?>

Oğuzeli Belediyesi'nden şehitler için mevlid

Oğuzeli Belediyesi Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen ‘Zeytin Dalı Harekatı’ başta olmak üzere bu vatan için şehadet şerbeti içen tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okutarak Oğuzeli Şehitliğinde hatim duası okuttu.

Yerel - 9 yıl önce

Oğuzeli Belediyesi Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen ‘Zeytin Dalı Harekatı’ başta olmak üzere bu vatan için şehadet şerbeti içen tüm şehitler için ve Kahraman Türk askerinin muvaffakiyeti için Mevlid-i Şerif okutarak Oğuzeli Şehitliğinde hatim duası okuttu.

Oğuzeli Belediyesi tarafından tertip edilen programda Oğuzeli Kaymakamı Rızvan Eroğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli Jandarma Komutanı J. Ütğm. Yunus Göl, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Şefik Işık, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitlik programından sonra yüzlerce vatandaş ilçe merkezine kadar sloganlar atarak yürüyüş yaptı.

“KAHRAMAN TÜRK ASKERİ TERÖR ÖRGÜTÜNE BÜYÜK DARBELER VURUYOR”

Vatanları için tereddüt etmeden canlarını veren şehitleri hiçbir zaman unutmayacaklarının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Bu büyük milletin kahraman evlatları devletinin bekası ve milletinin istikbali uğruna son derece zor şartlar altında terör örgütüne büyük darbeler vuruyor” dedi.

Başkan Kılıç Oğuzeli Şehitliği’nde yaptığı konuşmada “Operasyon kapsamında şehadet şerbeti içerek şehit düşen tüm askerlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve Yüce Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Yine aynı operasyonda ve ülkemizin çeşitli yerlerinde hain terör örgütleri ile girilen çatışmalarda yaralı düşen gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bugün Oğuzeli kendine yakışanı yaptı. Türk askerinin yalnız olmadığını gösterdi. Biz bugün olduğu gibi her zaman bir ve beraber olduğumuz sürece şer odakları Allah’ın izniyle hiçbir emellerine ulaşamayacaklar. Düzenlemiş olduğumuz programımıza katılım sağlayan tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Oğuzeli Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu program Oğuzeli Kaymakamlığı önünde İstiklal Marşının okunmasıyla son buldu.

Haftanın Öne Çıkanları

Oryantal Didem yürek hoplattı

2018-02-18 13:07 - Magazin

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'e geliyor

2018-02-19 10:23 - Siyaset

Gaziantep'te ortaokulda korku filmi iddiası

2018-02-19 20:54 - Eğitim

Göktürk Mahallesi’ne yeni yol

2018-02-19 13:40 - Yerel

Gaziantep'te matematik dersinde 'Cin çarpması' filmi!

2018-02-19 20:45 - Gündem

İYİ Parti’den Mehmetçik’e destek

2018-02-18 18:29 - Siyaset

Gaziantep'te üniversite öğrencisi kazada hayatını kaybetti

2018-02-20 20:18 - Asayiş

Telefonda tartıştı, aracına bindi, ölüm haberi geldi

2018-02-20 12:56 - Asayiş

Şehreküstü'ye aşevi ve taziye evi

2018-02-22 16:34 - Yerel

'Yalnız Hayaller Kaldı' filmi 9 Mart’ta vizyonda

2018-02-19 12:20 - Kültür & Sanat

İlgili Haberler

Nermin Seçkin'e anlamlı ödül...

00:00 - Yerel

Kadooğlu Yağ Foodıst İstanbul 2026’da göz doldurdu

00:20 - Yerel

Şehitkamil'de Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

00:00 - Yerel

Şahinbey'de Eylül ayı meclis toplantısı

00:00 - Yerel

Gazi Open Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’nın açılış töreni yapıldı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Melih Gökçek ifadeye çağrıldı

14:49 - Gündem

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Melih Gökçek hakkında suç duyurusu

10:14 - Gündem

Bolu Belediyesi'ne yeni operasyon: Tanju Özcan dahil 7 ilde 23 kişiye gözaltı kararı

10:10 - Asayiş

Gazeteci Murat Ağırel Melih Gökçek soruşturmasında ifade verdi

17:18 - Gündem

Gazeteci Kemal Öztürk için gözaltı kararı

17:00 - Asayiş