?>

Milletvekili Bozgeyik: Mega projeler OSB’yi geleceğe taşıyacak

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Başkanı Cengiz Şimşek’i makamında ziyaret etti.

Yerel - 1 yıl önce

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Başkanı Cengiz Şimşek’i makamında ziyaret etti. 

Gerçekleştirilen görüşmede, Organize Sanayi Bölgesinin mevcut durumu, yürütülen projeler ve geleceğe yönelik hedefler detaylı şekilde ele alındı. Milletvekili Bozgeyik, OSB’de standartların yükselmesini sağlayacak olan mega projelere tam puan verdi.

Sanayinin gelişimi, üretim kapasitesinin artırılması ve istihdam olanaklarının genişletilmesi konularında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Bozgeyik, Gaziantep’in sanayi alanında attığı kararlı adımları takdir ettiğini belirtti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Bozgeyik, “Organize Sanayi Bölgemizde dev projeler hayata geçiriliyor. Fırat’ın suyu yakında OSB’ye akacak. Ulaşım, çevre ve sağlık konusunda çok mega projelerle Organize Sanayimizin standartları yükselecek. Mega projelerle sanayicimizin rekabet gücünü arttıran OSB yönetimine, yerel yönetimlerimize, Bakanlıklarımıza ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, nazik ev sahipliği ve samimi misafirperverliği için Sayın Cengiz Şimşek Başkan’a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

OSB Başkanı Cengiz Şimşek de ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Milletvekili Bünyamin Bozgeyik’e, tamamlanan ve devam eden projelerin hayatı geçirilmesinde verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Fındık bahçelerinde ciddi kayıp: Rekolte düşüşü bekleniyor!

2025-05-22 00:08 - Tarım

Yaz geldi komisyon sadece 2 kez toplanabildi: Çiftçi derdiyle baş başa kaldı

2025-05-27 00:00 - Tarım

Tarım maliyetleri tırmanıyor: Veteriner harcamaları çiftçiyi zorluyor!

2025-05-20 00:39 - Tarım

Savcılıktan İBB'ye 'İmamoğlu' için yasak talimatı

2025-05-23 12:35 - Gündem

Zeynep Bastık’tan aşk dolu bir sevda şarkısı

2025-05-23 00:00 - Magazin

Özgür Özel ‘2 milyon’ demişti… Emniyet ve AKP’ye göre ‘70 bin’ yurttaş katılmış

2025-05-20 01:09 - Siyaset

Son dakika... İBB'ye 4. dalga operasyonu: Üst düzey isimler de gözaltına alındı!

2025-05-23 07:39 - Gündem

Tarkan'dan yaz sürprizi: Dönmüyor giden...

2025-05-23 00:00 - Magazin

Ceyhun Avşar kimdir? İBB Raylı Sistem Dairesi Başkanı Ceyhun Avşar neden gözaltına alındı?

2025-05-23 00:00 - Biyoğrafi

İmamoğlu'na hakaret eden Rasim Ozan Kütahyalı için kararı

2025-05-21 17:14 - Gündem

İlgili Haberler

GTB'de “İhracatta Fiyatlandırma, Maliyet ve Risk Yönetimi Eğitimi” düzenledi

00:00 - Yerel

AK Parti Gaziantep'ten, Malazgirt Zaferi çıkarması

00:00 - Yerel

Tahmazoğlu'ndan ev ziyaretleri

00:00 - Yerel

Yılmaz, Malazgirt Zaferi etkinliklerine katıldı

00:00 - Yerel

Yılmaz'dan, Selimiye ve Mevlana mahallelerine ziyaret

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

Bağımsız Maden İş yöneticileri tutuklandı!

20:20 - Gündem

YENİ Parti'nin üye sayısı yarım milyonu geçti!

20:19 - Siyaset

Butlan CHP’sinden 49 isime kesin ihraç talebi

20:17 - Siyaset

Ümit Özdağ, partisinin kuruluş yıldönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti

13:31 - Gündem

Hasan İmamoğlu savunma yaptı, savcı suç duyurusu talep etti!

15:55 - Gündem