?>

Özgür Özel'den Maltepe mitingi çağrısı

CHP Genel Başkan Özgür Özel, sosyal medyada video mesaj yayımladı ve yarın Maltepe'de gerçekleştirilecek mitinge çağrı yaptı.

Siyaset - 3 ay önce

CHP Genel Başkan Özgür Özel, sosyal medyada video mesaj yayımladı ve yarın Maltepe'de gerçekleştirilecek mitinge çağrı yaptı. Özel, "Bayram arifesini demokrasi bayramına çevirip Ekrem Başkan'ımızla ve haksızlığa uğramış tüm yol arkadaşlarımızla bayramlaşalım" dedi.

CHP Genel Başkan Özgür Özel, sosyal medyada video mesaj yayımladı ve yarın Maltepe'de gerçekleştirilecek mitinge çağrı yaptı.

Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasıyla başlayan ve tutuklanmasıyla devam edecen süreçte ülke çapında günlerce süren protestoların ardından yarın Maltepe'de 12.00'de miting gerçekleştirilecek. CHP Genel Başkanı Özel, sosyal medyadan video mesaj yayımladı ve mitinge çağrı yaptı. "Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanı adaylığı; adaletin ve milletin egemenliğinin teminatı olacak bir yolculuğun başlangıcıdır. Gelin, yarın saat 12.00’de Maltepe’ye koşalım, meydanda buluşalım, iktidar yürüyüşümüzü hep birlikte başlatalım!" notuyla mesajını yayımlayan Özel, şunları kaydetti:

"Sevgili gençler, anneler, babalar, kıymetli büyüklerimiz, adil ve demokratik bir ülkeyi talep eden çok değerli yurttaşlarım.Tarihe tanıklık ettiğimiz günlerden geçiyoruz.Türkiye Cumhuriyeti'nin onurlu, vicdanlı yurttaşlarının demokrasiye ve kendi iradelerine sahip çıkma kararlılığına şahitlik ediyoruz.23 Mart pazar günü ön seçimle Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu'nu 15,5 milyon yurttaşımız geldi, seçti, tarihe geçti.Başta gençler olmak üzere her gün meydanları, sokakları dolduran 19 Mart darbesini püskürten milyonlar bundan sonra korku değil, umut hakim olsun dediler.Birbirimizden güç alacağız, ben de buradayım dediler.Artık söz sadece bir kişi de değil, millette dediler.Demokrasi mücadelemizin değerli neferleri bilin ki Ekrem Başkan'ımızın adaylığı eşitliğin, adaletin, aydınlık yarınların ve en önemlisi de milletimizin egemenliğinin teminatı olacak bir yolculuğun başlangıcıdır.Gelin 29 Mart Cumartesi günü saat 12.00'de Maltepe sahil miting alanında Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu'nun yolculuğunu hep birlikte başlatalım.Bayram arifesini demokrasi bayramına çevirip Ekrem Başkan'ımızla ve haksızlığa uğramış tüm yol arkadaşlarımızla bayramlaşalım.Milletin vicdanına çarpan Ekrem İmamoğlu'na ve tüm arkadaşlarımıza yönelik hukuksuz tutuklamalara karşı tek bir ses olalım.Türkiye'nin bugünü ve yarını için hep birlikte ülkemizi aydınlık günlere taşıyalım.O gün o meydanda milyonlarca Ekrem İmamoğlu olacak.Gelin Maltepe'ye koşalım, meydanda buluşalım, bu büyük yürüyüşü hep birlikte başlatalım."

Haftanın Öne Çıkanları

Kayseri'de yurttaşlar kar yağışına aldırış etmeden İmamoğlu için yürüdü

2025-03-22 00:09 - Gündem

Erdoğan, Gürcistan’daki çatışmayı 'Saraçhane' diye paylaştı

2025-03-26 19:39 - Gündem

AKP'li Melih Gökçek ve Mücahit Birinci'ye tepki yağdı!

2025-03-25 13:43 - Gündem

Son dakika... Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut hayatını kaybetti

2025-03-28 11:38 - Gündem

CHP'de Lütfi Savaş dahil 3 isimden olağanüstü kurultay kararının iptali başvurusu

2025-03-25 13:00 - Siyaset

İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!

2025-03-28 07:39 - Gündem

Erdoğan: Sayın Özel'e bir kez daha kendini toparlamasını tavsiye ediyorum

2025-03-28 22:00 - Siyaset

CHP'nin 'boykot' kararı Fatih Portakal'ı üzdü: Özgür Özel'e böyle seslendi!

2025-03-26 11:38 - Gündem

Ali Mahir Başarır: CHP'nin seçim arabası kaçırıldı!

2025-03-27 20:36 - Gündem

Sanatçılar İmamoğlu'na destek için Saraçhane'de

2025-03-22 19:01 - Gündem

İlgili Haberler

CHP’li Erdoğdu: Siyasi hayatının en büyük hatası

04:08 - Siyaset

‘Fon alan gazetecilere inceleme’ iddiası: CHP’li Bulut’tan sert yanıt

01:09 - Siyaset

Saadet Partisi’nden Üsküdar'da Gazze Mitingi

08:08 - Siyaset

Fatih Erbakan'dan iktidara 'İncirlik' ve 'Kürecik' tepkisi: Koltuklarını ka

18:08 - Siyaset

Soycan: Emperyalizme ve siyonizme karşı birleşelim!

00:00 - Siyaset

Günün Manşetleri

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez’den teşvik uyarısı: ‘Süreç şeffaf olmalı’

05:08 - Gündem

TUS sonuçlarına ilişkin tartışmalar sürüyor: ‘Nitelikli uzman sıkıntısı doğacak’

04:39 - Gündem

CHP’li Erdoğdu: Siyasi hayatının en büyük hatası

04:08 - Siyaset

İSMMMO Başkanlığı’na Erol Demirel yeniden seçildi

01:39 - Gündem

‘Fon alan gazetecilere inceleme’ iddiası: CHP’li Bulut’tan sert yanıt

01:09 - Siyaset