?>

OSB’ye Acil Müdahale Hastanesi kurulacak

Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

Gündem - 5 yıl önce

 

Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Özdağlı ve Bölge Müdürü M. Özer Özcan Ankara’da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek ve beraberindekiler Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı makamında ziyaretinde, OSB’nin devam eden ve planlanan projeleri hakkında bilgi verdi.

Bakan Varank, Gaziantep heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettikten sonra, OSB’lerin dolayısıyla da üretim altyapısının güçlendirilmesini çok önemsediklerini belirterek, gereken destekleri vermeye devam edeceklerini ifade etti. Gaziantep OSB Başkanı Cengiz Şimşek de, Bakan Varank’a Gaziantep OSB’ye verdiği ve verecekleri desteklerden dolayı teşekkür etti.

Başkan Şimşek, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Özdağlı ve  Bölge Müdürü M. Özer Özcan daha sonra Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren sanayi tesislerinin pandemi sürecinde çok başarılı bir sınav verdiğine dikkat çeken Başkan Şimşek, “Bu süreçte Sağlık Bakanlığımızın çok büyük destek ve ilgisini gördük. Katkısı bulunan herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesinin 210 binin üzerinde bir nüfusa sahip olduğuna vurgu yapan OSB Başkanı Cengiz Şimşek, OSB sınırları içerisinde bir Acil Müdahale Hastanesinin bulunmamasının büyük eksiklik olduğunu söyledi. Şimşek, “Bir çok ilin nüfusundan daha fazla nüfusumuz var. Ancak, bölgemizde bir Acil Müdahale Hastanesinin bulunması zaruri bir ihtiyaçtır. Çünkü burada meydana gelen herhangi bir kaza veya acil müdahale gerektiren hastaları şehir merkezine kadar götürmek zorunda kalıyoruz. Bu da müdahalenin gecikmesine yol açıyor” diye konuştu.

Başkan Şimşek’in Acil Müdahale Hastanesi talebine olumlu yanıt veren Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü görevlilerine Gaziantep Organize Sanayi Bölgesine hastane kurulması için gerekli çalışmaları başlatmaları konusunda talimat verdi.

Şimşek, Ankara programı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, şöyle dedi: “Gerek Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank, gerekse de Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile yaptığımız görüşmeler verimli bir şekilde noktalandı. Sayın Bakanlarımıza Gaziantep’e verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Özellikle OSB’ye Acil Müdahale Hastanesinin yapılacak olmasını çok önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te maskeli kadın hırsızlar yakalandı!

2020-10-29 20:38 - Asayiş

Depremi Cumhuriyet'e bağlayan yobaz!..

2020-10-30 23:41 - Gündem

İşte, Doğru Parti'nin Gaziantep il yönetimi...

2020-11-02 11:34 - Siyaset

Sanko Okulları'nda coşkulu tören...

2020-10-29 13:29 - Eğitim

Gaziantep'te 24 saatlik su kesintisi!..

2020-10-30 19:21 - Yerel

Can kaybı 110'a yükseldi!..

2020-10-31 16:13 - Gündem

Süleyman Soylu ve eşi coronaya yakalandı

2020-10-31 16:04 - Gündem

ROK'tan tepki çeken deprem mesajı...

2020-10-30 20:18 - Gündem

Depremden sonra ahlaksız provokasyon!

2020-10-30 20:23 - Gündem

Gaziantep'te takım elbiseli hırsız kamerada!

2020-11-04 17:07 - Asayiş

İlgili Haberler

Maden işçileri: Alacaklarımızın tamamı yatana kadar direnişi bitirmeyeceğiz

13:59 - Gündem

Erdoğan icazet merasiminde Kur'an okudu...

18:31 - Gündem

Açlık grevindeki madencilere biber gazlı müdahale...

14:03 - Gündem

Özgür Özel, direnişteki Doruk Madencilik işçilerini ziyaret etti

14:27 - Gündem

Bakan Çiftçi'den 'Mansur Yavaş' açıklaması: 7 konuda soruşturma izni verildi!

13:35 - Gündem

Günün Manşetleri

Maden işçileri: Alacaklarımızın tamamı yatana kadar direnişi bitirmeyeceğiz

13:59 - Gündem

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile okul güvenliği genelgesi

13:06 - Eğitim

Açlık grevindeki madencilere biber gazlı müdahale...

14:03 - Gündem

Ümit Özdağ: AK Parti’yi emekliye sevk edeceğiz...

21:04 - Siyaset

Bakan Çiftçi'den 'Mansur Yavaş' açıklaması: 7 konuda soruşturma izni verildi!

13:35 - Gündem