?>

Özgür Özel'den AKP'li Çelik'e bildiri yanıtı

CHP Lideri Özgür Özel, Manisa'da şehit cenazesinin ardından basın açıklamasında bulundu. Özel, Ömer Çelik'in partisi hakkındaki sözlerine yanıt vererek, "Bugün ezberi bozulduğu için ne diyeceğini şaşırmış" dedi.

Siyaset - 3 yıl önce

CHP Lideri Özgür Özel, Manisa'da şehit cenazesinin ardından basın açıklamasında bulundu. Özel, Ömer Çelik'in partisi hakkındaki sözlerine yanıt vererek, "Bugün ezberi bozulduğu için ne diyeceğini şaşırmış" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Özel, AKP Sözcüsü Ömer Çelik'in CHP'ye yönelik sözlerine yanıt vererek, "Bugün ezberi bozulduğu için ne diyeceğini şaşırmış. Ömer Bey, bir bizim imzaladığımız bildiriye bak, bir senin grubunun imzaladığı bildiriye bak. Eğer terörün karşısında dimdik durmaksa, bizim bildirimizde var. Senin şaşırdığın, ana muhalefet partisi olarak kolayca arkana dizilmemiş olmamız" dedi.

Özel'in açıklamaları şöyle:

"Onların yayınladığı metinde terörü kınıyorlar, biz lanetliyoruz. Bildiri imzalamak ile şehit gelmeyecek olsa ben günde beş bildiri imzalarım. Bildiri imzalıyoruz, bayrağı asıyorlar ve Erdoğan propaganda yapıyor. Sonra bir sonraki şehide kadar herkes unutuyor.

ÖMER ÇELİK'E YANIT

Ömer Çelik çok kolay siyasete alışmış. Bugün ezberi bozulduğu için ne diyeceğini şaşırmış. Ömer Bey, bir bizim imzaladığımız bildiriye bak, bir senin grubunun imzaladığı bildiriye bak. Eğer terörün karşısında dimdik durmaksa, bizim bildirimizde var. Senin şaşırdığın, ana muhalefet partisi olarak kolayca arkana dizilmemiş olmamız. Senin şaşırdığın bizim, sorumluluğunuzu hatırlatmış olmamız. Senin şaşırdığın, bugün Milli Savunma Bakanı’ndan bilgi istiyor olmamız. O bilgilendirmeyi yapamayacak bir acziyetteyseniz, benim Ömer Çelik’e söyleyecek sözüm yok. Ömer Çelik, bundan sonrasını kendisi düşünsün. Cumhuriyet Halk Partisi’nin terörle mücadele konusunda en ufak bir tavizi olmaz. Ama terörle mücadele ederken Silahlı Kuvvetler’e destek vermek başka, hatalarını yapan iktidarı tartışmamak başka bir şeydir. Bundan sonra öyle yağma yok.”

ÇELİK NE DEMİŞTİ?

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP'nin ortak bildiriye imza atmamasına şu yanıtı vermişti:

"CHP yönetimi, TBMM çatısı altında Mehmetçiğin yanında saf tutmak ve PKK terörünü lanetlemek yerine bahaneler ileri sürerek başka hesapların peşinde koşmuştur."

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te intihar eden uzman çavuşun veda mektubu 

2023-12-19 10:20 - Gündem

Sanatçılardan Yusuf Tekin bildirisi

2023-12-20 09:43 - Gündem

Kuzey Irak'tan acı haber: 6 şehidimiz var!

2023-12-22 22:21 - Asayiş

Yeşilay şube başkanı uyuşturucudan tutuklandı!

2023-12-22 19:00 - Asayiş

AKP'li vekili Atatürk Barajı'nı AKP'nin yaptığını iddia etti!

2023-12-18 20:40 - Siyaset

Özgür Özel'den Tuzla Piyade Okulu tepkisi

2023-12-19 13:20 - Gündem

AKP'li Usta: 2002'den önce Türkiye'de traktör yoktu!

2023-12-17 19:20 - Siyaset

Turgut Altınok: 2019'da Akşener'den bana teklif geldi!

2023-12-19 12:02 - Siyaset

Mehmet Ali Erbil'den flaş Acun Ilıcalı iddiası...

2023-12-18 12:57 - Magazin

Prag’da silahlı saldırı: 15 ölü 30 yaralı

2023-12-21 20:00 - Dünya

İlgili Haberler

Başkan Kılıç'tan Oğuzeli ve Karkamış ziyareti

11:14 - Siyaset

Yeni Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç'e bıçaklı saldırı

19:35 - Siyaset

Ümit Özdağ: Bir af yasası daha çıkacak, kapsamı genişletilecek

00:28 - Siyaset

Mustafa Bozbey, CHP'den istifa ettiğini açıkladı

15:41 - Siyaset

Özgür Özel: Otoriterlik Türkiye’nin kaderi değil!

07:20 - Siyaset

Günün Manşetleri

Er şehit aileleri ve gazilerin Güvenpark'taki eylemine şafak baskını

08:34 - Asayiş

Furkan Vakfı'na operasyon: Alparslan Kuytul ve eşi gözaltına alındı

08:10 - Asayiş

Yeni Parti Gaziantep Milletvekili Melih Meriç'e bıçaklı saldırı

19:35 - Siyaset

Süleymancıların lideri Arif Ahmet Denizolgun’un mezarı açılacak

16:57 - Gündem

Mustafa Bozbey, CHP'den istifa ettiğini açıkladı

15:41 - Siyaset