?>

Özel eğitim kurumları GTO'da buluştu

Gaziantep’te faaliyet gösteren özel eğitim kurumları, okulların açılışı öncesi Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete’nin de katıldığı değerlendirme toplantısında Gaziantep Ticaret Odasında bir araya geldi.

Eğitim - 7 yıl önce

Gaziantep’te faaliyet gösteren özel eğitim kurumları, okulların açılışı öncesi Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete’nin de katıldığı değerlendirme toplantısında Gaziantep Ticaret Odasında bir araya geldi.

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete’nin de katıldığı toplantıda konuşan GTO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eryoldaş, özel eğitim sektörünün daha iyi seviyelere gelebilmesi ve mevcut sorunların ortak paydada buluşularak çözümlenebilmesi adına bu tarz toplantıları sıklaştırmaları gerektiğini belirtti.

Gaziantep’te 20 bin özel okul öğrencisi olduğunun altını çizen Eryoldaş, “Özel eğitim kurumları gerek eğitim-öğretim açısından, gerekse istihdam açısından Milli Eğitim Bakanlığının üzerindeki yükü hafifletmektedir. Bugün burada konuştuğumuz sorunların da çözüm yolu bu toplantılardan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile uyum içerisinde çalışmaktan geçiyor” dedi.

Tüm eğitimciler olarak her şeyden önce kutsal bir görev icra ettiklerini, ülkemiz ve milletimizin geleceği için ortak amaçlarının parlak nesiller yetiştirmek olduğunu söyleyen Mustafa Eryoldaş, verdikleri destek ve sektörlerinde yaşanan sorunlara yakın ilgilerinden dolayı İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete ve şube müdürlerine teşekkür etti.

Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete de müdürlükçe yapılan faaliyetler hakkında toplantı katılımcılarını bilgilendirerek, “Bu ülkede eğitim gören her çocuk, her genç bizim için önemlidir ve birbirinden farksızdır. Hepimizin birey olarak en önemli gayesi de çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim görmesi ve yetişmesidir. Bu anlamda özel eğitim kurumlarımızın da önemli bir misyonu var” dedi.

Özel eğitim sektörünün mevcut sorunları için ellerinden gelen desteği verdiklerini ve bu yönde çalışmalar yaptıklarını da belirten Mete, belirli aralıklarla yapılacak istişare toplantılarının da buna katkı sağlayacağını ifade etti.

Gaziantep Ticaret Odasında düzenlenen toplantıya özel eğitim kurumları temsilcilerinin yanı sıra, GTO 39 Nolu özel Eğitim Kurumları Meslek Komitesi Başkanı Hayriye Ebru Ayhan ve Komite üyeleri, Türkiye Özel Eğitim Kurumları Federasyonu Başkan Vekili Yener Doğruer, Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Yasin Kayra ve Gaziantep Özel Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Bilal Yağdıran katıldı.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te 12 yaşındaki çocuğun feci ölümü!

2019-09-03 20:22 - Asayiş

Sözde tarihçiden skandal paylaşım

2019-08-30 22:53 - Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan bir ayıp daha!

2019-09-01 18:41 - Gündem

‘Atatürk’ün resmini camiden indirmem’

2019-09-01 10:48 - Gündem

Yanında çalıştırdığı madde bağımlısı tarafından öldürüldü

2019-09-04 16:32 - Asayiş

Cuma Namazı'nda 'Atatürk' kavgası çıktı!

2019-08-31 09:26 - Gündem

Doğalgaza bir ay içinde ikinci büyük zam!..

2019-08-30 23:43 - Ekonomi

30 Ağustos resepsiyonunda tokalaştılar

2019-08-30 23:28 - Gündem

Gaziantep'te gürültü cinneti!

2019-09-04 16:13 - Asayiş

Irak’lı işadamlarından İMO’ya ziyaret

2019-08-30 08:47 - Yerel

İlgili Haberler

HKÜ, TEKNOFEST Mavi Vatan’da üçüncü oldu

00:00 - Eğitim

OSB Koleji’nden gururlandıran başarı!

00:00 - Eğitim

Hasan Kalyoncu Üniversitesi, TEKNOFEST 2026’da 7 takımla finalde

00:00 - Eğitim

GİBTÜ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ KLİNİK EĞİTİMLERİNE BAŞLADI

00:00 - Eğitim

Hasan Kalyoncu Üniversitesi İle Anıl Havacılık arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı

00:00 - Eğitim

Günün Manşetleri

Melih Gökçek ifadeye çağrıldı

14:49 - Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Melih Gökçek hakkında suç duyurusu

10:14 - Gündem

Bolu Belediyesi'ne yeni operasyon: Tanju Özcan dahil 7 ilde 23 kişiye gözaltı kararı

10:10 - Asayiş

Gazeteci Murat Ağırel Melih Gökçek soruşturmasında ifade verdi

17:18 - Gündem

Gazeteci Kemal Öztürk için gözaltı kararı

17:00 - Asayiş