?>

Okul alışverişi başlıyor...

Faber-Castell, bu yıl da okul alışverişlerinde öğrencilerin bir numaralı tercihi olmaya hazırlanıyor.  

Eğitim - 5 yıl önce

Nesilden nesile uzanan, dayanıklı ve ergonomik ürünleri tüketiciyle buluşturan Faber-Castell, bu yıl da okul alışverişlerinde öğrencilerin bir numaralı tercihi olmaya hazırlanıyor.  

Dünyanın en eski yazım gereçleri firması olan Faber-Castell, yeni okul dönemi öncesinde minik ellerin rahatlıkla kullanabileceği üçgen gövdeli okul kalemi, ergonomik üçgen okul silgisi ve canlı renklerde ve farklı çeşitte birçok boyama ürünüyle ile öne çıkıyor.

Türkiye’de Adel Kalemcilik çatısı altında tüketicilerine ulaşan Faber-Castell ürünleriyle, çocuğunuzun okul alışverişini güvenle yapabilir ve minik ellerin kullanabileceği kolaylıktaki ürünleri çocuklarınıza rahatlıkla sunabilirsiniz. Öğretmenlerin de tercih ettiği marka, okul alışveriş listelerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Listelerin olmazsa olmazlarından olan kalem, silgi ve kalemtıraş Faber-Castell’in ergonomik tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Ergonomik okul kalemi ile çocuklar elleri yorulmadan rahatça yazmayı öğreniyor

Faber-Castell kırmızı okul kurşun kalemi, minik elleri yormayan üçgen gövdesi sayesinde ergonomik tutuş sağlarken, çocuklarınızın bastırmasına gerek kalmadan yumuşak bir yazım imkanı sunuyor. Tüm Faber-Castell kurşun kalemlerinde olduğu gibi uç kırılmasına karşı direnci artıran özel yapıştırma sistemine sahip bu kurşun kalem de oldukça. Faber-Castell 2.5B kurşun kalemin gövdesi tüm diğer ağaç gövdeli kalemlerinde olduğu gibi sürdürülebilirliği olan sertifikalı ormanlardan elde ediliyor. 

İnce ayrıntıları rahatça silmek toz bırakmayan üçgen okul silgisine emanet

Faber-Castell’in toz bırakmayan üçgen okul silgisi, öğrenciler için ergonomik kullanım sunuyor. Üçgen formdaki tasarım rahat tutuş sağlarken, kurşun kalem ile yazılmış yazıları iz bırakmadan siliyor. Dust-free üçgen okul silgisiyle silgi artıkları toparlanarak tek parça haline geliyor. Böylece masanın üstü kirlenmiyor, yerler silgi tortusu olmuyor. 

250 yılı aşkın süredir gelenekle yenilikçiliği başarıyla birleştiren bir dünya markası olan Faber-Castell okul alışverişlerinin güvenilir markası olmaya devam ediyor. “Faber-Castell hayal gücünü destekler” mottosuyla hayallerini yazmak, silip yeniden yaratmak ve kalemini yine yeniden açmak isteyen tüm çocukların her zaman yanında.

Haftanın Öne Çıkanları

Peker'in gündeme getirdiği Paramount Hotel'e haciz!

2021-08-25 19:04 - Gündem

İşte, Ümit Özdağ'ın kurduğu parti ve logosu...

2021-08-24 10:58 - Siyaset

Zamlı elektrik faturaları isyan ettirdi!

2021-08-22 12:54 - Ekonomi

Mısırlıoğlu'nun kitapları Atatürk Kütüphanesi’nde!

2021-08-23 17:39 - Gündem

Kızılay Başkanı 9 şirketten 27 asgari ücret alıyor!

2021-08-25 09:30 - Gündem

Didem Arslan Yılmaz hakkında suç duyurusu...

2021-08-25 19:53 - Gündem

Elektrik şirketlerinden yeni zam talebi!

2021-08-27 08:39 - Ekonomi

Davutoğlu'ndan çarpıcı Sedat Peker açıklaması...

2021-08-26 20:47 - Siyaset

Taliban: Kabil'de Türk askerine ihtiyaç yok!

2021-08-24 16:52 - Dünya

Busenaz'ın Atatürk paylaşımı gündem oldu...

2021-08-23 20:46 - Gündem

İlgili Haberler

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nden çocuklara .ayram hediyesi

00:00 - Eğitim

GİBTÜ ile Milli Eğitim arasında eğitimde iş birliği protokolü

00:00 - Eğitim

GİBTÜ’de “Türkiye’nin 21. Yüzyıl Hedefleri ve Ortadoğu’da Barış” konuşuldu

00:00 - Eğitim

HKÜ’de “Yara ve Yanık Tedavisinde Güncel Gelişmeler” sempozyumu

00:00 - Eğitim

Eğitim camiasına taze güç: Eğitim Neferleri Sendikası

00:00 - Eğitim

Günün Manşetleri

Açlık grevindeki madencilere biber gazlı müdahale...

14:03 - Gündem

Ümit Özdağ: AK Parti’yi emekliye sevk edeceğiz...

21:04 - Siyaset

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar tahliye oldu!

09:03 - Gündem

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Onursal Adıgüzel görevden uzaklaştırıldı

09:01 - Gündem

Ümit Özdağ: Akbelen halkın vatanını, toprağını, ormanını savunmasının sembolüdür

08:23 - Siyaset