?>

Meriç ve Acar, İmamoğlu ve Karalar'ı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Vakkas Acar, Milletvekili Melih Meriç ile birlikte Marmara ceza İnfaz Kurumu Silivri Cezaevinde yatan CHP Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti.

Siyaset - 4 ay önce

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Vakkas Acar, Milletvekili Melih Meriç ile birlikte Marmara ceza İnfaz Kurumu Silivri Cezaevinde yatan CHP Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası Marmara ceza İnfaz Kurumu yerleşkesi önünde açıklama yapan CHP İl Başkanı Vakkas Acar, Ekrem İmamoğlu ve Zeydan Karalar’ın morallerinin ve  motivasyonlarının gayet yüksek olduğunu belirterek, “ Her iki başkanımız da gayet umutlular. İnşallah bu atılan iftiralardan, bu çektikleri zulümlerden bizlerin dışarıda vereceği mücadelelerle tekrar dışarı çıkmalarını sağlayıp, bu ülkede tekrar eskiden olduğu gibi  herkesin mutlu, huzurlu bir yaşam sürdüğü bir ülke bir haline gelmesini sağlayacağız” dedi.

Ekrem İmamoğlu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın tüm Gaziantepli hemşerilerimize selam yolladıklarını ifade eden Acar, “ Bizde tüm hemşerilerimizin selamını kendilerine ilettik” diye konuştu.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, yazdığı mektupta Gaziantep İl, ilçe Başkan ve yönetimleri ile Belediye Başkanlarına, Meclis Üyelerine, tüm parti örgütüne teşekkür ederek, şu ifadelere yer verdi:

“ Türkiye siyaset tarihindeki görülmemiş baskı ve saldırı altındaki partimizin ortaya koyduğu büyük mücadele tarihe altın harflerle geçmiştir. Mücadelemiz, adalet, demokrasi ve özgürlük mücadelesidir. Geleceğimizi kurtarmak, Türkiye Cumhuriyeti devletimizin, milletimizin varlığı, huzuru, barışı mücadelesidir.

Siz kıymetli yol arkadaşlarımızın bütün Türkiye’de Genel Başkanımız Özgür Özel liderliğinde büyük bir özveri ile yapacağımız çalışmalar, örgütümüzün kapı kapı vatandaşlarımıza politikalarımızı anlatması ile önümüzdeki seçimde hep birlikte milletin iktidarını kuracağız. Her şey çok güzel olacak”

Haftanın Öne Çıkanları

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Hacıosmanoğlu'na yanıt

2025-12-12 15:26 - Spor

Ünlü spiker Mehmet Akif Ersoy iddiasına yanıt verdi

2025-12-13 09:19 - Magazin

Burak Yılmaz, ayrılacağını açıkladı

2025-12-14 19:34 - Spor

Hacıosmanoğlu: Türk futbolunda bir panik havası görüyorum!

2025-12-09 12:44 - Spor

Mehmet Akif Ersoy ve beraberindeki 3 kişi tutuklandı!

2025-12-11 00:46 - Asayiş

Özgür Özel: Bir gizli tanık daha dilekçe verdi!

2025-12-13 14:41 - Siyaset

Nur Köşker’in ablasından Mehmet Akif Ersoy paylaşımı

2025-12-13 08:40 - Magazin

Erdoğan: TİSK heyetinden ellerini taşın altına koymalarını bekliyorum...

2025-12-11 16:18 - Ekonomi

İddiaların ardından Furkan Torlak görevinden istifa etti!

2025-12-13 22:26 - Gündem

Habertürk spikeri Ela Rumeysa Cebeci'nin işine son verildi iddiası

2025-12-13 22:23 - Gündem

İlgili Haberler

Erdoğan ile Bahçeli 3 ay sonra Saray’da bir araya geldi

20:02 - Siyaset

Öztürkmen: Toprak Mahsulleri Ofisi'ni soymuşlar!

00:32 - Siyaset

Kaya: Ticaret yapmak, Uygur Türklerine uygulanan zulme sessiz kalmanın nedeni olamaz

00:30 - Siyaset

Özgür Özel: Erdoğan artık iktidarda kalmanın demokratik bir yolunu görmüyor

14:13 - Siyaset

CHP’li Melih Meriç: Üretim desteği nakdi olarak verilmelidir

00:18 - Siyaset

Günün Manşetleri

500 kişi gözaltındayken, Erdoğan 1 Mayıs'ı kutladı

17:56 - Gündem

1 Mayıs'ta yurttaşlara biber gazlı, TOMA'lı müdahale ve gözaltı...

16:15 - Gündem

İstanbul'da '1 Mayıs' ablukası: Metro, vapur ve çok sayıda yol kapatıldı!

10:05 - Gündem

İBB davasında itirafçı Adem Soytekin dahil 15 kişi için tahliye kararı!

17:09 - Gündem

Ataşehir Belediyesi'nde başkanvekili CHP'li Murat Güneş seçildi

14:05 - Gündem