?>

Ölçal'a 'Kişiye özgü onkolojik tedavi'

Gaziantepli Beyhan Ölçal 5 yıl önce şiddetli baş ağrısı, denge problemi, çift görme, iştahsızlık gibi şikayetlerle hastaneye kaldırıldı.

Sağlık - 5 yıl önce

Gaziantepli Beyhan Ölçal 5 yıl önce şiddetli baş ağrısı, denge problemi, çift görme, iştahsızlık gibi şikayetlerle hastaneye kaldırıldı.

Hastanede acil müdahalesi gerçekleştirilen Beyhan Ölçal, taburcu edildikten sonra şikayetleri tekrar devam edince şehir dışındaki sağlık kurumlarının kapısını çaldı. Ölçal’ın tahlil ve tetkik sonuçları neticesinde beyin kanseri teşhisi ve akciğerinde de problem olduğu anlaşıldı.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökmen Aktaş ile yolları kesişen Beyhan Bey’e  genetik profilleme yöntemiyle gen araştırması yapıldı. Doç. Dr. Aktaş tarafından kendisine kişiye özgü onkolojik tedavi uygulandı. Akıllı ilaç tedavisi ile tedavi alan Beyhan Bey hakkında bilgi veren Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökmen Aktaş: Beyhan Bey bize başvurduğunda beyninde kitle nedeniyle ameliyat olmuştu kendisinde görülen baş ağrısı mide bulantısı gibi şikayetlerin kökeni ise kanser hastalığının önce akciğere nüfuz edip beyne sıçramasından kaynaklanıyordu. Beyhan Bey’in patoloji sonuçlarını inceleyip kendisine özgü bir tedavi yöntemi geliştirdik. Çünkü her kanser hastasına aynı tedaviyi uygulamıyoruz. Beyhan Bey’e genetik profilleme yöntemi ile akıllı ilaç tedavimizi sistemli bir şekilde uyguladık. Beyhan Bey de eskiye göre oldukça iyi kanserin izlerine şu an rastlamasak da düzenli bir şekilde kendisinin takibini özenli bir şekilde yapmaktayız.’’ dedi.

Hastalığı ve onkoloji süreci hakkında bilgiler veren Beyhan Ölçal; ‘’ Günümüzde onkolojik rahatsızlıklar herkesin korkulu rüyası ve yaşlı genç tanımayan bir hastalık…Onkoloji sürecinde moral, motivasyon oldukça önemli bir durum. Ben oldukça pozitif bir insan olmama rağmen bu hastalığa yakalandım. Ailem ve Tıbbi Onkoloji Doç. Dr. Gökmen Aktaş’ın desteği ile bu hastalığı atlatmış bulunuyorum, sağlıklı besleniyorum hatta artık deniz kenarında bir yerde yaşamaya başladım. Hayattan beklentim çok büyük ve sağlık oldukça önemli... Kanser hastaları asla umutsuz olmamalı, yürüyüş yapmalı beslenmesine, uykusuna özen göstermelidir. Medical Park Gaziantep Hastanesi bölgede onkoloji alanında da oldukça önemli bir merkez. Bu sebeple emeği geçen tüm hastane personeline de teşekkür ederim’’ dedi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Murat Özgüler'in evlat acısı...

2021-01-31 11:05 - Yerel

Türk malları Suudi Arabistan'a giremiyor

2021-02-04 09:06 - Dünya

Esnaf, not bırakarak intihar etti!

2021-02-04 09:38 - Gündem

Çelebi, vekillikten istifa şartını açıkladı...

2021-01-31 16:50 - Siyaset

11 aydır iş arayan müzisyen intihar etti!

2021-01-31 12:39 - Gündem

AK Parti Gaziantep yönetimi belli oldu...

2021-02-03 19:02 - Siyaset

Gaziantep'te sokak ortasında kanlı infaz...

2021-01-31 19:52 - Asayiş

Enginyurt’tan İnce’ye sert sözler...

2021-02-01 11:47 - Siyaset

Namaz kılıyormuş gibi yapıp, telefonu çaldı!

2021-02-01 19:45 - Asayiş

2021'de zam fırtınası esti...

2021-02-01 14:19 - Ekonomi

İlgili Haberler

İç Hastalıkları Uzmanı Uzmanı Dr. Ali Ekber Türk Hatem’de

00:00 - Sağlık

Gaziantep’te 300 yataklı yeni sağlık yatırımı hizmete açılıyor

00:00 - Sağlık

Çocuklarda Hemanjiyom'a dikkat: Erken takip önem taşıyor

00:00 - Sağlık

Medical Point’ten yapay zekâ bağımlılığı uyarısı

00:00 - Sağlık

Sağlık Bakanlığı'ndan 'hantavirüs' açıklaması

15:02 - Sağlık

Günün Manşetleri

Kılıçdaroğlu’na beyaz güvercinleri getiren ismin kalaşnikofla fotoğrafları ortaya çıktı!

17:54 - Gündem

CHP'li Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ile 41 kişi tutuklandı

08:26 - Gündem

Adalar Belediyesi'nde 24 imar dosyasına inceleme

20:12 - Asayiş

Gazeteci İsmail Arı için tahliye kararı

17:33 - Gündem

Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, CHP'den istifa etti

13:28 - Gündem