?>

Murat Üzümcü: Egemenlik, kayıtsız şartsız milletin olacak!

Anahtar Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte, İl Başkanı Murat Üzümcü’nün konuşması geniş yankı uyandırdı.

Siyaset - 7 ay önce

Anahtar Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte, İl Başkanı Murat Üzümcü’nün konuşması geniş yankı uyandırdı.

Üzümcü, konuşmasına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gazianteplilere yönelik sözlerini hatırlatarak başladı ve kentin tarihî direnişine vurgu yaptı. “Ben Gazianteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki, onlar Antep’i kurtardıkları gibi Türkiye’yi de kurtardılar.” diyen Üzümcü, Gazianteplilerin yalnızca tarihte değil, bugün de ülkenin geleceği için önemli bir rol üstleneceğini belirtti.

Konuşmasında, Gaziantep’in sanayi ve ticaret şehri olduğu kadar sorunlarla boğuşan bir şehir olduğunu vurgulayan Üzümcü, şehrin sosyal ve ekonomik zorluklarına dikkat çekti. “Gaziantep, rant düzeni yüzünden ev bulamayan gençlerimizin de şehridir. Gaziantep, uyuşturucu belasına karşı çocuklarını koruyamayan anne-babaların da şehridir. Liyakatsiz atamalar yüzünden geleceği kararan gençlerimizin de şehridir.” sözleriyle kentin gerçek gündemine ışık tuttu.

"Gaziantep Çaresizliğe Mahkûm Değil"

Üzümcü, kentte yaşanan ekonomik zorluklara da değinerek esnafın, işçinin, emeklinin ve çiftçinin sorunlarını dile getirdi. "Vergisini ödeyen ama karşılığında hizmet alamayan vatandaşlarımızın da Gaziantep'te yaşadığını unutmuyoruz, hatırlatıyoruz. Biz biliyoruz ki, Gaziantep çaresizliğe mahkûm değildir! Bu şehir geçmişte nasıl destan yazdıysa, bugün de kendi kaderini değiştirecek güce sahiptir.” diyerek çözüm odaklı bir anlayışın gerekliliğini vurguladı.

Anahtar Parti’nin yalnızca sorunları dile getiren değil, çözüm üreten bir hareket olduğunu belirten Üzümcü, “Biz buraya siyasi münakaşa için değil, vatandaşın derdini dinlemek ve çözüm olmak için geldik. Amacımız Gaziantep’i aklın, ahlakın, adaletin, liyakatin ve refahın şehri yapmak.” dedi.

“Her Seçim Muhalefeti Yeniyorsunuz, Ama Memleketin Sorunlarını Yenemiyorsunuz”

Anahtar Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nın düzenlediği Basın Buluşmasında konuşan Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu da çarpıcı açıklamalarda bulundu. İktidarın siyaset anlayışını eleştirerek, “İktidarın vazifesi muhalefeti yenmek değil, fakirliği yenmek, enflasyonu yenmek, işsizliği, adaletsizliği yenmektir. Siz devamlı muhalefeti yeniyorsunuz, ama memleketin sorunları duruyor. Her seçim muhalefeti yeniyorsunuz, ama memleketin sorunlarını yenemiyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'in dev et firması konkordato ilan etti!

2025-02-20 12:38 - Yerel

Maydonoz Döner'e kayyum atandı!

2025-02-21 16:08 - Gündem

“Harem-Selamlık” gezi

2025-02-21 12:09 - Gündem

Survivor'da kim elendi? Survivor'da 21 Şubat'ta elenen isim...

2025-02-21 02:09 - Magazin

Altay Kar Fırtınası giriş yaptı: İşte İstanbul'da anbean yaşananlar...

2025-02-21 02:08 - Gündem

İstanbul'da trafiğinde 'kar tatili' etkisi: Yoğunluk yüzde 20'ye düştü

2025-02-21 10:09 - Gündem

Ekrem İmamoğlu'nun diploması iptal edildi' iddiası

2025-02-23 11:09 - Gündem

Tartıştığı eşi tarafından başından vurularak katledildi!

2025-02-21 10:38 - Asayiş

İngiltere'de yoksul bölgelerde yaşayanlara yönelik çarpıcı araştırma

2025-02-21 22:08 - Dünya

Okan Buruk'tan Jose Mourinho tepkisi: 'The Crying One... Ağlamasıyla meşhur'

2025-02-25 00:39 - Spor

İlgili Haberler

Özgür Özel ile Kılıçdaroğlu görüşecek iddiası yalanlandı

11:07 - Siyaset

CHP'den Kılıçdaroğlu’na “sessizlik” eleştirisi:" Toplum bunları not ediyor”

09:06 - Siyaset

Öztürkmen: Bakan Tekin yüzbinlerce öğretmeni yüzüstü bıraktı

00:32 - Siyaset

Başarır: Artık davaların bittiğini, önümüze bakmamız gerektiğini söylemeli...

14:52 - Siyaset

Erdoğan: Biz bu davanın hiçbir yerinde AK Parti olarak yokuz!

13:30 - Siyaset

Günün Manşetleri

Emekli Albay Orkun Özeller gözaltına alındı!

11:37 - Asayiş

CHP'li Köyceğiz Belediyesi'ne operasyon

11:35 - Gündem

Kayyum Gürsel Tekin kendisini eleştirebilecek isimleri saydı...

11:11 - Gündem

Fatih Altaylı, İmamoğlu'na yürek burkan o soruyu sordu

10:33 - Gündem

AKP'li Çerçioğlu mecliste CHP'li üyelere söz vermedi!

09:28 - Gündem