?>

Oğuzeli Belediyesi'nden robotik kodlama eğitimi

Oğuzeli Belediyesi ve The Student Services (TSS) işbirliği içinde gerçekleştirilen programda öğrencilere robotik kodlama eğitimi verildi.

Yerel - 8 yıl önce

Oğuzeli Belediyesi ve The Student Services (TSS) işbirliği içinde gerçekleştirilen programda öğrencilere robotik kodlama eğitimi verildi.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli Belediyesi Dündar Taşer Kütüphanesi’nde verilen Robotik Kodlama Eğitimi sonrası programa katılım sağlayan öğrencilere sertifika verdi.

GELECEĞİN DAHİLERİ OĞUZELİ’NDEN ÇIKACAK

Robotik Kodlama eğitiminin öğrencilerin kişisel gelişiminde büyük rol oynayacağına inandığının altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, “Aldıkları kısa eğitimlerle muhteşem işler çıkartan çocuklarımızı kutluyorum” dedi.

Geleceğin dahilerinin Oğuzeli’nden çıkacağını söyleyen Başkan Kılıç, “Düzenlemiş olduğumuz bu programdaki amacımız farkındalık oluşturarak öğrencilerimizim içinde bulunan cevheri çıkartmak. Oğuzeli Belediyesi Dündar Taşer Kütüphanesi’nde eğitmenlerimizin vermiş olduğu eğitim Avrupa standartlarında bir eğitim. Öğrencilerimiz aldıkları bu eğitim ile en temel bilgileri en doğru şekilde kullanabilecekler. 

Öğrencilerimize verilen bu eğitim ile teknoloji tüketen değil, teknolojiyi üreten nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Çocuklarımıza yeni ufuklar açmak, değişen ve dönüşen dünyamızda Oğuzelili çocuklarımızın da söz sahibi olması ve geleceğe entegrasyonun sağlanması amacıyla kendilerine bu faydalı proje ile destek olduk. 

 

OĞUZELİ BELEDİYESİ TEKNOLOJİYİ GENÇLERLE BULUŞTURDU

The Student Services (TSS) eğitmenleri Oğuzeli’nde üst seviyede başarı gösteren, algı ve becerileri ile bizleri kendilerine hayran bırakan öğrencilerimizin sertifikaları hayırlı olsun. Kodlama, STEM, Maker, Robotik hayatlarının bir parçası olarak devam etsin. Teknolojiyi gençlerle buluşturan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç Bey’e ve ekibine katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz” dediler.

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN KILIÇ’A TEŞEKKÜR

Oğuzeli Belediyesi Dündar Taşer Kütüphanesi’nde gerçekleşen robotik Kodlama Eğitiminin sonunda sertifikalarını Oğuzeli Belediye başkanı Mehmet Sait Kılıç’ın elinden alan öğrenciler, “Başkanımıza bizlere böyle bir imkan sağladığı için teşekkür ederiz. Bu eğitimle beraber teknolojiyi nerde nasıl daha verimli kullanabileceğimizi gördük. Eğitim hayatımızda ve gelecek planlımızda büyük rol oynayacak bu programın tekrar yapılmasını başkanımızdan rica ediyoruz” dediler.

Program sonrası öğrencileri ve The Student Services (TSS) eğitmenlerini tek tek tebrik eden Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, öğrencilerin sertifikalarını takdim etti.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te bunalıma giren genç kafasına sıktı!

2018-08-22 18:41 - Asayiş

Nargile, sigara kadar zararlı

2018-08-22 09:14 - Sağlık

Gaziantepli gazeteci hayatının en acı haberini...

2018-08-25 23:49 - Asayiş

Biber üreticilerinin sorunlarını meclis gündemine taşıdı

2018-08-27 18:24 - Siyaset

Gaziantep'e Şehit ateşi düştü

2018-08-26 10:42 - Asayiş

Büyük Taarruz’un yıl dönümü kutlu olsun

2018-08-26 10:54 - Gündem

250 bin kişi Türkiye'ye göç edebilir!

2018-08-22 09:22 - Dünya

Oryantal Didem, unutulmaz bir gece yaşattı

2018-08-26 12:02 - Magazin

Adana Demirspor maçı biletleri satışta

2018-08-24 11:17 - Spor

Gaziantep-adana Otoyolu'nda araç alev aldı!

2018-08-23 08:37 - Asayiş

İlgili Haberler

Altunkaya Grup 63. Şam Uluslararası Fuarı’na damga vurdu

00:00 - Yerel

Fatma Şahin, Arıkdere İçme Suyu Projesi’ni yerinde inceledi

00:00 - Yerel

MHP Gaziantep'ten Engelsiz Zafer buluşması

00:00 - Yerel

Fatma Şahin, Karkamış Kuş Cenneti'nde çalışmaları inceledi

00:00 - Yerel

Yılmaz: 30 Ağustos yalnızca askeri bir zafer değil...

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Özgür Özel: Avrupa'daki sosyal demokrat partilerin toplam üye sayısına eriştik

14:33 - Siyaset

Melih Gökçek hakkında soruşturma başlatıldı

10:42 - Gündem

“Fidan Hoca” lakablı Fidan Atalay tutuklandı!

17:45 - Asayiş

Ümit Özdağ: Seçim erken olacak...

14:05 - Siyaset

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ifadeye çağrıldı

11:17 - Asayiş