?>

Özgür Özel'den Fatih Erbakan'a ziyaret

YRP lideri Fatih Erbakan'ı ziyaret eden CHP lideri Özgür Özel, AKP'li Özlem Çerçioğlu'na yanıt vererek; "Anket faturasını Aziz ihsan Aktaş'a ödeten ve AKP'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı varsa yargılamanın olmadığı bir süreçteyiz. AKP'nin siyasi kapkaç operasyonundan muzdaribiz. Durumunu söylediğimde kurnaz ya hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Tazminat davası açsaydın da görseydik" dedi.

Siyaset - 7 ay önce

YRP lideri Fatih Erbakan'ı ziyaret eden CHP lideri Özgür Özel, AKP'li Özlem Çerçioğlu'na yanıt vererek; "Anket faturasını Aziz ihsan Aktaş'a ödeten ve AKP'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı varsa yargılamanın olmadığı bir süreçteyiz. AKP'nin siyasi kapkaç operasyonundan muzdaribiz. Durumunu söylediğimde kurnaz ya hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Tazminat davası açsaydın da görseydik" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ve heyeti, Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti.

Başkanların görüşmesinin ardından ortak basın toplantısı düzenlendi. 

ÖZEL'DEN, ÖZLEM ÇERÇİOĞLU'NA SERT YANIT: 'DAVA AÇSAYDIN DA GÖRSEYDİK'

Özel, AKP'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında "İnsan içine çıkamayacak halde. Dün de suç duyurusunda bulunmuş. Neden dava açmıyorsun? Mesela tazminat davası açsaydın. Kendisine güvenen, ahlakına, temiz belediyecilik yaptığına güvenen namusuyla Silivri'de" dedi.

CHP lideri, "Anket faturasını Aziz ihsan Aktaş'a ödeten ve AKP'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı varsa yargılamanın olmadığı bir süreçteyiz. AKP'nin siyasi kapkaç operasyonundan muzdaribiz" dedi ve şöyle devam etti:

"Durumunu söylediğimde kurnaz ya hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Tazminat davası açsaydın da görseydik. Kendisine güvenen, ahlakına güvenen, iftiraya ve şantaja direnenler Silivri'de yatıyor. AKP'ye katılanlara ibreti alem olsun. Bu iş seçimle bitmez. Seçimden sonra olur" dedi. 

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Özel, şunları söyledi: 

"En temel konumuz geçim sıkıntısıydı. Özellikle en düşük emekli maaşının 20 bin lira olması ve emeklilerin yoksullukta birleştirilmiş olmaları. Esnafın, toplumun tüm kesimlerinin beklentilerinden ve sorunlarından bahsettik. İktidardan ve bizden bu sorunları çözmesini bekliyor.

Tutuklu ve tutuksuz yargılananlar, Aziz İhsan Aktaş... Adeta toplantıya iştirak eder gibi mahkemeye gelen ve devlet korumasıyla evine giden ama ihale aldığı eğer CHP'li ise belediye başkanlarının içeride olduğu ama AK Partili ise MHP'li ise dosyalarının ayrıldığı, yargılamaların bile olmadığı.

Anket faturasını Aziz ihsan Aktaş'a ödeten ve AKP'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı varsa yargılamanın olmadığı bir süreçteyiz. AKP'nin siyasi kapkaç operasyonundan muzdaribiz. Durumunu söylediğimde kurnaz ya hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Dokunulmazlık var o belgeler orada durur ama iktidarda ben olursam da... Tazminat davası açsaydın da görseydik. Kendisine güvenen, ahlakına güvenen, iftiraya ve şantaja direnenler Silivri'de yatıyor. AKP'ye katılanlara ibreti alem olsun. Bu iş seçimle bitmez. Seçimden sonra olur. Bu siyasi kapkaçtır. AKP işi gücü bırakmış CHP'den, YRP'den başkan devşireyim diye uğraşıyor. onları rahatsız etmeye, millet için siyaset yapmaya ve iktidar olmaya kararlıyız."

ERBAKAN'DAN "EKONOMİ" ELEŞTİRİSİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise iktidarı ekonomi nedeniyle eleştirerek; "İktidar, kendi çevresini güçlendirmekle meşgulken bir taraftan da mağduriyetler cumhuriyetini oluşturdu" ifadelerini kullandı.

ERBAKAN'DAN İKTİDARA: KENDİ ÇEVRESİNİ GÜÇLENDİRİRKEN MAĞDURİYETLER CUMHURİYETİ OLUŞTURDU 

CHP'li belediyelere yönelik operasyonlara da değinen Erbakan, Aziz İhsan Aktaş'ın AKP ve MHP'li belediyelerden de ihale aldığını belirterek; "Muhalefete ayrı iktidara ayrı hukuk uygulamalarının; adamına göre, partisine göre, kişisine göre hukuk uygulamalarının karşısındayız" dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Simge Sağın göz kamaştırdı...

2026-01-30 00:56 - Magazin

Gülben Ergen, sahnelere güçlü dönüşe hazırlanıyor...

2026-01-28 00:00 - Magazin

Ömür Gedik’ten Sinemadan İlham Alan Yeni Şarkı “Yan Yana”

2026-01-28 00:00 - Magazin

Simge Sağın, konser provası ile sokağı sahneye çevirdi

2026-01-27 00:00 - Magazin

Aziz İhsan Aktaş duruşmaya koruma ordusuyla geldi!

2026-01-27 11:35 - Gündem

Merkez Bankası Başkanı Karahan iş dünyası ile buluştu

2026-01-28 00:00 - Ekonomi

Erdoğan Aydın'da ‘Topuklu Efe’yi övdü, CHP'yi eleştirdi...

2026-01-24 16:21 - Siyaset

Gaziantep'te feci kaza: 2 ölü, 11 yaralı var!

2026-01-30 11:02 - Asayiş

Aziz İhsan Aktaş davasında dördüncü gün sona erdi!

2026-01-30 11:11 - Gündem

Hücrede 2 kitap yazdı ama iddianamesi yazılmadı!

2026-01-26 11:30 - Gündem

İlgili Haberler

Özgür Özel'den Erdoğan’a: Bu mu senin demokratlığın, bu mu senin cesaretin, bu mu senin gücün?

09:05 - Siyaset

Özgür Özel: Borçların faizleri silinecek

13:56 - Siyaset

Zeynel Emre Üsküdar'da yapılan 'pazarlıkları' tek tek anlattı!

16:13 - Siyaset

Özgür Özel: Yeni bir dönem, yeni bir iktidar gelecek!

18:51 - Siyaset

Zafer Partisi İstanbul'da, “Tertemiz Türkiye” çalıştayı düzenliyor

00:00 - Siyaset

Günün Manşetleri

Özgür Çelik, Üsküdar iddialarıyla ilgili ifade verdi

13:53 - Gündem

Zeynel Emre Üsküdar'da yapılan 'pazarlıkları' tek tek anlattı!

16:13 - Siyaset

Özgür Çelik, meclis üyelerine yapılan tehditleri tek tek sıraladı!

16:11 - Gündem

Dilek İmamoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki

14:54 - Gündem

Üsküdar Belediyesi AKP'ye geçti!

14:34 - Gündem