?>

Özgür Özel: Ankara'da yarışın sonu belli, rekor kıracağız...

CHP Genel Başkanı Özel, Eryaman Halk Buluşması'nda yaptığı konuşmada "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlık arttık bitti. O yarışın sonu belli" dedi.

Siyaset - 2 yıl önce

Özgür Özel: Rekor kıracağız, Ankara'da yarışın sonu belli

CHP Genel Başkanı Özel, Eryaman Halk Buluşması'nda yaptığı konuşmada "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlık arttık bitti. O yarışın sonu belli" dedi. Özel, eski İçişleri Bakanı Soylu'ya da tepki göstererek, "O yalanı atan Soylu tarih oldu" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara’da partisinin Eryaman Temsilciliği önündeki halk buluşmasında konuştu. 26 gün sonra gerçekleşecek yerel seçimler için CHP'nin iddiasını yineleyen Özel, Ankara'da seçimin sonucunun belli olduğunu kaydetti.

"BÜYÜK BİR REKOR KIRACAĞIZ, ANKARA'DA BAŞKANLIK YARIŞI BİTTİ"

Özel’in konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

"Ankara’da büyük bir rekor kıracağız. O rekoru çok sağlam bir rekorla kıracağız. Anketleri yapan firmaların temsilcileri ve televizyondaki yorumcular, Ankara'daki yarışın bittiğini söylüyorlar. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlık artık bitti. O yarışın sonu belli."

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN ADAYLIĞI: BEHZAT Ç.'NİN BİZİM ADAYIMIZ OLMASI...

CHP lideri Özel, sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nun Etimesgut CHP Belediye Başkan Adaylığını da değerlendirdi. Beşikçioğlu'nun adaylığı ilk günlerde tartışma konusu olmuştu. Özel şunları kaydetti:

"Elbette kendisi bir sanatçı ve çok iyi bir yönetici. Takım kurma, ekip kurma, o ekibi motive etme özelliklerini bilen herkes, 'Erdal Bey'in oyunculuğundan daha iyi yönü varsa o da yöneticiliğidir' diyor. Erdal Bey'in çok genç bir örgütü var, arkasında da CHP var.

Behzat Ç.'nin bizim adayımız olması kahraman Türk polisine duyduğumuz sevginin de bir ifadesidir. İlleri değişirken koruma polisleriyle sohbet ediyoruz. Hepsi Behzat Komiserimiz için teşekkür ederiz diyorlar. Geçenlerde anket yaptık, çok iyi dedim. Erdal Bey beşikten polis."

"ETİMESGUT CAZİBE MERKEZİ OLACAK"

CHP Genel Başkanı Özel, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Erdal Beşikçioğlu’nun yapacağı işlerden hem gençler hem de esnaflar memnun olacak. Burayı nasıl bir üniversite, kültür sanat kenti yaptığını gençlerin gözbebeği bir yer haline getirdiğini yaşayacak Eryaman yaşayacak Etimesgut.

Etimesgut’ta emlak ve dükkan değerleri artacak. Etimesgut’a ziyarete gelenlerin sayısı da artacak, Etimesgut cazibe merkezi olacak.

"AYNI KİRLİ PROPAGANDAYI BAŞLATMIŞLAR"

Bir de işin kara propaganda tarafında var. Bunlar geçen seçimlerde de 'İnsanlara açsınız yoksulsunuz, ama tehlike büyük bize oy vermelisiniz. Yoksa ezanı susturacaklar, bayrağı indirecekler, vatanı böldürecekler' yalanıyla, yoksulların yüzde 1’ini etkiledilerse; hak etmedikleri koltuklara 5 yıl daha oturma imkânı elde ettiler.

Şimdi aynı kirli propagandayı başlatmışlar. 'Eğer biz gidersek CHP gelirse Etimesgut’taki şehitlerimizin adının verildiği caddelerin sokakların adı değişecek.' Erdal Beşikçioğlu’nda şehidin adının verildiği caddenin adını değiştirecek belediye başkanı gören var mı? Yazıklar olsun.

"SÜLEYMAN SOYLU TARİH OLDU"

'Sosyal yardımların kesileceği' yalanı İstanbul’da ve Ankara’da yardımların 5 katına çıkmasıyla çökmüştür. 'Mansur Yavaş kazanırsa su faturalarını teröristler getirecekler' diyorlardı. O yalanı atan Süleyman Soylu tarih oldu. Ama o yalanın muhatabı Mansur Yavaş 5 yıldır her siyasi görüşten, pırıl pırıl gencin ekmeğiyle oynamadı.

Alırken de kimseyi kandırmadı ve şu an da her su faturası gelirken, AKP’li ve MHP’li sırf bir oyu alabilmek için nasıl yalana sığındıkları ortaya çıkıyor. Ve bu yalanlar artık Ankara sokaklarında karşılık bulmuyor.

Hal böyle olunca bundan sonraki süreç için 26 gün hepinize çok iş düşüyor. Bu atılan yalanları boşa çıkarmak Mansur Başkan'ın yapacaklarını iyi anlatmak ve bu kara propagandalar karşı örgütün gücünü göstermek size düşüyor."

Haftanın Öne Çıkanları

Pamuk: 400 kişiyi dolandıran İbrahimli Yapı'nın arkasında kim var?

2024-03-04 15:05 - Gündem

Ali Haydar Fırat, canlı yayını terk etti!

2024-02-29 09:02 - Gündem

Kutalmış Türkeş’ten MHP yönetimine çok sert sözler

2024-02-28 09:52 - Gündem

Tutuklanan AKP'li başkanın fotoğraf albümü şaşırtmadı!

2024-03-05 17:01 - Gündem

Kaplan ailesinin acı günü

2024-02-28 22:27 - Yerel

Çocuklara gerçek bıçakla kurban kesme provası yaptırdılar!

2024-02-29 13:52 - Gündem

Erdoğan Aktaş: Şevki Yılmaz bana rüşvet teklif etti!

2024-02-28 10:49 - Gündem

AKP'li belediye başkanı fuhuş operasyonunda tutuklandı!

2024-03-05 16:32 - Asayiş

İşte, verilen penaltıların VAR kayıtları...

2024-02-27 20:23 - Spor

Özgür Özel'den Erdoğan'a Murat Kurum çağrısı

2024-03-02 18:10 - Siyaset

İlgili Haberler

Erdoğan ile Bahçeli 3 ay sonra Saray’da bir araya geldi

20:02 - Siyaset

Öztürkmen: Toprak Mahsulleri Ofisi'ni soymuşlar!

00:32 - Siyaset

Kaya: Ticaret yapmak, Uygur Türklerine uygulanan zulme sessiz kalmanın nedeni olamaz

00:30 - Siyaset

Özgür Özel: Erdoğan artık iktidarda kalmanın demokratik bir yolunu görmüyor

14:13 - Siyaset

CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği nakdi olarak verilmelidir

00:18 - Siyaset

Günün Manşetleri

500 kişi gözaltındayken, Erdoğan 1 Mayıs'ı kutladı

17:56 - Gündem

1 Mayıs'ta yurttaşlara biber gazlı, TOMA'lı müdahale ve gözaltı...

16:15 - Gündem

İstanbul'da '1 Mayıs' ablukası: Metro, vapur ve çok sayıda yol kapatıldı!

10:05 - Gündem

İBB davasında itirafçı Adem Soytekin dahil 15 kişi için tahliye kararı!

17:09 - Gündem

Ataşehir Belediyesi'nde başkanvekili CHP'li Murat Güneş seçildi

14:05 - Gündem