?>

HİZMET-İŞ’TEN “BÜYÜK TEMSİLCİ BULUŞMASI” EĞİTİMİ

Hizmet-İş Sendikası Gaziantep 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hoşaf, yönetim kurulu üyeleri ve sendika temsilcileriyle birlikte düzenlenen “Büyük Temsilci Buluşması” eğitim seminerine katıldı.

Yerel - 3 ay önce

Hizmet-İş Sendikası Gaziantep 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hoşaf, yönetim kurulu üyeleri ve sendika temsilcileriyle birlikte düzenlenen “Büyük Temsilci Buluşması” eğitim seminerine katıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda sendikal gelişim, işçi hakları ve teşkilatın gelecek hedefleri ele alındı.

Eğitim toplantısına Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan da katılarak önemli değerlendirmelerde bulundu. Programda, Hizmet-İş Sendikası’nın kuruluşundan bugüne uzanan süreç, karşılaşılan zorluklar ve elde edilen kazanımlar detaylı şekilde anlatıldı. İşçilerin haklarının korunması, örgütlü mücadelenin önemi ve sendikal dayanışmanın güçlendirilmesi konuları üzerinde duruldu.

“ZORLU SÜREÇLERDE AYAKTA KALDIK”

Gaziantep 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Hoşaf, eğitim programına ilişkin yaptığı açıklamada sendikanın köklü geçmişine dikkat çekerek, “1980 ve 28 Şubat gibi zorlu dönemlerde dahi dimdik ayakta duran, bugün de aynı kararlılıkla yoluna devam eden Türkiye’nin en büyük emek ve emekçi sendikalarından biri olan Hizmet-İş Sendikamızın ‘Büyük Temsilci Buluşması’ eğitim toplantısına katılım sağladık. Sendikamızın tarihine tanıklık eden önemli süreçleri Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan’dan dinledik. Bu eğitim ve bilgilendirme toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

TEŞKİLAT VURGUSU VE KARARLILIK MESAJI

Sendikal bilincin güçlendirilmesi adına bu tür eğitimlerin büyük önem taşıdığını belirten Başkan Ahmet Hoşaf, temsilciler ve teşkilat üyeleriyle birlikte daha donanımlı bir şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ederek “Temsilcilerimiz ve teşkilatımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımızla birlikte, edindiğimiz bilgiler doğrultusunda alın teri, emek ve emekçilerimiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

TAHMAZOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Program kapsamında desteklerinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na da teşekkür eden Başkan Ahmet Hoşaf, sendikal faaliyetlerin daha güçlü şekilde yürütülmesinde yerel yönetimlerin katkısının önemine değindi.

Haftanın Öne Çıkanları

AKP'li Metiner'in ABD vize talebi 'Türkiye’ye dönmez' diye reddedildi

2026-04-20 13:47 - Gündem

AKP'li Tayyar'dan eylemdeki eğitimcilere tehdit: Bu milleti sahaya inmek zorunda bırakmayın!

2026-04-17 08:34 - Gündem

Kahramanmaraş'ta okulda silahlı saldırı: 9 ölü 13 yaralı

2026-04-15 14:59 - Asayiş

Eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel gözaltına alındı!

2026-04-17 11:31 - Asayiş

CHP'li Eşme Belediye Başkanı ve eşi gözaltına alındı!

2026-04-17 09:53 - Asayiş

Mansur Yavaş hakkında bir soruşturma izni daha...

2026-04-19 12:58 - Gündem

Kılıçdaroğlu, Doğu Perinçek ile bir araya geldi

2026-04-19 12:55 - Siyaset

Gülistan Doku dosyasında başhekim gözaltına alındı!

2026-04-18 08:51 - Asayiş

Siverek’te müdür yardımcısına bıçaklı saldırı!

2026-04-17 14:09 - Asayiş

Okuldaki katliamın 'belgesi' İsa Aras Mersinli'nin bilgisayarından çıktı

2026-04-16 11:11 - Gündem

İlgili Haberler

Gaski'den önemli başarı

00:00 - Yerel

Büyükşehir'den orman yangınlarına karşı önlem

00:29 - Yerel

Şehitkamil'de 28 ayda 38 yeni park

00:00 - Yerel

İSO İKİNCİ 500 LİSTESİNDE GAZİANTEP’TEN 33 FİRMA YER ALDI

00:16 - Yerel

Şehitkamil'de 6 ayda 165 bin ton asfalt serildi

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP'de istifa dalgası: e-Devlet kilitlendi

17:48 - Siyaset

CHP'den ilk üst düzey istifa geldi

16:36 - Siyaset

İşte, yeni partiye geçmesi beklenen vekiller...

16:30 - Siyaset

Gazeteci Alican Uludağ gözaltına alındı

16:26 - Asayiş

Gülistan Doku soruşturmasında yeni gelişme...

09:08 - Asayiş