?>

Model Fabrika firmalarına destek...

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Vakıf Katılım Bankası arasında, Model Fabrika hizmet alan firmalara ekstra avantajlar sunacak iş birliği protokolü imzalandı.

Yerel - 5 yıl önce

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Vakıf Katılım Bankası arasında, GSO üyeleri ile Gaziantep Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi’nden (Model Fabrika) hizmet alan firmalara ekstra avantajlar sunacak iş birliği protokolü imzalandı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Vakıf Katılım KOBİ Bankacılığı Birim Müdürü Lokman Avcı tarafından imzalanan protokole, Vakıf Katılım Bankası Şube Müdürü Emre Büyükkonuklu ile KOBİ Bankacılık Müdürü Yönetmen Yardımcısı Uğur Zencir de katıldı.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Vakıf Katılım Bankası ile imzalanan protokol ile GSO üyelerine sunulan avantajlarla birlikte Model Fabrikadan hizmet alan firmalara ekstra avantajlar sunulacağını söyledi.

Ünverdi, “Vakıf Katılım ile geçmişte çok değerli iş birliklerimiz oldu ve bundan sonra da olmaya devam edecek. Sayın Lokman Avcı ile imzaladığımız protokol kapsamında, GSO üyesi firmalara belirlenen özel koşullarda, finansmana erişimin kolaylaştırılması ile banka tarafından sağlanan ürün ve hizmetlerde kolaylıklar sağlanacak. Model Fabrikamızdan hizmet alan firmalara artılar sunulacak ve kendilerine pozitif ayrım yapılacak. Protokolümüzün kentimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

KOBİ Bankacılığı Birim Müdürü Lokman Avcı da GSO ile imzaladıkları protokolün hayırlara vesile olmasını dileyerek şu ifadeleri kullandı:

“4i olarak adlandırdığımız; inşaat, inovasyon, istihdam ve ihracat sektörlerine yönelik pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Bu anlamda illerin Ticaret ve Sanayi Odaları ile birebir finansal çözümler oluşturma konusunda gayretimiz var. Yaşadığımız pandemi döneminde bankamız firmaların, KOBİ’lerin ve esnafımızın yanında olarak çok ciddi destek ve imkanlar sağladı. Gaziantep bizim için çok kıymetli bir il. Gaziantep’teki firmalarımıza destek olmaya devam edeceğiz. İstihdamı ve ihracatı artıran her projede bizler varız.”

İmzalanan iş birliği protokolünün ardından Model Fabrikayı gezen Vakıf Katılım KOBİ Bankacılığı Birim Müdürü Lokman Avcı ve beraberindeki heyete yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Editör: Turgut Bozgeyik

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te genç hemşire intihar etti!

2021-03-15 10:38 - Asayiş

Kızını istismar eden sapık baba tutuklandı!

2021-03-16 13:41 - Gündem

Andımız okunmayacak, Ata’mız olmayacak...

2021-03-13 11:00 - Gündem

Sabih Kanadoğlu: HDP kapatılamaz!

2021-03-18 22:33 - Gündem

Süleyman Soylu’nun annesi vefat etti!

2021-03-13 11:52 - Gündem

Beyaz TV'nin haberi alay konusu oldu!

2021-03-13 21:12 - Gündem

'İnce'nin partisine katılacak' iddiasına yanıt

2021-03-16 15:22 - Siyaset

850 bin esnafa vergi muafiyeti...

2021-03-12 16:09 - Ekonomi

GTO üyelerine Şikago’da ofis fırsatı

2021-03-12 17:37 - Ekonomi

Ailesini öldürüp intihar etti!

2021-03-16 13:13 - Asayiş

İlgili Haberler

Tahmazoğlu'na “Yılın Kurumsal Kan Bağışçısı” ödülü

00:00 - Yerel

Avrupa Ödülü kazanan kentler Gaziantep'te buluştu

00:00 - Yerel

Şehitkamil'den Umut Mahallesi’nde asfalt çalışması

00:00 - Yerel

Şehitkamil, 700 öğrenciyi Dülük Antik Kenti ile buluşturdu

00:00 - Yerel

Gaziantep’te öğrenciler ve okullar için ödül töreni

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Butlan yönetiminin danışmanından gazetecilere çirkin itham: Sarı zarf alıyorlar!

19:56 - Gündem

Butlan sözcüsü Müslim Sarı: İstifaların muhatabı CHP değil!

16:43 - Siyaset

'Butlancı' Berhan Şimşek: Parti Meclisi'nde 5 kişi bile kalsak hayat devam eder!

13:39 - Siyaset

CHP Sözcüsü Zeynel Emre: Artık kurultay dışında hiçbir işlem yapamazlar!

11:17 - Siyaset

CHP'li vekillerden ihraç tepkisi: Saray'da AK’lananlar ferman buyurmuş!

08:58 - Siyaset