?>

Medical Park kalitesine 4.'ncü tescil...

Medical Park Gaziantep Hastanesi Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS) belgesini tekrar alarak Türkiye’de Reakredite olan ilk hastane oldu.

Sağlık - 4 yıl önce

Gaziantep’te başarılarıyla son yıllarda hızlı bir ivme yakalayan ve kalitesini tekrar tescilleyen Medical Park Gaziantep Hastanesi Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Derneği (TÜSKA) tarafından her üç yılda bir yenilenen Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS) belgesini tekrar alarak Türkiye’de Reakredite olan ilk hastane oldu.

Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin geçmişte beş adet olan kalite tescil belgelerinin sayısı bu yıl sekize yükseldi.  

Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS) belgesi ve ISO 10002, 14001, 50001, 9001, 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, Sıfır Atık Belgesi, TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesini alarak akredite olan, Gaziantep’in ve bölgenin tek hastanesi olmanın gururunu yaşayan Kubba, cesaret ve kalitenin altını çizdi. Konu ile ilgili bilgi veren Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba; Medical Park Gaziantep Hastanesi’ni sıradan değil, aranılan bir hastane konumuna getirmek için çok çalıştık, çok emek verdik. Bölgede öncü olma özelliğimizi hizmette süreklilik prensibimizle gerçekleştirdik. Çünkü SAS belgesini almaya hak kazandığımızda bu hizmetin devamlılığını da hesaba katarak halkımıza her zaman kaliteli hizmet vermeyi amaç edindik. Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS), bizim kalitemizi ortaya koyduğumuzun belgesidir. ISO 10002, hastanemizde her zaman asıl önceliğimiz olan Müşteri Memnuniyetini, ISO 14001 ve ISO 50001, doğa dostu olmaya çalıştığımızı, Çevre Yönetim Sistemlerini ve Enerji Yönetim Sistemlerini, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemlerini, 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemini, Sıfır Atık Belgesi ve son olarak da Pandemi döneminde TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgeleri ile de Gaziantep’te ve bölgede kaliteli sağlık hizmeti verdiğimizi ispat etmekteyiz. Bu belgeler, kalite yönetim sistemlerini prosedür ve talimatlarla süreci iyi yönettiğimizin belgeleridir. Aynı zamanda, bu belgeler personellerimizin misafirlerimize verdiği önemin göstergesidir. Bunun yanında, Medical Park Gaziantep Ailesi olarak çevremizi koruyarak daha yaşanılabilir bir dünya için vermiş olduğumuz değerin de sembolüdür.’’ dedi.

Sekizde sekiz başarıya imza atan Medical Park Gaziantep Hastanesi Yönetimi, Sağlıkta Akreditasyon Standartları (SAS)  başarısını personelleriyle gerçekleştirmiş olduğu bir etkinlikle kutladı.

Genel Koordinatör Kubba öncülüğünde, Başhekim Prof. Dr. Ekber Şahin, hastane yöneticileri ve personellerle ‘’SAS Bizim İşimiz’’ temalı pasta kesimi gerçekleştirildi. Personellere sunmuş oldukları katkılar nedeniyle özel olarak teşekkür edildi. Etkinlik personellerin yoğun ilgisi ile son buldu.

Haftanın Öne Çıkanları

Şahin'in 'Tam bir deli' dediği Rektör konuştu!

2022-01-24 15:41 - Gündem

Gaffar Okkan'ın 21.'inci ölüm yıldönümü...

2022-01-24 11:16 - Gündem

Sokakta kalan vatandaş sosyal tesiste kalacak!

2022-01-22 17:22 - Yerel

Madde bağımlısı genç eşini öldürdü!

2022-01-25 21:53 - Asayiş

A Haber'e canlı yayında şok: Sen yalansın abi...

2022-01-25 20:09 - Gündem

Böyle yalan görülmedi, paylaşıma tepki yağdı...

2022-01-25 15:30 - Gündem

Esad, Türkiye'ye kaçanlara genel af ilan etti!

2022-01-26 12:02 - Dünya

Sedef Kabaş tutuklandı!..

2022-01-22 19:01 - Gündem

Şener Şen ile İlyas Salman küslüğü bitirdi...

2022-01-24 18:01 - Gündem

Erdoğan: Öcalan, Demirtaş’ın mesajlardan rahatsız

2022-01-27 00:00 - Siyaset

İlgili Haberler

Mevsim geçişleri çocukları daha hızlı hasta ediyor!

00:00 - Sağlık

Akne tedavisinde erken müdahale ve doğru bakım...

00:00 - Sağlık

Ağrısız Tüp Midesi ameliyatıyla 6 ayda 50 kilo verdi

00:00 - Sağlık

Medical Point, TMS cihazıyla tedavilerde öncü rol üstleniyor

00:00 - Sağlık

İmmün Yetmezliği: Erken tanı ve doğru takip hayat kurtarıyor

00:00 - Sağlık

Günün Manşetleri

Eski Tunceli Valisi Sonel, polise ifade vermeyi reddetti!

10:59 - Asayiş

CHP'li Eşme Belediye Başkanı Yılmaz Tozan tutuklandı!

07:19 - Gündem

CHP’li Meriç’ten emniyet mensuplarının 60 yaşına kadar çalışabilmeleri için kanun teklifi

00:36 - Siyaset

Açlık grevine başlayan 110 madenci gözaltına alındı!

17:40 - Gündem

TMSF, el konulan TELE 1'i açık artırmayla satışa çıkardı!

17:32 - Gündem