?>

Okullarda dereceye giren öğrenciler Umre’ye gönderildi

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen, Temel Dini Bilgiler kitabından sınava girerek okullarında dereceye giren 168 öğrenci Umre’ye gönderildi.

Yerel - 3 yıl önce

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen, Temel Dini Bilgiler kitabından sınava girerek okullarında dereceye giren 168 öğrenci Umre’ye gönderildi.

Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü ’nün birlikte organize ettiği projede Temel Dini Bilgiler kitabından sınava giren ve okullarında 1’nci, 2’nci ve 3’üncü olan 168 öğrenci Umre’ye uğurlandı. Mehmet Ali Tahmazoğlu Camiinden uğurlanan öğrencilerin ailelerinin yanı sıra Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç ve Şahinbey İlçe Müftüsü Necati Şafak gelerek öğrencileri uğurladılar. Şahinbey Belediyesi beşincisini düzenlediği Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışması kapsamında 759 öğrenciyi Umre’ye uğurlamış oldu.

GENÇ YAŞTA BU ŞANS HERKESE NASİP OLMAZ

Şahinbey Belediye Başkan Mehmet Tahmazoğlu, öğrenciler kadar kendisinin de heyecanlı olduğunu ifade ederek, “Şahinbey Belediyesi olarak 5’ncisini düzenlediğimiz Umre ödüllü kitap okuma yarışmasında her okulun 1’nci, 2’nci ve 3’üncülerini Umre’ye gönderiyoruz. 168 öğrencimizi kutsal topraklara uğurladık. Böylece şu ana kadar 759 öğrencimizi Umre ’ye göndermiş olduk. Genç yaşta Mekke’yi Medine’yi ziyaret etmek her insana nasip olmaz. İnşallah oraya gidip ibadetlerini yapıp, bizlere de ülkemize de dua edecekler. Allah yollarını ve bahtlarını açık eylesin” dedi.

ÇOK HEYECANLIYIZ

Umre’ye giden öğrenciler genç yaşta böyle bir imkân verildiği için çok mutlu olduklarını ifade ederek “Kitap okuma yarışmasında dereceye girerek Umre‘ye gitmeye hak kazandık. Çok heyecanlıyız. Bizlere bu imkânı sunan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ederiz” diye konuştular.

Çocuklarının Umre ’ye gitmesinin heyecanını yaşayan anne ve babalar “Çocuklarımızın Umre’ye gitmesi bizleri de çok heyecanlandırıyor. Çocuklarımız bizlerden önce Umre’ye gidiyor. Demek ki onlara daha önceden kısmetmiş. Vesile olanlardan Allah razı olsun” diye konuştular.

Haftanın Öne Çıkanları

Ali Erbaş ve personelin emekli maaşı dudak uçuklattı!

2023-01-21 10:44 - Gündem

Gazeteci Barış Pehlivan ve Canan Coşkun hakim karşısında çıktı

2023-01-17 16:57 - Gündem

Sedat Peker’in bir iddiası daha doğrulandı

2023-01-20 09:53 - Gündem

Şırnak’tan acı haber: Tim Komutanı şehit düştü!

2023-01-22 22:01 - Gündem

Sedat Peker bu kez gönderdiği çelenk ile gündemde

2023-01-19 16:56 - Gündem

Lavrov: Erdoğan, Esad'la görüşmek için bizden yardım istedi

2023-01-18 17:24 - Dünya

Bilal Erdoğan'ın vakfından Taksim'de tekbirli yürüyüş

2023-01-22 19:10 - Gündem

Hande Kazanova: Soyadım Kazan Ovası’ndan geliyor

2023-01-23 09:52 - Magazin

Gaziantep'te silahlı çatışma: 3 ölü 2 yaralı

2023-01-17 08:47 - Asayiş

O savcının Bahçeli'nin başdanışmanı ile fotoğrafları ortaya çıktı 

2023-01-17 19:21 - Gündem

İlgili Haberler

Şahinbey, Aba Güreşi Şampiyonasına ev sahipliği yaptı

00:00 - Yerel

HKÜ'den 'Gurme Run'a tam destek

00:31 - Yerel

Gaziantepli muhtarlar Sermet Atay ile bir araya geldi

00:00 - Yerel

Yılmaz, Güler ile birlikte esnaf ziyaret etti

00:00 - Yerel

Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan ve Şahin, festivali gezdi

10:19 - Yerel

Günün Manşetleri

Teşekkürler 12 Dev Adam! Finalde Almanya'ya kaybettik!

23:18 - Spor

CHP gençlik kolları polis barikatlarını yıktı

16:51 - Gündem

Timur Soykan ve Barış Pehlivan hakkında hapis talebi

15:21 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin, Özgür Özel'i hedef aldı: Hakkımı hepsine haram ediyorum!

11:57 - Siyaset

Bakan Tekin'den skandal sözler: Feveran edeceğinize çocuğunuzu ucuz okullara gönderin!

11:30 - Eğitim