?>

Matbaa, Ajans ve Reklamcılar GTO’da buluştu

“Matbaa, Ajans ve Reklamcılık” sektörü temsilcileri Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meslek Komiteleri Sektör Buluşmalarında bir araya geldi.

Yerel - 2 yıl önce

“Matbaa, Ajans ve Reklamcılık” sektörü temsilcileri Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Meslek Komiteleri Sektör Buluşmalarında bir araya geldi.

GTO “14 Nolu Kitap, Kağıt, Matbaa, Gazete, TV, Radyo, Reklam ve Ajanslar Meslek Komitesi” öncülüğünde düzenlenen sektör buluşmasında Matbaa, Ajans ve Reklamcılık alanlarında faaliyet gösteren GTO üyeleri sektörel istişarelerde bulundu.

Sektörde faaliyet gösteren firmaların yoğun ilgi gösterdiği GTO Sektör Buluşmasında; matbaa, ajans ve reklamcılık sektöründe yaşanan gelişmeler, sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya başkanlık eden GTO Meclis Üyesi Mustafa Zor "Hepinize zaman ayırıp bu toplantıya katılım sağladığınız için çok teşekkür ederim. Sektörlerimizin sorunlarını ancak belirli aralıklarla bir araya gelerek, konuşarak, çözüm önerileri üreterek, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek çözebiliriz." şeklinde konuştu.

Meclis Üyeleri Mustafa Zor, Ali Rıfat Uçrak ve Hüseyin Kürşat Anlaroğlu ile Meslek Komite Başkanı Cihan Hüner, Başkan Yardımcısı Naci Çolak, Komite Üyeleri Hulisi Polat ve Eyüp Singeç'in katılımıyla gerçekleşen toplantıda meslek komite faaliyetleri ile faaliyet planları hakkında bilgi verildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Altı yaşında evlendirilmişti! Fotoğraf ve ses kaydı ortaya çıktı...

2022-12-07 09:41 - Gündem

Mazhar Alanson'un 'Yandım'ı Twitter'da TT oldu!

2022-12-06 13:54 - Gündem

Kürşat Yılmaz'dan BİM'e: Tuttuğunuz köşe başları mezarınız olur!

2022-12-04 17:41 - Gündem

Öztürk Yılmaz'a bıçaklı saldırı!

2022-12-07 17:40 - Gündem

Binbaşı Mehmet Duman şehit oldu!

2022-12-05 23:06 - Gündem

Atatürk düşmanı ‘Musa Hoca’ El Kaideci çıktı!

2022-12-03 18:52 - Gündem

TİP'li Sera Kadıgil'den 6 bakanlığa 'çocuk istismarı' soruları

2022-12-07 13:57 - Siyaset

Kavganın arkasında yine Alpay Özalan çıktı!

2022-12-06 18:07 - Gündem

BİM'den, Erdoğan ve Bahçeli'ye yanıt...

2022-12-01 20:16 - Gündem

Ezgi Mola'ya destek veren Farah Zeynep Abdullah'a dava açıldı!

2022-12-02 12:18 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep'te Avrupa Günü kutlaması

08:17 - Yerel

Ekonomi ve piyasa beklentileri GSO'da masaya yatırıldı

00:00 - Yerel

Çocukların bayramlıkları Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden

00:00 - Yerel

Gaziantep Barosu’dan Kaya’ya ziyaret

00:34 - Yerel

İbrahimli’de bir sosyal tesis daha hizmete açıldı

00:00 - Yerel

Günün Manşetleri

CHP'li Tanal gündeme getirdi, Emniyet inceleme başlattı: 'Plakası kapatılan polis otobüsü&

22:39 - Gündem

Galatasaray takım otobüsüne taşlı saldırı

20:48 - Spor

CHP milletvekilleri Boğaziçi Köprüsü'ne 'İmamoğlu'na özgürlük' pankartı astı

20:09 - Gündem

'İmamoğlu yasağının' ardından... CHP yeni hamlesini duyurdu

19:38 - Siyaset

Borsada manipülasyon: Ünsal Ban tutuklandı!

16:17 - Gündem