?>

MHP'li Yönter, bu kez Emre Kongar'ı hedef aldı!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, gazetemiz yazarı Emre Kongar'a hakaret edip sert sözlerle hedef aldı.

Gündem - 4 yıl önce

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, gazetemiz yazarı Emre Kongar'a hakaret edip sert sözlerle hedef aldı. Yönter'e yanıt veren Kongar, "Sizi tanımıyorum. Adınızın önünde Dr. ünvanı var ama okuduğunuzu anlamadığınızı büyük bir üzüntüyle fark ettim" dedi.

Cumhuriyet yazarı Emre Kongar, Ankara'da Elektrik Mühendisleri Odası seçimlerinde demokratların iki gruba bölünmesi nedeniyle AKP ve MHP'lilerin yer aldığı listenin kazanmasını köşesine taşıdı.

Kongar, seçime AKP ve MHP'nin çevredeki temsilciliklerinden otobüslerle partilileri getirdiklerini, Ülkü Ocakları'nın da seçim salonunun etrafında yer aldığına dair Serdar Karsu’dan gelen mektubu aktardı.

Devamında, "Seçimin yapıldığı okulun girişinde ve önünde yüzlerce silahlı polis hazır bulundu. Seçim 'burayı boşaltın' vb. anonslarla, baskı altında yapıldı. M.V, bürokrat kadrolar ve MHP örgütü çok sıkı çalıştılar" denildi.

MHP'Lİ YÖNTER KONGAR'I HEDEF ALDI

Kongar'ın yazısının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Kongar'ı hedef alan ve hakaret eden Yönter, "Emre Kongar Cumhuriyet’teki köşesinde, Ülkü Ocakları’nı hedef almış! Kongar; iyice kartlaştı, kangallaştı! Elek. Müh. Odası seçimi şok etkisi yarattı! Bay Kongar, Ülkü Ocakları’ndan sana yabancı insanlar çıkar: Yani Adam gibi adamlar, vatan ve millet sever kahramanlar yetişir" dedi.

"BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜYLE FARK ETTİM"

Yönter'in kendisini hedef falması üzerine Emre Kongar da Twitter'dan açıklama yaptı. Yönter'e yanıt veren Kongar, "Sizi tanımıyorum. Adınızın önünde Dr. ünvanı var ama okuduğunuzu anlamadığınızı büyük bir üzüntüyle fark ettim" dedi.

Kongar'ın yanıtı şöyle:

"Sizi tanımıyorum. Adınızın önünde Dr. ünvanı var ama okuduğunuzu anlamadığınızı büyük bir üzüntüyle fark ettim.

Ayrıca 'kartlaşmak' ve 'kangallaşmak' gibi sıfatları bir politikacının ağzından işitmek beni şaşırtmadı ama okuduğunuzu anlamamanızdan daha da çok üzdü. Saygılar."

Haftanın Öne Çıkanları

6 takdir alan öğrenciye bisiklet hediye...

2022-01-14 17:04 - Yerel

Şahin ve Tanrıöver'e suç duyurusu!..

2022-01-20 17:52 - Gündem

MHP'den istifa eden Sazak'tan flaş açıklama...

2022-01-14 18:04 - Siyaset

Halit Acar, Başkan seçildi...

2022-01-16 00:26 - Yerel

İmamoğlu: Güzel günler çok yakında...

2022-01-16 00:37 - Gündem

İYİ Parti'den flaş transfer...

2022-01-13 22:01 - Siyaset

Ebru Polat: Bahçeli bana milletvekilliği teklif etti

2022-01-19 01:18 - Gündem

HÜDAPAR, Enes Kara'ya 'Katil' dedi!

2022-01-15 14:31 - Gündem

AKP’li yetkili: Öcalan’dan yeni mektup gelebilir!

2022-01-14 11:06 - Gündem

10. kattan düşen çocuk hayatını kaybetti!

2022-01-15 15:55 - Asayiş

İlgili Haberler

AKP'li Tayyar'dan dikkat çeken çıkış: Sırada sürpriz isimler var!

10:30 - Gündem

200'ün üzerinde İBB çalışanı ifadeye çağrıldı

21:28 - Gündem

Minguzzi'nin katilleri en geç 30 yaşında serbest kalacak!

11:44 - Gündem

Ünlü iş insanı Hamdi Akın, İBB soruşturması kapsamında ifadeye çağrıldı.

10:31 - Gündem

Abdulkadir Selvi: Kılıçdaroğlu ve Gürsel Tekin siyaseten küçüldüler!

10:00 - Gündem

Günün Manşetleri

Galatasaray, Liverpool'dan sonra Bodo/Glimt'i de devirdi

21:49 - Spor

AKP'li Tayyar'dan dikkat çeken çıkış: Sırada sürpriz isimler var!

10:30 - Gündem

Altın bir günde 500 lira kaybettirdi!

09:07 - Ekonomi

CHP’li Melih Meriç: Denetlenmeyen bağış, halktan çalınan umuttur

00:40 - Siyaset

Öztürkmen: Kapanan ve tasfiye edilen şirket sayısındaki artış korkutuyor

00:39 - Siyaset