?>

Özgür Özel'den Erdoğan'a yanıt

CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel, kendisini ve Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan'a yanıt verdi. Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin" dedi.

Siyaset - 1 yıl önce

CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel, kendisini ve Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan'a yanıt verdi. Özel, "Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin" dedi.

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel, kendisini ve eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Erdoğan, “Terör örgütleriyle beraberler” ifadeleriyle CHP'nin taze ve eski genel başkanlarını hedef almıştı.

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın size yönelik açıklamalarına değerlendirmeniz olur mu?" sorusu sorulan Özel, "Erdoğan bundan sonra geçen her günün, kendisi açısından daha zor, bizim açımızdan daha moralli olacağını biliyor. Erdoğan'ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin" ifadelerini kullandı.

'KILIÇDAROĞLU'YLA TELEFONDA GÖRÜŞTÜK'

Özel, "Kemal Bey ile bir görüşmeniz oldu mu?" sorusuna da "Telefonla görüştük, önümüzdeki günlerde, mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte bütün Türkiye'nin gözü önünde, partimize yakışır bir şekilde yapacağız." yanıtını verdi.

'İYİ Kİ CHP VAR'

Özel, CHP'de bütün Türkiye'ye örnek olacak bir demokrasi şöleninin yaşandığını söyledi.Bu parti içi demokrasinin, bütün Türkiye'ye örnek olmasını dileyen Özel, "Bundan sonraki süreçte hem parti içi demokrasiyi artırmaya, hem de Türkiye’ye örnek olmaya devam edeceğiz. Bu demokrasi şölenine katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz. İyi ki CHP var, iyi ki Cumhuriyet var, iyi ki demokrasi var." ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ifadesi ortaya çıktı

2023-11-06 10:06 - Gündem

Dilan Polat ve Engin Polat için tutuklama talebi!

2023-11-04 16:50 - Gündem

İşte, Dilan Polat’ın cezaevindeki ilk isteği...

2023-11-06 14:14 - Gündem

Adalet Bakanı, Tolga Şardan'ın tutuklanmasını savundu!

2023-11-03 13:35 - Gündem

Fenerbahçe'den muhteşem Atatürk koreografisi

2023-11-04 18:35 - Spor

Fatma Şahin'in, imam hatip ziyareti gündem oldu!

2023-11-04 09:56 - Gündem

Polat çiftinin firari avukatı gözaltına alındı!

2023-11-02 15:50 - Gündem

CHP'nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel oldu...

2023-11-04 20:00 - Siyaset

Bir sigara grubuna daha zam geldi!

2023-11-03 20:53 - Ekonomi

Dilan Polat ve eşi Engin Polat gözaltına alındı!

2023-11-01 07:43 - Gündem

İlgili Haberler

Ali Babacan'dan TRT'ye: Hakkımı helal etmiyorum

01:08 - Siyaset

Ali Babacan: Sayın Erdoğan’ın eliyle hukuk telef olmaktadır!

10:27 - Siyaset

Gürban: Ahmet Yarım mağdurları yalnız değil, adalet önünde hesap verecek!

00:00 - Siyaset

Konya'da miting çalışması sırasında CHP'ye silahlı saldırı!

22:12 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'telef' yanıtı

20:30 - Siyaset

Günün Manşetleri

Danıştay Daire Başkanı, Kartalkaya Komisyonu’nda adaletsizliği anlattı: ‘Asıl sorun yargıya güven’

05:38 - Gündem

Fransız kulübü, F.Bahçe’nin genç stoperi için Ilıcalı’yla görüştü: Yusuf’u Marsilya istedi

05:09 - Gündem

İktidar mısırda yerli üretim yerine yabancıya kapıyı sonuna kadar açtı: İthalat lobisine bayram!

04:39 - Gündem

Silivri’deki tutuklu gençlerden çağrı: “Unutulduğumuz izlenimine kapılıyoruz”

04:08 - Gündem

Ümraniye'de 'gülümseyen kadınlara' sansür: 'Toplumun ahlakını bozan...'

03:38 - Gündem