?>

Murat Çetin'den Öğretmenler Günü kutlaması

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü deprem yaralarının sarılmaya başladığı İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde kutladı.

Yerel - 1 yıl önce

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü deprem yaralarının sarılmaya başladığı İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde kutladı.

AK Parti İl Başkanı Murat Çetin ve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü deprem bölgelerinde anlamlı bir etkinlikle kutladı. İslahiye ve Nurdağı Kaymakamlıklarını ziyaret ederek 6 Şubat depreminde şehit olan öğretmenlerin isimlerinin bulunduğu tabloyu kaymakamlık binalarına asan İl Başkanı Çetin ve yöneticiler duygu dolu anlara imza attı.

“ACILARINI UNUTMAYACAĞIZ”

Anlamlı ziyaretlerin ve etkinliklerin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Çetin, “Millet Mektepleri’nin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Başöğretmenliği’ni kabul edişinin yıldönümü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde deprem bölgesindeki öğretmenlerimizi il yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik. 6 Şubat depreminde İslahiye’de 40, Nurdağı’nda ise 42 öğretmenimiz hayatını kaybetmişti. Deprem yaralarının sarılmaya başladığı ilçelerimizin kaymakamlık binalarına, şehadete eren öğretmenlerimizin isimlerinin bulunduğu tabloyu astık. Acıları paylaşmak ve anılarını yâd etmek adına şehit öğretmenlerimizi onların gününde anlamlı bir şekilde anmak istedik. Acılarını unutmayacağız, isimlerini hep yaşatacağız. Bu vesile ile hepsine tekrar Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Murat Çetin ve yönetim kurulu üyeleri kaymakamlık ziyaretlerinin ardından 24 Kasım’ı bölgedeki okullarda kutladı. Öğretmenler ile birlikte pasta kesen Çetin, etkinliğin yanı sıra karanfil ve kitap hediyesinde de bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Ünlülerin bestekarı Ömer Önder Güney vefat etti!

2023-11-20 07:49 - Kültür & Sanat

Üsteğmen Abdullah Köse şehit oldu!

2023-11-20 19:15 - Gündem

Ümit Dikbayır: Bazı parti yetkililerimiz rezil kepaze olacaklar!

2023-11-22 09:45 - Siyaset

Bizim çocuklar Almanya'yı Berlin'de devirdi: 2-3

2023-11-19 00:50 - Spor

Ömer Önder Güney, son yolculuğuna uğurlandı...

2023-11-22 16:30 - Yerel

Seçil Erzan'ın ikna görüşmeleri ortaya çıktı!

2023-11-23 11:16 - Magazin

Metin Uca'nın cenazesinde provokasyon!

2023-11-19 14:02 - Gündem

Oğuzeli Belediyesi'nden Öğretmenler Günü kutlaması

2023-11-24 19:21 - Yerel

Polat çiftinin yeni avukatı Adnan Oktar dosyasından çıktı!

2023-11-21 19:33 - Gündem

Bu kez de Gaziantep'te KYK yurdunda asansör düştü!

2023-11-19 20:26 - Gündem

İlgili Haberler

Murat Üzümcü: Alin teri kutsaldir, rant düzeni haramdır!

00:58 - Yerel

Bozgeyik”ten 1 Mayıs mesajı: Emek ve alın terinin ülke kalkınmasındaki rolü büyüktür

00:00 - Yerel

Kubba’dan 1 Mayıs mesajı: Emek, en yüce değerdir

00:06 - Yerel

Yılmaz'dan, Karşıyaka'da esnaf ziyareti

00:04 - Yerel

Konukoğlu Spor Lisesi Türkiye Finalleri’nde

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Otel yangınında skandal görüntü: Önce arabalarına koştular!

21:49 - Gündem

Son Dakika... CHP'nin otobüs şoförüne ev hapsi kararı

20:08 - Gündem

AKP'li eski meclis üyesi okulu bastı: 14 yaşındaki çocuğu darbetti!

19:09 - Gündem

1 Mayıs'ta Taksim'e yine yasak! Polis müdahalesi, gözaltılar ve avukatlara darp iddiası...

18:39 - Gündem

İstanbul Valiliği 1 Mayıs eylemlerinde gözaltı sayısını açıkladı

18:08 - Gündem