla maaşın beşte biri gider mi? Tayyip Bey geldiğinde en düşük emekli maaşı bir buçuk asgari ücret değerindeydi. 8 tane çeyrek altın alınıyordu. Bugün iki buçuk çeyrek altın zor alıyor. Tayyip bey geldiği günden bu yana emeklinin cebinden ayda beş buçuk altın çalmış. Her şeye para bulup emekliye 'yok' diyor. Sen emekliye para yok dersen 31 Mart'ta da sana oy yok.”

Haftanın Öne Çıkanları

Pamuk: 400 kişiyi dolandıran İbrahimli Yapı'nın arkasında kim var?

2024-03-04 15:05 - Gündem

Süleymancıların yurdunda 10 çocuğa taciz, istismar ve şiddet!

2024-03-06 14:33 - Asayiş

Ali Haydar Fırat, canlı yayını terk etti!

2024-02-29 09:02 - Gündem

Tutuklanan AKP'li başkanın fotoğraf albümü şaşırtmadı!

2024-03-05 17:01 - Gündem

Kanal İstanbul bakanlığın planında yer aldı!

2024-03-06 11:25 - Gündem

Çocuklara gerçek bıçakla kurban kesme provası yaptırdılar!

2024-02-29 13:52 - Gündem

Kaplan ailesinin acı günü

2024-02-28 22:27 - Yerel

AKP'li belediye başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı!

2024-03-05 16:32 - Asayiş

Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı

2024-03-06 12:19 - Gündem

Murat Kurum: 31 Mart’ta Gazze’deki mazlumlar sevinecek

2024-03-01 23:22 - Siyaset

İlgili Haberler

Öztürkmen: Gaziantep’in altyapısı alarm veriyor

11:47 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu: Halkın iktidarında Türkiye yeniden tarih yazacak...

06:55 - Siyaset

Ak Parti’den Gaziantep’te Strateji Zirvesi

00:00 - Siyaset

Özgür Özel: Biz Erdoğan'dan erken seçim sandığını istiyoruz...

16:21 - Siyaset

Şubat ayı anketinde de CHP birinciliğini koruyor...

16:16 - Siyaset

Günün Manşetleri

Öztürkmen: Gaziantep’in altyapısı alarm veriyor

11:47 - Siyaset

'Boğaziçi öğrencileri' diye servis ettiler ama AK Gençlik üyeleri çıktı!

10:17 - Gündem

Muhittin Böcek yeniden hastaneye kaldırıldı

12:08 - Gündem

AKP Ankara İl Başkanı'ndan canlı yayında 'AKP' müdahalesi

12:03 - Gündem

Hüseyin Baş: Kemal Kılıçdaroğlu verdiği sözü tutmadı!

16:34 - Siyaset