?>

Saadet Işıl Aksoy Katarsis'e konuk oldu: Güzelliğimi kapatmaya çalıştım

Uzman Psikolog ve yazar Gökhan Çınar’ın sunduğu Katarsis programının yeni bölüm konuğu ünlü oyuncu Saadet Işıl Aksoy oldu. Aksoy, kırmızı koltukta çocukluğunu, büyüme hikayesini ve kariyerini içtenlikle anlattı.

Magazin - 6 ay önce

Uzman Psikolog ve yazar Gökhan Çınar’ın sunduğu Katarsis programının yeni bölüm konuğu ünlü oyuncu Saadet Işıl Aksoy oldu. Aksoy, kırmızı koltukta çocukluğunu, büyüme hikayesini ve kariyerini içtenlikle anlattı.

Psikoloji alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra medya ve yeni medyada psikolojik içeriklerle toplumsal yaralara da parmak basan, gösterileriyle binlerce kişiyle ‘dertleşen’ Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın sunduğu Katarsis her hafta konukların bilinmeyenlerini, çarpıcı hayat hikayelerini ele almaya devam ediyor.

Gökhan Çınar, Katarsis koltuğunda oyuncu Saadet Işıl Aksoy’u ağırladı. Aksoy, programda polis anne babayla ve iki abisiyle nasıl büyüdüğünü anlatırken “Beni bugün yapan şey o abilerle büyümüş olmak” dedi.Gökhan Çınar’ın aynaya baktığında güzel buluyor musun kendini sorusuna şu cevabı verdi:“Özellikle 20’li yaşlarımda, güzel olduğumu söylüyorsunuz ama beni var eden şeyin bu olmadığını anlatmaya çalıştım hep. Zaman zaman bunu kapatmaya da çalıştım.”Aksoy, kaybettiği babasından bahsederken “Yaş olarak yetişkin gibi görünsem de babamı bir çocuk gibi uğurladım” dedi.Ünlü oyuncu, Boğaziçi Üniversitesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı okurken oyunculuk kariyerinin nasıl başladığını şu sözlerle açıkladı:“18 yaşında sunuculuk yapmaya başladım sonra Pera Güzel Sanatlar’ın oyunculuk eğitimlerini aldım, yurt dışına gittim ve profesyonel olarak başladım. Oyunculuk, bir anda içinden hiç çıkmak istemediğim hayatımın gerçeğine dönüştü.”

Haftanın Öne Çıkanları

Hesabını kapattı, CHP’den AKP’ye geçti!

2025-11-03 14:52 - Siyaset

Güllü'nün kızının arkadaşından kan donduran açıklama: Ben yaptım çok pişmanım...

2025-10-31 00:39 - Magazin

Kayyum Gürsel Tekin CHP'nin banka hesaplarına erişim istedi!

2025-11-06 15:12 - Siyaset

Aczimendi şeyhi Müslüm Gündüz: Biz, Kemalizm’in kara belasıyız!

2025-11-03 14:42 - Gündem

Açlık sınırı 28 bin, yoksulluk sınırı 92 bin TL'ye yükseldi!

2025-10-31 00:53 - Ekonomi

Özgür Özel, Başsavcı Akın Gürlek'e yarına kadar süre verdi!

2025-11-04 14:39 - Siyaset

Tayfun Kahraman'ın yeniden yargılanma talebi reddedildi

2025-11-06 13:18 - Gündem

Kahkaha pozlu fotoğraf ödülsüz kalmadı!

2025-11-03 16:13 - Gündem

Özgür Özel'den gazetecilere operasyona tepki: Korkağa karşı cesur olan kazanır!

2025-11-06 11:37 - Siyaset

Ekrem İmamoğlu'nun babası ve oğluna yurtdışına çıkış yasağı!

2025-11-04 21:56 - Gündem

İlgili Haberler

Göksel’den yeni albüme sürpriz açılış

00:00 - Magazin

Maria Andria fırtınası geri dönüyor...

00:00 - Magazin

Ceren Benderlioğlu: Anneme benzediğim anlardan yabancılaşıyorum

00:00 - Magazin

İpek Örs: Arabesk şarkı yorumlamak bir ayrıcalıktır

00:00 - Magazin

Zeynep Bastık, Paris Moda Haftası'nda sahneye çıktı

00:03 - Magazin

Günün Manşetleri

Özgür Özel, akpden. com sitesine erişim engeli getirildiğini açıkladı

08:08 - Gündem

CHP'den Burcu Köksal tepkisi: Bizim için böyle bir belediye başkanı artık yok!

20:47 - Gündem

Sağlık Bakanlığı'ndan 'hantavirüs' açıklaması

15:02 - Sağlık

Akın Gürlek: Özkan Yalım ve Gökhan Böcek'in ‘etkin pişmanlık’ kapsamında beyanları alındı

08:28 - Gündem

İBB’ye yeni operasyon dalgası: 29 kişi gözaltına alındı!

08:18 - Gündem