?>

Okumak Yaşamaktır Projesi Gaziantep'te hayata geçti

Türkiye’den 81 il, yurtdışında ise 16 ülkenin ortağı olduğu Türkiye temsilciliğini Rize Çayeli İshakoğlu İlkokulu'nun yaptığı “Okumak Yaşamaktır” Projesi Gaziantep'te hayata geçti.

Eğitim - 8 yıl önce

Türkiye’den 81 il, yurtdışında ise 16 ülkenin ortağı olduğu Türkiye temsilciliğini Rize Çayeli İshakoğlu İlkokulu'nun yaptığı “Okumak Yaşamaktır” Projesi Gaziantep'te hayata geçti.

Yurt dışı temsilciliğini Fransa’daki Jean-Baptiste BOSSARD okulu, Türkiye temsilciliğini ise Rize Çayeli İshakoğlu İlkokulu yürüttüğü proje, Gaziantep'te Nilgün İsmet Akınalan İlkokulu'nda da uygulamaya konuldu. Proje, Fransa, Yunanistan, Portekiz, İspanya, Azerbaycan, İtalya, Almanya, Litvanya, Gürcistan, Slovenya, Romanya, Makedonya, Ukrayna, İngiltere, Polonya, Arnavutluk olmak üzere 16 ülkede uygulanıyor.

Projenin Gaziantep proje yürütücüsü Nilgün İsmet Akınalan İlkokulu 1 D sınıfı öğretmeni Asuman Topal ve öğrencileri Gaziantep Zeugma Mozaik Muzesi ve Masal Park'ta "Gaziantep'te kitap okuyorum, duyuyorum, görüyorum" sloganıyla kitap okuma etkinlikleri düzenledi. Ayrıca, farklı okul etkinlikleri, çocuk kütüphanesi okumaları yaparak proje adımlarını tamamladı. Asuman Topal, "Projenin en büyük amacı öğrencilere kitap okumanın yeri ve zamanı olmadığını göstermek, hem de doğal güzelliklerimize dikkat çekmekti. Yaptığımız projenin son aşaması olan sergimizle de projemizi tamamlamış olduk. Proje çalışmalarımızda bana destek veren il milli egitim arge sorumlusu müdür yardimcima Mehmet Ali Tiryakioğlu'na, il koordinatoru Zehra Kaya'ya Okul mudürü Halil Gündüz'e, müdür yardımcılarımıza teşekkür ederim" dedi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Şahinbey, 57 Şehitkamil 53 ilden büyük

2018-05-24 09:37 - Yaşam

Muharrem İnce'nin Gaziantep mitingi ne zaman?

2018-05-25 21:36 - Siyaset

Özgür Demirtaş, doların neden arttığını açıkladı

2018-05-26 22:04 - Ekonomi

Gaziantep'te asker kaza kurşunuyla şehit oldu!

2018-05-26 08:05 - Asayiş

Gaziantep'te iftar vakti kardeş kardeşi öldürdü!..

2018-05-27 13:52 - Asayiş

‘Suriyeli kızlar başlık parasına satılıyor!’

2018-05-27 07:31 - Gündem

Seçkin Kojeji satrançta yine farkını ortaya koydu

2018-05-25 17:28 - Spor

Gaziantep, Türkiye’den daha genç

2018-05-22 23:46 - Yaşam

Gaziantep'te iftar saati yangın korkuttu!

2018-05-29 09:08 - Asayiş

AK Parti’de Alpay Özalan kavgası!

2018-05-23 00:23 - Siyaset

İlgili Haberler

GİBTÜ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ KLİNİK EĞİTİMLERİNE BAŞLADI

00:00 - Eğitim

Hasan Kalyoncu Üniversitesi İle Anıl Havacılık arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı

00:00 - Eğitim

HKÜ ile Mimar Sinan Üniversitesi arasında iş birliği protokolü

00:00 - Eğitim

Bölgenin ilk ve tek Endüstriyel Tasarım Bölümü HKÜ’de açıldı

00:00 - Eğitim

GİBTÜ'de bilimsel yayın performansında istikrarlı yükseliş

00:00 - Eğitim

Günün Manşetleri

YENİ Partili vekillerden Özgür Özel'e destek açıklaması

10:12 - Siyaset

YENİ Parti’ye online üyelikler başladı

06:52 - Siyaset

Yeni Parti Gaziantep'te il yönetim kurulu belli oldu

06:34 - Siyaset

İBB'den çiftçilere kışlık sebze fidesi

00:32 - Tarım

Bahçeli'den Özgür Özel'e: Bir gecede 91 milletvekiline nasıl ulaştınız?

19:11 - Siyaset